Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Safe Song EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Safe Song EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Safe Song EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Safe Song EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Safe Song EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Safe Song EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Safe Song EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Safe Song EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Safe Song EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Safe Song EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Safe Song Vote_lcapSafe Song Voting_barSafe Song Vote_rcap 
Euphemia
Safe Song Vote_lcapSafe Song Voting_barSafe Song Vote_rcap 
Zakaroff
Safe Song Vote_lcapSafe Song Voting_barSafe Song Vote_rcap 
Jay Wu
Safe Song Vote_lcapSafe Song Voting_barSafe Song Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Safe Song

Go down

Safe Song Empty Safe Song

Indlæg by Evelyn Barton on Fre 29 sep 2017 - 22:31

Sted: Maison De Fous – Hjemsøgt galeanstalt
Tid: ca. 23:30
Tråd til: @Alias

Maison de fous… Hvordan var Evelyn havnet her? Det var nok et af de steder hun mindst havde regnet med at ende, da hun ankom til byen. Det her sted kunne hun tydeligt huske fra da hun var barn – en forladt og hjemsøgt galeanstalt, hvor folk typisk tog over i en flok for at udfordre hinanden. Hun var ikke selv taget her over på grund af en udfordring, men fordi hun ville undersøge bygningen og se om den var meget ”befolket”. Hun havde lige på nuværende tidspunkt ikke noget sted at kalde hjem, så hun manglede et tilflugtssted, og fordi hun ikke havde stor frygt for spøgelser, så virkede dette hjemsøgte sted som et meget godt, isoleret bud på et midlertidigt og ensomt hjem.
Knirkende døre blev åbnet og hun fokuserede hårdt for at kunne finde rundt i mørket. Lyset fra hendes lommelygte var lige nu ikke til en meget stor hjælp, da det bare var en billig en hun havde skaffet sig et par minutter inden hun havde fundet på idéen om at tage her hen.
Evelyn havde ikke meget styr over sin ulveform, så dette kunne også være et sted hun muligvis kunne lukke sig selv inde, hvis hun nu følte ekstra for at torturere sig selv en fuldmåne nat. Tanker som disse gled igennem hendes hoved – dette var en ekstra depressiv dag, som også kunne ses på de mørkere rander under øjnene, som helt sikkert afslørede hendes mangel på søvn de sidste par nætter.

Med en svingende lommelygte igennem mørket, nåede Evelyn til en dør, som stod på klem. Bag døren kunne hun se en trappe der gik ned til en kælder og hun måtte give et lille suk, før et smil kom frem på hendes læber. Var det her ikke materialet taget direkte ud fra en gyser? En halvåben dør og en trappe ned til en mørk kælder? Selv når hun prøvede at lyse ned ad trappen, kunne hun ikke se hvor den endte, da trappen snoede sig, lige så voldsomt som en slange.
Hun lod en hånd glide gennem hendes hår, som sad i en løs knold, og så besluttede hun sig for at begive sig ned ad den lange trappe. Hun var næsten sikker på at dette sted godt kunne bruges. Det virkede som om det var sjældent at folk kom her ind… På den anden side var det vel typisk at folk følte et behov for at komme her, når der var fuldmåne? Så det var ekstra uhyggeligt.
Evelyn Barton
Evelyn Barton
Beginner (Rank 4)

Bosted : Ingen fast bopæl.

Antal indlæg : 45


Tilbage til toppen Go down

Safe Song Empty Re: Safe Song

Indlæg by Alias on Man 2 okt 2017 - 20:41

Actually he liked it. Being that one person, who made them run, scream, cry, squeal.. Making them scared, horrified, terrified, panicking... Sending cold shivers down their spines and giving them goosebumps all over their torso.
Tankerne fyldte hans vanvittige sind. Når de fjollede mennesker helt frivilligt kom forbi, troede de var så seje, havde glemt alle de spøgelses historier, deres ældre søskende havde fortalt dem om dette sted. Sommetider var han faktisk helt ligeglad, det var mere irriterende end det var noget andet.. Andre gang hjalp han dem til den nærmeste udgang, og sørgede selvfølgelig for at de aldrig kom tilbage. Men selvfølgelig en enkel gang eller to havde han hapset en af de søde små drenge, trukket dem med herned, og aldrig ladet dem se dagen igen. Han kunne ikke gøre mere end det, han ville helst ikke have politiet rendende, men selv politiet synes at have en hvis respekt for stedet, han havde aldrig set dem tættere på end den tilgroede have uden for bygningen.

Han tog fat i jernstigen, og hev sig selv op, et skridt af gangen, stedet han forlod, var en underjordisk beton lager.. Hmm.. forsøgslokale? Han turde ikke drømme om hvad de havde brugt dette lokale til dengang stedet stadig var åbent.. Men han havde en anelse om at det nok ikke havde været helt lovlig, menneskelig forsøg? Højst sandsyneligt.. Og Alias kunne vel kunne ære lokalet, ved at fortsætte med disse forsøg.. totur vel.. der var ingen grund til ikke at kalde en spade for en spade. Lokalet hvor et par enkle kroge hang ned fra loftet, lænker var samlet rundt omkring, en enkel stol stod midt i lokalet, et arkiv skab stod i et hjørne ved siden af et klædeskab, en madras uden noget betræk eller andet tilbehør lå på gulvet, en ledning hang og gnistede ved væggen, der var en håndvask, et kar med vand, et gammelt køleskab, et køkkenbord med et gasblus, en kaffekande, og andre nødvendige ting, som f.eks. adskillige whiskey flasker der stod rundt om, et par håndjern, en pisk og andet af den slags.. han havde det hele. Han var helt oppe af trappen, da han vendte ansigtet en sidste gang ned mod sit helt eget paradis. Han slap stigen og faldt ned på gulvet igen, han greb en halv fuld falske med whiskey og tømte den utrolig hurtigt, slap den, så glasset splintres og spredte sig over alt på gulvet. Et arrogant smil formede sig om hans læber, han kunne selvfølgelig ikke helt havde vidst det før, havde hørt noget, troede det var et vindue.. vinden eller andet, men nu kunne han også lugte hende. Han var oppe af stigen på ingen tid, åbnede lemmen og kravlede ud i kælderen, lagde lemmen ned igen og dækkede den med gulvtæppe, slettede sine spor så godt som muligt.. meeeen.. hvis han kunne lugte hende, ville hun højst sandsyneligt også kunne lugte ham.. og blodet.. for under ham i det skjulte rum, var alt stort set dækket i blod, fra hans seneste natmad.. han havde ikke lige fået ryddet op. Hans sorte outfit, bestående af et par sorte italienske sko, sorte bukser og matchende skjorte, han havde foldet ærmerne op til albuerne og skjorten stod lidt åbnede, men alt var stadig dækket i blod, og han tørrede imod sin gode vilje sit ansigt lidt af i ærmet, for at prøve at se en smule mindre makaber ud.
"It's taken, sorry hon'" sagde han stille ud i mørket, han kunne fornemme hende nu, hele hende.. hendes ånde, som stod hun kun en centimeter fra ham.. hendes hjerte, rytmen.. hendes varme, han kunne dufte hende, hendes duft, hendes shampoo, hendes parfume.. alt ved hende.. kunne ikke se hende.. ikke endnu.. kom hun? Han lod sig falde tilbage i en lænestol, der i mørket. Han blinkede lidt, til hans øjne langsomt blev mørkebrun, fra før at have været ildrøde, hans hugtænder forsvandt ind bag ved læben, og han så næsten normal ud.. bortset fra blodet, og det lidt for psykotiske smil om hans læber.
Oh she was.. a woolf.. though he'd known that scent somewhere before.. hmm? She smelled good.. come out little girl.. come out and play, I so could use some company!
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum