Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Arh! I hate this! - Joseph. EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Arh! I hate this! - Joseph. Vote_lcapArh! I hate this! - Joseph. Voting_barArh! I hate this! - Joseph. Vote_rcap 
Euphemia
Arh! I hate this! - Joseph. Vote_lcapArh! I hate this! - Joseph. Voting_barArh! I hate this! - Joseph. Vote_rcap 
Zakaroff
Arh! I hate this! - Joseph. Vote_lcapArh! I hate this! - Joseph. Voting_barArh! I hate this! - Joseph. Vote_rcap 
Jay Wu
Arh! I hate this! - Joseph. Vote_lcapArh! I hate this! - Joseph. Voting_barArh! I hate this! - Joseph. Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Arh! I hate this! - Joseph.

Go down

Arh! I hate this! - Joseph. Empty Arh! I hate this! - Joseph.

Indlæg by Reece on Man 24 apr 2017 - 18:16

Sted: Skolens bibliotek.
Omgivelser: Nogle elever hist og her.
Tid: Kl. 22.10
Vejr: Hård kold blæst

Reece havde det virkelig svært i skolen lige for tiden, specielt med andre sprog. Han havde kæmpet meget, specielt fordi han endelig gerne ville nu? Han ville gerne lære det! Så han skulle nu prøve. Men engelsk var det han havde det sværeste med.. Han kæmpede så voldsomt meget og hans lærer havde til sidst fået ondt af ham, hun havde fundet en af de folk som var ansat til lektie hjælp og knyttet ham til Reece. Reece havde fået af vide at skolen endelig var åbent døgnet rundt, specielt for de elever som ikke kunne gå i dagslys. Reece vidste han ikke var menneske og det havde han fundet ud af mange år siden, siden han forvandlede sig til en kanin for første gang.

Så derfor han havde efterhånden lagt mærke til hvor mange folk i denne by, som ikke var mennesker? Han gættede sig til at hans nye hjælper sikkert var en af nattens børn, eller blot en som havde en fucked døgnrytme.

Han var taget hjem efter skole, løbet en tur, taget et bad, spist og en lille lur, inden han kom op på den gamle skole igen. Han skulle vise hans elev kort da han kom ind, for at blive lukket ind på skolen igen. De havde ikke bare åbnet for random folk. Man skulle jo ligesom have en grund til at komme så sendt til skolen?

Reece fandt et hjørne i biblioteket og satte sig ned, hans hjælper ville nok dukke op efter kl. 22. det havde de aftalt. Han smed bøgerne op, fandt hans noter, penalhus, en flaske vand og nogle grønsager til lidt senere hvis han blev sulten. Der var mange træk han havde fra hans kanin side. Hans nysgerrige sind, hans store kærlighed for grønsager, natur, solskin og specielt at løbe. Men så også det negative at han var et byttedyr.. Så derfor blev han ofte den som var undertøflen i et forhold eller det man ville kalde den submissive. Hvert fald ikke den mere dominerende type.

Han sukkede lidt og rodet sig i det blonde hår, imens han bed lidt i enden på hans blyant da han læste lidt i den tekst han skulle oversætte.
Reece
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Arh! I hate this! - Joseph. Empty Re: Arh! I hate this! - Joseph.

Indlæg by Gæst on Tirs 25 apr 2017 - 11:45

Ah fuck. Med hoved under armen, havde Joseph opdaget at han var sent på den igen. It too early for this shit. Tænkte han kort, men hans gav den gas ned af den tomme gang. Solen var knap nok gået ned, da Joseph gik ud af døren. Han havde glemt at det var en af de aftener, hvor at han underviste som hjælpelærer og han var derfor sent på den. Med en smule vampyr fart fik Joseph, dog indhente den tid som han havde tabt på vejen. Det var nok den eneste fordel som han havde som vampyr, han var hurtigere end et menneske, og han slap derfor at tag den offentlige transport hen til skolen.

Engelsk var et af de sproglige fag som Joseph havde undervist, eftersom at han engang havde været oversætter havde han taget lærer jobbet for at tjene lidt mere når hans normale job ikke gav nok i sig selv. 

Farten som han havde sat af med, blev dog sat ned igen da joseph ankom ved døren ind til biblioteket. Han fik kastet et kort blik på hamselv, i vinduet ind til lokalet. Han lignende en halv træt ung mand, som han var. Selv med den overnaturlige skønhed som vampyrer havde, kunne Joseph ind i mellem godt se at hans mangle på søvn. Han rustede dog tanken fra sig da han tog i håndtaget for at åbne døren. Der sad få elver indfor, de fleste var dog ved at pakke sammen efter en lang dag. Men i et hjørne kunne Joseph se den person som han havde undervisning med, med et par rolig skridt gik han personen imøde. "Beklager vente tiden, men jeg kom lidt sent ud af sengen." Sagde han kort, det var dårlig undskyldning, men på samme tid var det sandheden. "Jeg hedder Joseph forresten." Sagde han kort efter, en introduktion var nok passende efter hans lidt uheldigt morgen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Arh! I hate this! - Joseph. Empty Re: Arh! I hate this! - Joseph.

Indlæg by Reece on Ons 26 apr 2017 - 9:26

Reece havde fået lavet lidt, dog var det tydeligt han kæmpede med det, han havde det virkelig svært ved det skide sprog. Han havde allerede fået rodet sig selv så meget i det blonde hår, at han lignede selv en som var kommet for sent op. Han smed sig tilbage i stolen, da han hørte stemme og så op. Okay, den fyr var pæn. Så han sank kort en klump som var dannet i hans hals og satte sig mere op.

”Ahh.. Det er okay, sådan sker det! Jeg er Reece.” Grinte han og rejste sig pænt op og gav hånd til den unge mand, dog gispede han lidt over den kolde hud han ville kunne mærke.

Han satte sig hurtigt ned igen, fandt flere af hans noter frem og rømmede sig lidt. Han skubbede teksten over så Joseph ville kunne se den. Pludselig mærkede han hvor pinligt dette endelig var. At han ikke kunne finde ud af at oversætte en skide tekst i engelsk og han virkelig ikke kunne fatte sådan et andet sprog som dette. Han trak hættetrøjen lidt mere omkring hans slanke krop og tog en blyant.

”Ja, jeg skal oversætte dette.. Og.. Har været lidt i gang, det er ret svært for mig..” Han smilte svagt og så derefter op på Joseph.
Reece
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Arh! I hate this! - Joseph. Empty Re: Arh! I hate this! - Joseph.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum