Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Make a mess with me - Joseph EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Make a mess with me - Joseph EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Make a mess with me - Joseph EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Make a mess with me - Joseph EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Make a mess with me - Joseph EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Make a mess with me - Joseph EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Make a mess with me - Joseph EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Make a mess with me - Joseph EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Make a mess with me - Joseph EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Make a mess with me - Joseph EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Make a mess with me - Joseph Vote_lcapMake a mess with me - Joseph Voting_barMake a mess with me - Joseph Vote_rcap 
Euphemia
Make a mess with me - Joseph Vote_lcapMake a mess with me - Joseph Voting_barMake a mess with me - Joseph Vote_rcap 
Zakaroff
Make a mess with me - Joseph Vote_lcapMake a mess with me - Joseph Voting_barMake a mess with me - Joseph Vote_rcap 
Jay Wu
Make a mess with me - Joseph Vote_lcapMake a mess with me - Joseph Voting_barMake a mess with me - Joseph Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Make a mess with me - Joseph

Go down

Make a mess with me - Joseph Empty Make a mess with me - Joseph

Indlæg by Anzu on Man 24 apr 2017 - 19:34

Tid: Aften ca
Sted: De Host Club
Vejr: Lidt småregn, og vind
Omgivelser: Grupper af folk, faktisk mange folk, nogle dansere, bartendere, og hvad der nu ellers måtte være på sådan et sted
Påklædning: Se ava + et par mørkegrå skinny jeans, og sorte ankelstøvler

________________________________________________________________________

Så mange folk herinde, der var proppet så det slet ikke var til at få en plads, de fleste stod da også næsten så tæt sammen at de kun havde meget lidt mellemrum. Der var også nogle enkle der allerede var igang med at skubbe til hinanden, og drikke hinanden under, der var godt gang i den, og om der var fest herinde helt klart. Der var sikkert ikke nogen tvivl om der var fuld gang i den, nogle få mænd dansede op ad hinanden, hvorimod nogle andre mænd gik rundt mellem bordene herinde, for at servere. Der var nu enlig meget hyggeligt herinde, også selvom der måtte være mange folk herinde, måske var det fordi det var letpåklædte mænd der dansede og forførte sig frem på de få scener herinde. Grupper af folkene herinde var mest kvinder, der var enlig ikke så mange mænd, men det kunne der selvfølgelig altid nå at komme, det var aldrig til at vide jo. Udenfor klubben stod der flere folk der ventede på at komme ind, og deriblandt stod der en elegant kvinde, langt blonde hår, en påklædning der skilte sig ud fra alle de andre kvinder herinde, normalt plejede hun også at have en kjole på når hun skulle noget fint og fest agtigt, men ikke idag. Idag havde denne kvinde her bare lyst til at skille sig ud fra mængden, være lidt anderledes end alle andre, det kunne hun nu også godt lide. Efter at have stået i kø udenfor klubben, kom hun fremad, og trådte nu ind.


Det første hun fik øje på var baren, og grupper af mennesker, dog kunne hendes øjne ikke slippe væk fra de letpåklædte mænd der både dansede, og serverede. Det kunne ikke undgå ikke at få øje på dem, hun havde aldrig været herinde før, og eftersom hun også var ny kendte hun heller ingen, men det kunne nå at komme. Hendes blik gled rundt lidt, blot for at betragte omgivelserne lidt, og stedet, der var ikke rigtigt noget der fangede hendes opmærksomhed endnu, og hun valgte at gå lidt hen mod baren. Nu da hun var ankommet hertil kunne hun ligeså godt få sig noget at drikke, hun havde ikke taget hendes skuldertaske med, med tegne grejet som hun plejede. Det var måske fordi hun bare ville nyde aftenen, den var jo også lige begyndt.
Der faldt også hurtigt en masse blikke da hun satte sig ved baren, lagde det ene ben over det andet, og sad bare helt afslappet og tænkte, tænkte på hvad hun enlig skulle bestille, hun vidste ikke hvad de havde så måske skulle hun vente på en bartender. Hun kunne godt lide den måde stedet var indrettet på, og hun havde flere gange beundret de mandlige dansere de dansede virkelig godt, og så da ud til at de gjorde de fleste kvinder herinde helt vilde.Anzu var slet ikke en af dem, hun kunne godt lide at se på det, men det var som om det ikke faldt i hendes smag, måske manglede der noget. Hun kunne også sagtens hurtig få nogle ideer til at tegne, hun skulle blot kigge rundt og på mændene så havde hun en idé. Efter at hun også havde siddet lidt og kigget efter en bartender, fornemmede hun noget bagved sig, to fulde mænd stod og kiggede på hende som var hun middag. Hun gad slet ikke kigge på dem, og håbede da også at bartenderen havde fået øje på hende, hun skilte sig jo ud fra mængder af kvinder. Mest fordi de fleste kvinder havde lårkorte kjoler på. Anzu fik et bredt smil på læben, og kiggede så lidt rundt, der var slet ikke nogen hun kendte herinde, og slet ikke nogen hun havde set før. Så aftenen her skulle nok blive spændende, hvem kunne vide måske skete der da snart noget spændende og interessant. Bartenderen var muligvis igang med at skænke de mange andre kvinder noget at drikke, så hun sad blot og ventede, og håbede på de to fulde mænd ikke ville genere hende. Hvad de ikke vidste var at hun var en isdæmon, så det ville ikke være klogt af dem at prøve på noget.
Anzu
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum