Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
I won for you...so that you would be proud EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
I won for you...so that you would be proud EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
I won for you...so that you would be proud EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
I won for you...so that you would be proud EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
I won for you...so that you would be proud EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
I won for you...so that you would be proud EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
I won for you...so that you would be proud EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
I won for you...so that you would be proud EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
I won for you...so that you would be proud EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
I won for you...so that you would be proud EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
I won for you...so that you would be proud Vote_lcapI won for you...so that you would be proud Voting_barI won for you...so that you would be proud Vote_rcap 
Euphemia
I won for you...so that you would be proud Vote_lcapI won for you...so that you would be proud Voting_barI won for you...so that you would be proud Vote_rcap 
Zakaroff
I won for you...so that you would be proud Vote_lcapI won for you...so that you would be proud Voting_barI won for you...so that you would be proud Vote_rcap 
Jay Wu
I won for you...so that you would be proud Vote_lcapI won for you...so that you would be proud Voting_barI won for you...so that you would be proud Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

I won for you...so that you would be proud

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

I won for you...so that you would be proud Empty I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Fre 31 mar 2017 - 23:02

Tid Selve løbet startede 14:30, løbet er fordi da klokken er omkring 15:00
Sted Emnet starter ud ved løbebanen på Lycée, emnet føres dog et andet sted hen, som det fortsætter
Omgivelser Emnet starter på løbebanen. Banen ligner alle andre løbebaner, den er rund og i midten er der græs. Foran den er der sæderækker, hvor folk kan sidde. Der er familie og venner af løberne
Vejr Vejret er nu ganske godt, det er varmt og behageligt
Påklædning I første omgang et par shorts og en løs tanktop med nummeret 3 bagpå, senere noget andet

Emnet er tilegnet Adrian

Nu var dagen kommet, dagen hvor han skulle løbe og selvom han havde gjort det så mange gange før, så var han langt mere nervøs denne gang. Måske var det fordi Adrian ville være der, han ville se på. Der var noget ved Adrian som fik ham til at føle ting, som han endnu ikke forstod. Hver gang hans mopbil havde bippet, og en besked fra denne smukke mand var kommet, havde hans hjerte været begyndt at banke hurtigere. De gange de havde mødtes til kaffe, havde han været tæt på at panikken op til og det var ikke engang i den dårlige form. Der var bare et eller andet ved denne mand, som gjorde ham blød i knæende, fik hans hjerte til at banke hurtigere og hans tanker til at forsvinde, specielt hvis de ikke omhandlede om ham.
Han ville vinde, specielt fordi han vidste Adrian ville kigge og han ville gerne et sted gøre ham stolt. Så som de varmede op, satte han sig allerede målet op, han ville vinde og tab var på ingen måde acceptabelt. På trods af han normalt ikke gik op i meget, så var hans løb vigtigt, det var og havde altid været en måde, hvorpå han kunne slappe af og være sig selv. Spændingen steg derfor i ham, som de blev bedt om at stille sig ud på banen. Han vendte blikket imod sæderækkerne, hvor han fik øje på Adrian, med et smil vinkede han til ham, før han gik i position.
De blå øjne var rettet imod prisen, de var rettet imod det han ville opnå Dommeren stilte sig parat og derpå blev starten skudt af. Nathan var måske ikke den stærkeste person, men han var hurtig og smidig. Han kom derfor hurtigt op og var foran de andre. Selve løbet bestod af to omgange rundt om banen, og der var hård konkurrence. Heldigvis for ham selv, så havde han altid løbet, måske var det fordi han ubevidst forsøgte at løbe fra noget. Den første runde var simpel, men ved den sidste begyndte hans ben svagt at syre over. Han havde dog hele tiden sine tanker imod Adrian, og det var som om det at løbe over mållinjen, var at løbe imod ham og dette fik det hele til at blive nemmere. I sidste ende vandt han rent faktisk.

Løbene var ikke store, men det var en måde hvorpå man kunne etablere en linje af hvem der var bedst og værst. Efter de havde løbet, var første, anden og tredje pladsen vist og der var givet medaljer. Som han stod på podiet, var hans øjne rettet direkte imod Adrian, som han smilende viste medaljen frem. Nu hvor selve løbet var overstået, glædede han sig blot til at komme til at snakke med Adrian, i stedet for de stod så langt fra hinanden.
I takt med de andre blev mødt af deres venner og familie, bevægede Nathan sig imod Adrian, stadigvæk med smilet på hans læber "Hej" sagde han med et genert smil på sine læber. Han overraskede sig selv, ved at give den smukke mand foran sig et kram, det var dog som han huskede hvor svedig han egentlig var, at han trådte rødmende tilbage "Sorry, forgot how sweaty I was" han kløede sig i nakken, og betragtede Adrian med et beundrende blik. Af en eller anden grund, så kunne han ikke stoppe med at beundre denne mands åbenlyse skønhed, og den tiltrækning som han havde over sig, noget der trak ham ind om og om igen.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Lør 1 apr 2017 - 17:49

Påklædning, samt en læderjakke:: I won for you...so that you would be proud 00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hans krop sitrede allerede med tanken om han atter skulle se Nathan på trods af det ikke var mange dage siden de havde mødtes på en cafe og drukket kaffe. Der var mange der havde set underligt på dem, men de begge havde været fuldkommen ligeglade og havde nydt deres tid sammen og det kom de uden tvivl også til denne dag. Han løb næsten omkring sig selv i lejligheden for at blive færdig så han kunne komme af sted til det løb han var blevet inviteret til. Han havde på fornemmelsen at han ikke var den eneste der ville komme og se Nathans løb, så derfor ville han forsøge at gøre et godt indtryk på de mennesker der måske allerede kendte ham, eller sågar hans familie. Med snilde fik han taget tøjet på, rodet sig i håret og hoppede i de sorte plateau stiletter og begyndte at gå mod skolen. Vejret var yderst skønt, men han havde alligevel taget en lille diskret leder jakke med, bare for en sikkerhedsskyld. Han havde været på skolen en enkelt gang, men kunne ikke helt huske vejen, så hans mobil var sat på GPS så han havde bare en lille mulighed for at finde frem i tide. Han så sig omkring og spottede ret hurtigt Nathan i mængden og gik ned mod sæderne. Han havde det underligt med at være på en skole, for sidst han var det var i Rusland. Da løbet blev skudt i gang stod han op hele løbet og heppede på ham, krydsede fingre for Nathan og i sidste ende.. Gav det pote.

Da løbet var slut og Nathan kom op på podiet var hans øjne rettet mod ham og medaljen. Et smil bredte sig på hans læber, han var stolt af Nathan, det var tydeligt. Som vinderne blev sat fri gik han ned fra siddepladserne og mod Nathan som var på vej mod ham. Det generte smil på Nathans læber fik ham selv til at smile kort inden han mærkede hans arme om sig. En yderst vidunderlig følelse! Også på trods af at han var svedig, men det tog han sig ikke af ” It doesn’t matter” sagde han og grinede ganske kort inden han hev Nathan ind i et kram igen og stillede sig svagt på tær, på trods han havde de høje sko på, så han kunne hviske til ham ” You still look good… Even though you’re sweaty”” sagde han og trak sig tilbage med et smil på læberne.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Lør 1 apr 2017 - 18:37

På trods af Adrians feminine træk, og hans valg af tøj, så fandt Nathan ham unik og smuk. Han havde aldrig været dømmende imod Adrian, så uanset hvad andre ville mene om denne smukke mand, kunne han faktisk selv ikke se det. I takt med de gik hinanden i møde, betragtede han i ham med et smil. Af ukendte grunde, begyndte hans hjerte at banke hurtigere og hurtigere, specielt i takt med de kom tættere på hinanden. Det bedste var også, at Adrian rent faktisk havde været den eneste, som var dukket op. Hans forældre havde ikke haft tid, eller rettere de gad virkelig ikke.
Men som da han krammede Adrian, syntes alle disse tanker at forsvinde. Hans tanker om sine forældre blev erstattet med den følelse, som dukkede op ved deres krop tæt på hinanden. Det hele blev dog bedre, fordi Adrian rent faktisk intet havde imod han var svedig. Smilet blev dog større, i det Adrian trak ham ind i endnu et kram. Han lukkede sine arme omkring den anden, som han trykkede sig imod ham. Omkring dem var folk begyndt at kigge, og en lille pige spurgte sin mor, hvorfor de to mænd krammede som mor og far ofte gjorde. Om ikke andet ignorerede han hver eneste person, som ikke var Adrian.
"I missed you...is that wierd?" spurgte han, som han svagt trak sig væk. Egentlig havde han ikke lyst til at stoppe krammet, mest af alt fordi det var en dejlig følelse som havde spredt sig i ham, som de krammet. Om ikke andet blev han nød til det, han vidste trods alt ikke hvorvidt Adrian havde det på samme måde "So what do you wanna do? unless you have plans off course" han kløede sig i nakken og smilede svagt.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Lør 1 apr 2017 - 19:26

Nathans ord om han havde savnet ham, fik hans kinder til at blusse op. Han havde bestemt ikke regnet med det, men han måtte indrømme, trods den korte tid væk fra ham, havde han også selv savnet Nathan. Der var noget der undrede ham… Hvor var Nathans familie? Et eller andet sted bed vidste han de ikke havde tid og Nathan havde vidst også nævnt de ikke snakkede ret meget sammen. Han kom tilbage til virksomheden og bed sig i underlæben ” I missed you too honestly” sagde han og sendte ham er smil som Nathan trak sig fra krammet. Hans hjerte var ved at flyve ud af brystet på ham, men det var på en god måde, for han havde aldrig haft sit hjerte til at banke så meget nogensinde før.

” Hmm.. Whatever you want to… Me plans? Hah never” sagde han og sendte ham et smil. Når først han havde en aftale med en person, så ville han ikke have andre aftaler ved siden af. Han havde selv været offer for det flere gange og nu hvor det var Nathan, så ville han ikke skuffe ham… Tvært imod ville han bruge al den tid han kunne sammen med ham. Et svagt grin undslap ham og han så på Nathan ” I had to use my phone to get here… I forgot where it was since I’ve only been here once” sagde han og bed sig i underlæben. Det var ikke engang løgn, sidst han var på skolen var godt nogle måneder siden, hvor han skulle have taget nogle billeder, så dette var kun anden gang.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Lør 1 apr 2017 - 20:07

Han vendte som efterhånden altid, sit blik ned imod Adrians læber, i det han bed fast i den bløde hud. Hvorfor han netop konstant blev draget imod dem, vidste han virkelig ikke også igen han forstod ikke helt hvad han følte omkring denne smukke mand. Om ikke andet, fik Adrians ord ham til at smile glad "I'm happy to hear" han havde halvt frygtet, at Adrian ville kalde ham underligt, men i det mindste var han ikke alene om dette. At Adrian rent faktisk havde savnet ham, fik kun hans hjerte til at banke hurtigere, havde det ikke været for den behagelige følelse der kom ved at være tæt ved Adrian, havde han nok frygtet det var angst relaterede.
I det Adrian udtalte han ingen planer havde, bredte der sig et stort smil på hans læber "Well we can go to the park, I know this really beautiful place" han hævede spørgende øjenbrynet "Or we can...go to the cafe? or if you want to we can relax here? I have Pizza" stedet i parken, var et sted han kom for at slappe af og det var et sted ganske få kendte til. Dog siden han rent faktisk godt kunne lide Adrian, ville han gerne vise ham stedet. Dog kunne det også være underligt, så han forslog caféen, blot for at være helt sikker.
Han klukkede blidt "It's okay, could have been worse. On my frst day I thought the toilet were the classroom" han trak på skulderne, og vendte blikket ud imod pladsen, hvor de fleste var væk, hvilket også var grunden til at han havde forslået græs pladsen. Han lagde sine hænder i lommerne af de grå shorts. På trods af han ikke just var den stærkeste, så var han heller ikke skinny og havde derfor en relativ muskuløs krop, hvilket kunne ses gennem de store huller i tanktopen.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Lør 1 apr 2017 - 20:36

Han ville til tider ønske der faktisk var en i lejligheden med ham, eller han var hos en anden, for ensomheden tog til tider over og dræbte ham langsomt, hvilket også var derfor han så gerne ville bruge tid sammen med Nathan. Der var ganske vidst mere bag det end blot ensomheden… Han havde fra dag et syntes at Nathan var yderst skøn at være sammen med og hans udseende var blot et plus på kontoen. Der var et par af hans kollegaer der havde spurgt ind til hvem Nathan var, men han havde blot svaret en ven… Det var trods alt ikke en løgn, men egentlig lagde der mere bag end både han og Nathan vidste, for med alt det tid de brugte sammen? Kunne man godt mistro dem for at være et par, men det var de ikke… Endnu, hvis det i så fald skete. Nathans stemme rev ham tilbage til virkeligheden og han bed sig i underlæben ” Well, everyone is gone from here soon so… Wanna stay here and.. Uh.. Relax?” spurgte han og sendte Nathan et smil.

Kommentaren om han havde troet toilettet var klasseværelset fik ham til at grine ganske svagt ” Wauw… Just wauw Nathan” han smilede kækt til ham. Ikke fordi han selv var en skid bedre til at finde rundt steder, hvor han ikke havde været før. Han så mod plænen inden han rettede blikket mod Nathan. Han forsøgte vidt muligt at lade være med at kigge for meget på ham, eftersom hans tiltrækning af Nathan blot ville kunne ses tydeligt. Nathan i forhold til ham selv var væsentligt større.. Både højde, men også muskelmæssigt da hans egen krop var yderst feminin, hvilket også var derfor han var kold for at gå i kjoler og stiletter.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Lør 1 apr 2017 - 21:24

"ohh an by the way, tommorow wanna come by for a movie marathon?" spurgte han med et smil. Han elskede film, og at kalde ham en mega nørd ville være en underdrivelse, og dette var vel blot en undskyldning, for at tilbringe mere tid sammen med Adrian. Selvom han normalt ikke var god til det sociale, og ofte var kaldt lidt af en enspænder, så nød han virkelig at tilbringe tid med Adrian, hvilket derfor også var grunden til, at han hele tiden forslog måde de kunne være sammen på. Da Adrian forslog de blot kunne slappe af på græsset, nikkede han smlende "Sure, I just have to get my things. So why don't go over there, and I will get my things?" forslog han, samtidig med han bevægede sig imod omklædningsrummet.
Han tog sin taske og frokost fra skabet, og skyndte sig ud til Adrian. Fordi han havde forventet dette, havde han et tæppe de kunne sidde på det og frokosten var pizza, noget han hellere end gerne ville dele med Adrian. Som han nåede ud på græsset, foldede han tæppet ud over græsset. Han lade pizzaen i midten, hvor han åbnede for boksen "now we can eat" sagde han med et stort smil.
Han satte sig ned på tæppet. Fordi han gerne ville være hurtig, havde han endnu ikke skiftet ud af løbetøjet "ohh I forgot to say, you look really...really beautiful today" han rakte frem og kørte blidt Adrians smukke og ganske bløde hår om bag hans øre. Smilet på hans læber var blidt og han betragtede beundrende den smukke mand foran sig.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Lør 1 apr 2017 - 22:37

Han smilede ganske kort til Nathan og nikkede ” Would love to! I don’t have work or anything else to do anyway” sagde han og bed sig i underlæben. Endnu en dag var redet og han behøvede ikke at være alene, men fik chancen for at være sammen med Nathan endnu engang og endda privat hos ham selv. Ganske vidst havde han noget tøj han skulle vaske, men ellers var der ikke så meget han skulle, så derfor kunne han vel lige så godt tage imod Nathans tilbud om film maraton. Normalt var han ikke ret social, men dette var en undtagelse! Som Nathan igen snakkede nikkede han ganske kort og begyndte at gå ud mod græsset mens han så mod Nathan der forsvandt mod omklædningsrummene. Det var tiltalende at følge efter, se hvordan han… Han rystede kort på hovedet og mærkede hvordan hans kinder blussede op. Han skulle ikke have de tanker.. Ikke nu!

Da Nathan kom tilbage så han sig over skulderen og smilede. Som tæppet blev bredt ud satte han sig og bed sig kort i underlæben. Nathan havde stadig løbetøjet på og han var stadig lettere svedig, hvilket bragte tanker og billeder frem i hans tanker med HELT andre scenarier. Nathans ord om han så godt ud, fik hans kinder til at blusse op ” T.. Thank you… You.. look good even in.. Your sweaty… Clothes” sagde han og forsøgte stadig at viske de billeder han havde i hovedet ud.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Lør 1 apr 2017 - 23:39

Af en eller anden grund overraskede det ham altid, hver evig eneste gang Adrian sagde ja til at se ham igen. Det dik hans hjerte til at banke hurtigere, og smilet til at blive større på hans læber. Han vidste ikke hvorfor, sikkert fordi han var så uerfaren, men den viden om at Adrian gerne ville se ham igen, fik vise tanker til at forme sig i hans tanker. Dette var mere præcis nogen der handlede om hans bløde læber og hvordan det ville føles at røre dem. Dog forstod han virkelig ikke hvorfor han fik disse tanker, og det gjorde han ubevidst om tingene og om han var den eneste med disse tanker. Dog samtidig med han havde disse tanker gennem hovedet, betragtede han ubevidst Adrians læber, og han bed sig selv i læben.
Som han opdagede det, kløede han sig i nakken og rynkede brynet. Hvad pokker var er dog galt med ham? Han forstod slet ikke alle disse underlige følelser. Hvorfor kunne tingene ikke være simple? Og det værste var også, at han ikke vidste, om han rent faktisk var den eneste der var forvirret. Han var så uerfaren, at han ikke forstod hvad det betød når folk reagerede på vise måder. Selvom Adrian rødmede, så tog han det blot som et tegn på hans generte adfærd, og faktisk ikke noget andet.
Han rynkede kort øjenbrynet "Should I change? Is it a problem..?" spurgte han og kiggede ned på sit tøj, han greb fat i sin top, alt i mens han overvejede bare at hive den af, også finde en anden at tage på. Han hev lidt op i den, hvor man her kunne se lidt af hans mave, som på trods af hans ikke nødvendigvis muskuløse krop, stadigvæk bar nogle træk fra en lettere muskuløs mave.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Lør 1 apr 2017 - 23:48

Hans tanker var allerede over alle bakker med ham, uskyldige og knapt så uskyldige. Han så hvordan Nathan så på hans læber og han rødmede kort som Nathan også bed sig i læben. Gad vide hvordan deres læber ville føles mod hinanden. Det var lige før han lænede sig ind for at forsøge på et kys, men han lod være, for han vidste ikke om det ville gå over Nathans grænser og han ville ikke smide det hele ud, specielt ikke når de var kommet så langt de nu engang var. Han greb kort i tæppet som tegn på afmagt og slap hurtigt efter, for at være sikker på Nathan ikke bemærkede det.

Hans ord fik ham til at ryste på hovedet inden han bemærkede Nathan trak op i toppen. Hans blik var som låst på ham, om han så ville kunne han ikke fjerne de mørke øjne fra Nathan ” N… not at… All” sagde han og sank klumpen i halsen inden han skyndte sig at se væk. Ugh… Dette fik blot yderligere tanker til at køre rundt i hans hoved… Hans hjerte kunne flyve ud af brystet af ham hvis det skulle være og det var stadig ufattelig uskyldigt, så han turde ikke tænke på… Hans kinder blussede op inden han fik revet blikket væk og han så op på himlen, blot for at fokusere på lidt noget andet end Nathan ved sin side.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 0:20

Han skulle netop til at trække toppen helt af, som Adrian udtrykte det ikke var et problem. Med et lille smil lod han den blot falde ned på plads igen "Okay, I just wanted to be sure" Adrian så altid så godt ud, så han ville helst ikke gøre ham trist til mode, eller rettere ubehagelig til mode. Måske stank han, eller også lignede han sikkert lort.
Han bemærkede hurtigt, at Adrian ikke rigtig ville se på ham, som havde han gjort noget forkert "Am I making you uncomfrotable?" et bekymret udtrykke kom frem i hans blå øjne. Han hadet ideen om, at gøre Adrian ubehagelig tilpas, netop fordi Adrian betød så meget for ham. Han tog et stykke pizza i hånden, hvor han tog en bid af den "am I doing something wrong?" han lagde stykket ned i pakken, alt i mens han betragtede ham.
Han hadet ideen om, at havde gjort noget forkert. Normalt gjorde han mange ting forkert, han sagde de forkerte ting, gjorde de forkerte ting og normalt var han relativ ligeglad. Dog når det kom til Adrian, så betød det meget og han ville sikkert tage det værre hvis han havde gjort noget forkert. Han bed sig hårdt i læben, kløede sig i nakken og satte sig op. Måske gjorde han i virkeligheden alt forkert, og dette var hans måde at sige det.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 0:30

Han bed sig kort i underlæben i usikkerhed. Det var ikke fordi Nathan havde gjort noget forkert, det var mere fordi han selv ikke vidste hvordan han skulle takle det på den bedste måde uden at han ente tættere på Nathan end… Hans stemme fik ham til at se på Nathan med et smil ” You? Hah Nathan you… Do all the right.. Things” sagde han og bed sig igen i underlæben før han fortsatte ” I just need to… Fe…. ” han stoppede før han satte hånden for munden og hans kinder blussede op. Han var lige ved at sige han havde lyst til at mærke Nathan tæt på, men han nåede at stoppe. Det var ganske vidst ikke en løgn for han havde virkelig lyst til at have Nathan tæt på.. Som i tættere på end blot det kram han havde fået af ham et par gange.

Han rakte ud efter er stykke pizza og tog en bid inden han lagde stykket tilbage og fik tygget af munden. Han bemærkede Nathan bed sig i læben. Kunne han bare få lov til… Han bed sig kort i sin underlæbe og så på Nathan ” You didn’t do anything wrong… Don’t worry” sagde han og sendte ham et smil og lod en hånd komme op og kørte fingrene igennem det mørke hår inden han igen lod dem hvile mod jorden. Langsomt lagde han sig ned på tæppet og så mod Nathan ” Thanks for the invite by the way” sagde han og rettede de mørke øjne mod Nathan.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 0:56

Han lagde hovedet på skrå, dog fik Adrians ord et lille smil frem. I det mindste så gjorde han ikke noget forkert, og dog følte han at Adrian holde noget tilbage. Dog sagde han intet, da han helst ikke ville presse Adrian, som allerede i forvejen virkede som om han var en smule presset. Han sukkede og nikkede "okay, I would hate to make you feel that way" han smilede blidt til ham "you mean a lot to me, so I don't know what I would do, if I had done something wrong" han tog pizza stykket op igen, hvor han igen tog en stor bid.
Han så ned imod ham, som han lagde sig ned. Det var altid rart, at vide han ikke havde gjort noget forkert "I'm happy to hear, please do tell me if I do something wrong. I would rather hear it, than fear it" forklarede han, inden han selv lagde sig ned på ryggen. Han kiggede op imod himlen, dog efter kort tid vendte han sit ansigt imod Adrians "You welcome, I'm happy that you came, it meant a lot to me" et smil formede sig på hans læber.
Han hævede øjenbrynet, og betragtede ham stille "So did you have a good day?" spurgte han nysgerrigt, mest af alt fordi han var virkelig nysgerrig omkring hvordan hans dag havde været "Have you done something exciting?" han lagde sig om imod siden, hvor han løftede sin overkrop en smule op, for at støtte sin kind imod sin arm.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 1:05

Han sendte Nathan et smil ” It takes a lot to make me uncomfortable, so don’t worry… If you were a female it would be worse” han stivnede næsten over de ord der lige smuttede ud gennem hans læber. Han havde næsten lige indrømmet han var til det samme køn, ikke der var ret meget hemmelighed over det sådan som han så ud, klædte sig eller for den sags skyld opførte sig omkring Nathan. Kort nikkede han til ham som svar på han nok skulle sige hvis der blev gjort noget som fik ham til at føle sig utilpas, men som han havde nævnt, så skulle der en del til ” Nathan I..” sagde han svagt og bed sig i underlæben og tøvede derefter. Der var så mange ting han gerne ville sige, men han kunne bare ikke få det ud med ord.

” Didn’t really do much.. Ran around in the apartment, dancing, singing like an idiot and dancing some more” sagde han og grinede ganske kort. At løbe rundt og te sig som en idiot var noget han var god til. Han sag tit underlige sange, dansede underlige danse, men det var som regel når han var alene det foregik, ellers hvis der var folk der så ham begyndte han at danse pænt. Han havde faktisk danset siden han var lille, så det var ikke fordi han ikke kunne finde ud af det. Han så mod Nathan og bed sig i underlæben, det var efterhånden et held den ikke var tygget i stykker endnu, men hvis det blev ved og han bed hårdere ville der sikkert gå hul.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 1:25

Han nikkede. At det tog meget at gøre ham ubehagelig til mode, var både godt og dårligt. Det gode var, at i det mindste var det ikke nemt, men det sværere var dog betød det også, at han måtte havde prøvet meget ubehageligt. Om ikke andet sagde han intet til det, det var først da Adrians sagde hans navn også intet andet. Det var som om han gerne ville sige noget, og dog ikke kunne "Yeah? What did you want to say?" spurgte han nysgerrigt. Det var ikke fordi han ville presse et svar ud af ham, men fordi han var nysgerrig og rent faktisk gerne ville høre hvad han havde at sige.
Han klukkede "That sounds like fun. I wish I had been there, so that I would have seen it. It must have been quite a sight" pointerede han drillende, det måtte havde set både hyggeligt og sjovt ud, og dog samtidig noget han gerne ville havde set. Selv kunne han overhovedet ikke danse, ikke at han ikke prøvede "I really can't dance, one time I heard one of my favourite songs and I just came home. Like the idiot I was, I started dancing and my Roommate found me dancing, and he has been picking on me with it since" sagde han med et skuldertræk. Det havde ikke været på en hård måde, og dog ikke ligeså slemt, som dengang han blev fanget synge i badet.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 14:01

Som Nathan begyndte at spørge ind til hvad det egentlig var han ville have sagt, blussede hans kinder op, han kunne ikke så sig selv til at sige det, i frygt for at Nathan så ikke ville snakke med ham mere og det ville han ikke risikere. Kort bed han sig i underlæben og så på Nathan ved sin side ” Nothing important” sagde han og sendte ham et kækt smil. Han vidste egentlig ikke hvordan han skulle få det sagt til Nathan, men når de måske var hos Nathan selv, så kunne det være han bedre kunne? I så fald bille han snart ud med at han faktisk godt kunne lide Nathan, måske også lidt mere end blot venner.

Han grinede svagt og nikkede ” Could be nice with someoe aroud to do foolish stuff with” sagde han og bed sig derefter hårdt i underlæben ” Some people just don’t understand the joy…” sagde han kort og så på Nathan med et smil. Han var ked af at Nathan havde været udsat for det, han havde selv prøvet det, utal af gange, men det havde bestemt ikke stoppet ham efterfølgende! Han lagde sig om på siden med front til Nathan og betragtede ham med et smil.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 14:26

Han nikkede og sagde intet andet til det. Han kunne svagt fornemme, at der muligvis lå mere bag det hele, og dog kunne han ikke finde ud af hvad, så i stedet for at presse på lod han det blot ligge. Samtidig ville han helst ikke gøre Adrian sur, eller for den sags skyld panisk, og hvis dette betød han ikke kunne vide hvad der skulle havde været sagt, så måtte det jo være det. Det kom vel også til det punkt, af at han holde af denne mand, og helst ikke ville gøre ham sur, sålkedes han blot rejste sig op og gik sin vej.
Ordende fik ham til at grine "Yeah that would be really nice. Sometimes life gets so lonely, and you forget to have fun, because of either the loneliness or pain everthing can cause" sagde han med et skuldertræk. Selv kendte han meget til ensomhed, havde det ikke været for Adrian, så havde han nok været endnu mere ensom end hvad han var i aftentimerne. SÅ i bund og grund, var han egentlig Adrian ufattelig taknemmelig, netop fordi han gad tilbringe tid med ham. Han nikkede med et lille smil på sine læber "That's true, but then those boring people can find something together and all the other's can have fun, now that those who don't understand joy are gone" pointerede han med et drillende smil.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 14:42

Han ville så gerne kunne sige det til Nathan, men han ventede, holdt det hemmeligt bare lidt endnu. Et smil bredte sig på hans læber ” It’s sad really… That people forget how to have fun… Just because they get lonely” sagde han og så kort ned på tæppet. Det var virkelig sørgeligt et eller andet sted.. At folk der måske før i tiden havde været vandt til at feste og have det sjovt, at de nu, grundet et tab eller manglen på venskaber havde glemt hvordan det var at smide hæmningerne og have det sjovt. Igen rettede de mørke øjne sig mod Nathan og han bemærkede det drillende smil. Selv med sådan et smil var han tiltrækkende.

” We might be lonely,but at least we’re lonely together” sagde han og blinkede kort til Nathan. Sammen med ham var han ikke ensom og han følte at Nathan havde det på samme måde, sådan som de snakkede med hinanden, måden hvor på de begge rødmede ved søde ord og ikke mindst hvordan de begge ved sig i underlæben ved den mindste form for usikkerhed. Der var noget mellem dem og det ville en hver kunne se, men de havde endnu ikke selv opfattet det helt.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 15:31

Han nikkede "Yeah, but in time they will learn, or so I hope" sagde han med et skuldertræk. Selv havde han været fanget i sin egen ensomhed, så til tider glemte han at have det sjovt. Dog var det faktisk ikke sådan mere, han kunne have det sjovt og på trods af den mobning han fik i skolen, kunne han rent faktisk fjerne sig fra den. Selvfølgelig var det kun hvis han var enten med Adrian, eller lukkede sin dør og kunne være alene. For på trods af hans Roomie ikke var den værste, så var han heller ikke særlig sød. Dog havde han ikke pengene til at bo alene, eller jo men han gad ikke have en afhængighed af sine forældre.
"That we can" han smilede stort til ham, samtidig med han betragtede ham stille. Han lod sine øjne glide hen over Adrians smukke ansigt. Han forstod ikke hvad det var, men uagtet hvordan Adrian var klædt eller så ud, så så han hele tiden smuk ud. Der var bare et eller andet ved ham, som hele tiden så perfekt ud. Et skævt smil formede sig på hans læber, som han satte sig op "Well we can be lonely and wierd together" pointerede han drillende, før han bevægede sig imod ham og her begyndte han at kilde ham.
Han satte sig på hans mave, hvor hans fingre kildede ham hen over siden. Han grinede og greb til sidst fat i hans hans hænder, som han låste fast over hans hovedet. Dette medførte dog også, at deres ansigter var placeret få cm fra hinanden "I got you" klukkede han, og dog med disse ord sagt lod han ubevidst sine øjne glide over han Adrians smukke træk og han stoppede ved hans bløde læber. Han bed sig i læben, og kiggede derpå Adrian ind i øjnene.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 15:46

Han nikkede kort ” Lets hope” sagde han med et blidt smil på læberne. Han vidste godt at det til tider tog tid, for indtil han mødte Nathan havde det blot været arbejde og så lejligheden der havde sagt ham noget, nu havde han i det mindste ham. Han havde boet alene lige siden han kom til Terre og hans forældre eller søster snakkede han ikke ret meget med mere, på trods af skype og alverdens medier der kunne bruges. Nathans stemme fik ham til at smile kækt til ham. De kunne uden tvivl lave mange ting sammen… Nu havde Nathan set hans ”arbejde”, de havde været på cafe en del gange, nu sad de på skolen og snakkede og i morgen skulle der være maraton. Han elskede at bruge sin tid på Nathan of tid havde han rigeligt af.

Som Nathan kom tættere på ham mærkede han hvordan hans hjerte begyndte at hamre i brystet på ham, han spjættede og grinede da Nathan begyndte at kilde ham ” Oh god! Nathan please!!” Han lukkede øjnene og grinede. Som Nathan satte sig på hans mave så han ikke kunne gøre fik det ham blot til at spjætte mere ” Nathan please.. Please!!” han grinede og forsøgte ihærdigt at komme fri. Da hans hænder blev placeret over hans hoved åbnede han øjnene og så på Nathan med et svagt smil på læberne. De var så tæt på hinanden at han kunne mærke Nathans åndedræt mod hans hud. Hans kinder blussede voldsomt op han og han så op på Nathan. Da deres øjne mødtes bed han sig igen i underlæben. De blå… Skinnende øjne…
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 16:16

Hun grinede i det Adrian begyndte, det var sjovt at være i kontrol, og overraskende behageligt at have Adrian under sig. Han havde ikke forventet dette, men han ville faktisk gerne prøve mere af dette. På trods af han aldrig havde prøvet det, så var det spændende, også det at komme endnu tættere på denne smukke mand. Hans tiggen gjorde ikke det hele bedre, det var dog først da der blev helt stille og de for alvor var tæt på hinanden, at det blev værre. Det var her de tanker om hvad han skulle gøre igen dukkede op. Hans øjne skiftede hele tiden fra de smukke brune øjne og de bløde læber.
Han bøjede sig tættere på, fuldkommen styret af de tanker, som kørte gennem hans hovedet. Han bed sig i læben, og som hans næse stødte imod Adrians, begyndte hans hjerte at banke hurtigt. Af en eller anden grund, så ville han helt vildt gerne gøre det, han glemte alt om konsekvenser og det var blot om hvad han ville. Deres læber var mm fra hinanden, og han kunne mærke Adrians varme imod sin egen hud.
"What the hell are you doing, get the fuck of the grass" råbte en mand fra indgange til banen. Det havde været sekunder fra at ske, men denne mand havde fået ham til at kaste sig fra Adrian. Ikke fordi han skammede sig, men fordi han rent faktisk havde fået et stort chok. En rødmen steg op fra hans kinder "sorry" han holde hånden op, og vendte derpå blikket imod Adrian "We should probably gather our things" brummede han, hvorpå han kløede sig i nakken.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 16:32

Hans hjerte var ved at flyve ud af brystet på ham og det gjorde det ikke ligefrem bedre at Nathan var over ham og holdt hans hænder. Hans krop sitrede af spænding og som Nathan bevægede sig tættere på, ville han sikkert bemærke hvordan hjertet i brystet hamrede af sted. Deres næser mod hinanden fik ham til at trække vejret tungt og han bed sig i underlæben. Det var dette han havde ventet på og havde haft lyst til så mange gange, bare mærke Nathans læber mod sine egne og lade verden omkring dem forsvinde. Som Nathan nærmest sprang af ham og han hørte en mands stemme satte han sig op i et ryk og hans hår dækkede hans ansigt. Hurtigt fik han kørt en hånd igennem det og han bed sig kort i underlæben ” S.. Sorry..” sagde han svagt og så mod Nathan inden han nikkede og begyndte at pakke tingene sammen.

” I bet that guy is lonely” sagde han og grinede ganske kort inden han så mod udgangen til banen og rettede blikket mod Nathan ” Let’s go” sagde han og tog nogle af tingene med sig som han begyndte at gå og stoppede foran manden ved indgangen ” At least fucking act like a normal human and talk instead of yelling..” sagde han og sukkede inden han gik ud fra banen og så sig over skulderen for at være sikker på Nathan var med.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 17:02

I det Adrian begyndte at pakke det hele sammen, hjalp han til. Tæppet blev rullet sammen og lagt i tasken og det samme med pizza'en "ohh yeah like super lonely, piece of shit scared the bejesus outta me" han holde sig over hjertet, som endnu ikke havde sænket sit tempo. Det slog allerede hurtigt i forvejen på grund af tætheden med Adrian, og at blive skræmt af en fremmede gjorde intet bedre. Han rejste sig op og lod sin taske kastet over den ene arm "Yeah let's do that" han gik ved siden Adrian. Normalt bandede han ikke ofte, men den idiot havde ødelagt noget,som kunne havde været interessant.
Han grinede over det Adrian sagde "ohh maybe it's just that time of the month" sagde han med et drillende smil, normalt var han ikke nem at irritere, men den idiot havde været en mega idiot, og havde ødelagt øjeblikket. Han viste Adrian hen imod udgangen, som var gennem en simpel låge "So yeah, should we go home, and I can get things ready for tomorrow?" spurgte han, samtidig med han smilede skævt til ham. Han ville gerne tilbringe mere tid med Adrian, men han vidste hverken hvad han skulle sige eller gøre. Han ville gerne undersøge hvad pokker der foregik, og indtil, da ville han nok være ekstremt forvirret.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Adrian on Søn 2 apr 2017 - 17:11

Han så på manden med udgangen og himlede med øjnene før han rettede blikket mod Nathan ” A man with pms… Holy f…” sagde han og grinede ganske kort. Som de kom ud fra banen stoppede han op og så på Nathan ved sin side. Egentlig havde han ikke lyst til de allerede skulle skilles, men tanken om de så hinanden igen i morgen gjorde ham glad. Han bed sig kort i underlæben og smilede ” Lets go home, then you can get things settled and make that heart of yours get some rest” sagde han og grinede. Hans hjerte havde også brug for ro nu, ikke fordi han ikke nød det, for det gjorde han rigtig meget, men hvis han skulle være klar til i morgen skulle han i hvert fald have lidt ro. Så kunne hans tanker også falde på plads.

Han gik tæt på Nathan og lagde armene omkring hans nakke og så op på ham ” So when do you want me at your place?” spurgte han og bed sig kort i underlæben. Han havde sådan lyst til at lade deres læber mødes, hvilket sikkert også var sket hvis ikke det var for den idiot der stoppede dem i det. Han selv var for genert til at tage skridtet, men Nathan havde i hvert fald været tæt på at gøre det.. Hvis ikke det blev nu.. Blev det sikkert i morgen, håbede han.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Nathan on Søn 2 apr 2017 - 18:23

Han grinede, det var en ganske sjov tanke og forklarede sikkert hvorfor han agerede som et mega røvhul. Heldigvis var manden ikke særlig ofte på selve skolen, og selv stødte han ikke på ham, derfor kunne man vel sige han var glad. Da de kom ud, og nu stod overfor hinanden, var spørgsmålet om, de skulle gå hvert til sit eller til noget helt andet. Han ville virkelig gerne være mere sammen med Adrian, men han var så forvirret og han ville egentlig gerne vide hvad der skete. Siden han heller ikke var den bedste til, at spørge om ting, ville han helst gerne spørge internettet til råds også have alt klar til i morgen.
Han klukkede, og lagde sin hånd imod sit hjerte "Yeah that's probably the best, I don't think my heart can take so much anymore" han skar en grimasse og sendte ham et smil. Selve chokket havde ikke været det bedste, men den hjertebanken han havde oplevet, i det han havde været tæt på Adrian, havde helt klart været behageligt. Dog var alle disse forvirrende følelser, nok til han nok skulle holde sig lidt væk, blot indtil han vidste hvad der foregik.

Han bed sig hårdt i læben, som Adrian med et lagde armene om hans hals, og ikke mindst gik helt tæt på ham. Det kløede i hans hænder, for at ligge sine arme omkring hans slanke krop, blot for at trykke ham imod sig. Det var virkelig behageligt, bare at kunne føle varmen fra hans krop imod sin egen, og til sidst vandt den kløende fornemmelse, og han lagde sine arme omkring Adrian. "mhh what about six?" forslog han med hovedet på skrå. Han trykkede blidt Adrian mod sig, og smilet blev større "I'm looking forward for tomorrow" han gav dog til sidst slip, mest af alt fordi han ikke stolede på sig selv, han vidste ikke om han ville gøre og han ville helst gemme det til, når han vidste hvad der foregik.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

I won for you...so that you would be proud Empty Re: I won for you...so that you would be proud

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum