Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Golden Sun - Caine Blackwell EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Golden Sun - Caine Blackwell Vote_lcapGolden Sun - Caine Blackwell Voting_barGolden Sun - Caine Blackwell Vote_rcap 
Euphemia
Golden Sun - Caine Blackwell Vote_lcapGolden Sun - Caine Blackwell Voting_barGolden Sun - Caine Blackwell Vote_rcap 
Zakaroff
Golden Sun - Caine Blackwell Vote_lcapGolden Sun - Caine Blackwell Voting_barGolden Sun - Caine Blackwell Vote_rcap 
Jay Wu
Golden Sun - Caine Blackwell Vote_lcapGolden Sun - Caine Blackwell Voting_barGolden Sun - Caine Blackwell Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Golden Sun - Caine Blackwell

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 10:29


Golden Sun - Caine Blackwell Tumblr_p4chb7a37m1w5qkzzo1_500
Tid -
00:32
Sted -
Quartier de Saint-Jean - Skoven - La marécage søen
Vejr -
Mørke, blid aften vind. 5 gr
Outfit
Outfittet-LinkTyveriet

Langt ravne sort hår, legede blidt med den milde aftens vind, imens stjernerne oppe fra, så ned på den gyldne gudinde, der gik midt på vejen, i det stille villa kvarter med en blodrød rose i hånden. Hun gik med målrettet skridt, hen af gaden. Lysene var slukket de fleste steder, dog holde hun vågent øje med om folk syntes at komme frem. Hun gik ind til siden, da hun fandt en villa der så passende nok ud. Hun havde faktisk holdt øje med dette sted et godt stykke tid. Hun vidste endnu ikke hvem der boede der, men hun var også ligeglad. Hun skulle blot ha noget, til at kunne forsørge sig selv med de næste par mange dage.

De vagtsomme øjne, betragtede stenhegnet foran sig, før hun blidt hoppede hen over det, efter at ha tjekket ud om der var overvågning rundt om. Da hun så der var video overvågning, smilede hun blot flabet og sendte det et luft kys, før hun vendte bagdelen til og hoppede elegant hen over stenhegnet, der ikke var alt for højt til hende. Hun gik lidt ned i knæ da hun var kommet over og trådte næsten lydløst hen til villaen.
Da hun kom der hen, tog hun en lille metal tang frem, samt noget der næsten lignede tråd i stål. Hun puttede blidt begge ting ind i nøglehullet og drejede forsigtigt tangen, mens hun lyttede med sit øre mod døren. Den gav et blidt lille klik fra sig, efterfulgt af endnu et. Europæiske døre, var de nemmeste at bryde ind i. Hun pressede den lille stål tråd op af og kørte den blidt ud, før døren gav et tilfredsstillende klik fra sig. Nu var hun inde.

Hun lagde blidt rosen på dørtrinnet, før hun forsigtigt skubbede døren blidt op og trådte indenfor. Hun skyndte sig hurtigt at kigge rundt, efter noget der kunne ligne alarmer, dog til den tid de ville ha alarmeret politiet, samt været gået i gang, ville hun allerede være smuttet. Hun begyndte at tælle indeni, i det hun gik indenfor. Hun bar sort leggings, samt sneakers og top, samt trøje, så hun var næsten usynlig i mørket. Hun ledte ikke nede i stuen, eftersom folk aldrig gemte deres værdi genstande der. Hun gik med det samme hen hvor soveværelset var henne af. Hun åbnede blidt døren ind til soveværelset, før hun trådte indenfor. 25 sekunder, til vis der gik en alarm igang. Hun trådte ind i soveværelset og så kort rundt, men det så ikke ud til at der havde været nogen hjemme endnu, eftersom sengen stadig var redt, ved mindre der var et ekstra værelse, men dette så ud til at være masterbedroom. " Wauw, den her fyr stinker af penge ". Duften samt indretning, tydet på en mand ejede denne villa, samt at det var en med cash, i form af materiale og værdi genstande hun havde set indtil videre. Hun rodet skufferne igennem, eftersom hun ikke havde tid til at gå stille med dørene mere, før hun fandt en ring, i noget der kunne tyde på ægte sølv. Den bar en form for vågenskjold ligene mærke på sig, dog bed hun ikke større mærke i det. Sølv kunne smeltes om, så det ville give en god slat penge. Hun tog dog ikke mere, eftersom hun skulle se at få røven med sig. Hun skyndte sig så lydløst hun kunne ud af døren og hen til hovedindgangen.

Hun lukkede blidt døren efter sig og trådte over rosen, før hun satte i løb væk fra villaen, så hurtigt hun kunne, næsten flyvende hen over hegnet, i det hun hoppede over det, med benene først og derefter resten af kroppen, i et svingende spring, med hånden mod hegnet. Hun forsvandt i nattens mørke fra villaen, med ringen i sin hule hånd.

Da hun endelig kom hjem til sit telt, der lå slået op ved skoven, direkte hen til søen, kunne hun ikke andet end at smile triumferende, før hun blidt åbnede teltets dør. Hun så kort rundt, men det så ikke ud til der var nogen i nærheden. Hun rykkede altid sit telt, næsten hver aften. blot for en sikkerheds skyld. Nogle gange slog hun det også sammen og gemte det, mens hun var væk en hel dag. Hun havde en sort rygsæk med få stykker tøj, dog skiftede hun også tit tøj med sine penge, både for at få nyt der ikke lugtede, men også for aldrig at bære det samme og blive opdaget på den måde. Hun så igennem tagets gennemsigtige himmel tag og smilede blidt for sig selv, før hun lagde sig under sengeposen i sort, med det farvrige tæppe over sig.Golden Sun - Caine Blackwell Tumblr_ol2u8gGsNT1s6pp33o1_500
Sted
La marécage - Søen- Skoven
Tidspunkt
12:02
Vejr
11 gr, mild vind, solskind/næsten skyfrit


Dagen efter

Hun vågnede op ved at solens lyd glinsede gennem de sorte tråde, der var over hendes telt. Hun kiggede op mod den lyseblå natte himmel og satte sig træt op, i det hun strakte sig og lyttede rundt om sig. Der var stille, dog ikke så stille, så man ikke hørte den friske morgen kvidren. Hun trak soveposen af sig og satte sig blidt på knæene, før hun tog fat i lynlåsen og lynede op for teltet. Hun tog ringen frem fra rygsækken og førte den igennem en kæde, af ren sølv, som hun også havde taget. Kæden var ret lang, så den hang blidt mellem hendes fyldige bryster. Hun rejste sig op, iført sorte trusser og en sort stram tanktop, der viste en smule af hendes mave. Hun tog tandbørste og tandpasta med til søen, samt vandflaske. Hun sad nede ved bredden og børstede sine tænder en smule. Det var ikke så køligt idag, eftersom solen skindte, samt vinden næsten ikke var der, andet end engang imellem med en blid brise. Det lange ravne sorte hår, lå blidt ned af ryg og skulder på hende, mens de gyldne honning brune, så ud over søen overfor hende. Den glinsede så smukt, som bar den natte himlens stjerner, grundet solens slikkende varme stråler. Hun spyttede tandpastaet ud, før hun skyllede sig af munden med vandflasken og spyttede det ud til siden, inden hun rejste sig op og lagde tandbørsten samt flaske og tandpasta fra sig, før hun langsomt trådte ud i søen, iført de sorte trusser og tanktop. Hun havde endnu et sæt, desuden så var det alt for koldt at bade uden.

Hun skulle vaske sig, samt hun orkede ikke at forvandle sig til panther form, det gjorde alt for ondt, så hun ville blot tag en hurtig dykkert. " uuuugghh ". Hun gav et gys fra sig, da hun trådte ned i det kølige vand. Halskæden, samt ringen som væghæng, bankede blidt mod hendes hjerte, samt bryst, i det hun sprang frem og dykkede ned under vandet. Hun mærkede hvordan vandet omfavnede hendes slanke krop, før hun endnu engang kom op til overfladen og blev mødt af solens gyldne skær. Hun strøg blidt sit sorte hår bagud, før hun lukkede sine øjne og bevægede armene en smule, mens hun slappede af i vandet.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 12:37

Caine havde været ude tidligt til et forretningsmøde og endnu en gang havde han fået sin vilje, en handel der var gået virkelig godt. Selvom staklen hvis maleri han købte ikke vidste det var meget mere værd end hvad Caine gav. Nuvel så måtte folk jo sætte sig bedre ind i tingene. Om hvor vidt manden senere hen fandt ud af det var jo dybest set ikke hans problem.
Med et tryk på en fjernbetjening gled metalporten op og han kunne køre op til garagen der ligeledes gled op. Bilen blev parkeret og han gik ud igen hvor det første tegn fangede hans øjne. En rose på hans dørtrin? Og den var ikke låst? Så var der nok noget overvågning der skulle kigges på. Først gik han ganske roligt rundt og kiggede i de forskellige rum for at få et ind tryk af hvor meget der var blevet taget. Men det gik rimelig hurtigt op for ham at soveværelset var det eneste rum der var blevet gennemsøgt. Meget metodisk gik han igennem rummet og overraskende nok var det kun en sølvkæde og en ring der var blevet taget. Men det var også hans signetring der var blevet taget. Så blev han godt gal og gik ind til computeren hvor han gennemså båndet for aftenen. Ganske rigtig var hun på båndet, mærkbart flabet og tydeligt bevidst om overvågningnen. Så tog han mobilen og ringede: "Blackwell.... I need you to find one for me.... Bonuspayment... Dark woman, wellshaped, leaves a rose.... Professional thief from the looks of it.... I will send you the footage.. " Efter han havde lagt på, sendte han båndets indhold og ventede tålmodigt imens han så fik ryddet op efter hende.

-Dagen efter

Med mindre han virkelig ikke havde en grund til det, så stod han altid tidligt op og morgenen efter lå der også en mail på computeren med det info der var fundet. Der var ikke noget fast navn, men der var lidt blandede aliasser, og ganske som han havde regnet med så lod hun til at være en rigtig god tyv. Hmm.... Måske skulle han slå to fluer med et smæk når han alligevel skulle hente sin ring.
Tøjet blev til sorte jeans og en sort skjorte med ærmerne rullet op til lige under albuen. Udover det, solide sorte sko og en sort frakke. Han tog sin Porsche ud til skoven hvor hun skulle befinde sig inde. Bilen blev parkeret og forsvarligt låst inden han så gik efter anvisningen han havde fået. Det eneste faste han havde at gå efter var at hun som regel var i nærheden af vandet. Eller sådan gik rygterne så måtte han jo gå efter det og håbe på det bedste.

Efter noget tids søgen, kom han ned til skovsøen hvor han kunne ane en der svømmede rundt ganske stille. Han valgte dog ikke at melde sin ankomst, i stedet for lænede han sig op af en af de nærliggende træer og gav sig til at vente imens han kiggede ud efter hende
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 12:59

Vandet gled blidt hen over den gylden brune hud, mens det ravne sorte hår, blidt smøgede sig ind til den funklende våde hud. Hun åbnede langsomt sine øjne, før hun dykkede ned under vandet igen og svømmede hen mod breden, mens hun var lige under overfladen. Med langsomme yndefulde bevægelser, svømmede hun hen til breden, før hun lod sig glide op til overfladen, for at få vejret, men ligeså ascend. Hun brød overfladen, så vandet sprøjtede blidt ud til siderne, før dråber gled ned af den gyldne hud, mens de funklende dråber, ramte overfladen og skabte ringe under hende. De slanke ben, strakte sig blidt frem, mens de vadet gennem det våde vand, sprøjtede det ud til siderne, af den timeglas formede kvindekrop, der yndefuldt steg op af vandet.

Hun gik målrettet hen til breden og trådte blidt mod skovbundens muld. Hun strøg sit hår til siden og vred det blidt, for at få det overskydne vand væk, før hun forsigtigt begyndte at flette det en smule, imens hun gik hen af mod sit telt. Hun stoppede dog kort op, da en ukendt duft ramte hende. Hun havde sine sanser i menneskeform, som når hun var i panther form, dog blot ikke ligeså kraftigt. Hun vendte sit hoved hen af mod hvor duften kom fra og lagde nu først mærke til den fremmede. Hun spærrede sine øjne op, i det hun hurtigt satte i løb den anden vej. Hun sprang elegant hen over en veltet træstamme og gled yndefuld og smidigt igennem de småtræer, der havde væltet, samt dækkede hendes gang. Hun tog ikke stien, eftersom hun vidste at det var dødsdom, vis det faktisk var en der var efter hende. Hun mærkede at hun rev sig på sine arme, fra de små træer, dog vidste hun også, at snart så ville der kun være store træer og større chance for at få fat i hende. Hun drejede til venstre og sprang ned af en høj, før hun løb videre zigzaggede mellem træerne, for at undgå at han indhentede hende for meget. Vis han havde løbt efter hende, ville hun blot prøve at sætte farten op, men der var kun så langt hun kunne løbe, samt hun var barfodet og ikke hurtigere end en normal kvindelig løber.. og han var en mand, så vis han var i god form, ville han godt kunne indhente hende, ligeså snart de nåede lidt ind i skoven.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 13:25

Han betragtede hende meget nøje, læste hendes kropssprog som hun gled så elegant rundt i vandet og ligeledes da hun kom op af vandet. Selv da hun kom op af vandet, gjorde han ikke tegn på han var der, det skulle hun nok finde ud af. Der gik da heller ikke længe inden han blev opdaget, han kunne ikke være sikker men han ville da tro at det var hans duft der havde afsløret ham. Da hun så satte i løb, måtte han dog løbe efter hende og følge så godt han kunne. Ganske vist havde han sin evne men det var meget begrænset med plads mellem de meget tætte træer.  Dog lod det til hun løb i en retning hvor træerne begyndte at tynde ud.

Lige så snart de kom ud hvor der var længere mellem træerne, satte han for alvor i løb. Hans evne trådte i kraft og han løb nu så hurtigt at han ikke længere kunne ses med det blotte øje. I stedet ville hun kunne mærke en vind suse forbi hende men heller ikke mere end det. Så kiggede han efter en mulighed for at stoppe hende i stedet for den jagen rundt og fandt også en god plet et stykke fremme. Der sørgede han for at løbe rundt så hun ikke kunne se ham og timede det så med at stoppe op ikke mere end et par meter foran hende. Der stod han helt rolig med et meget intenst blik rettet lige mod hende imens han stod med hænderne i lommerne
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 13:51

Da hun elegant havde sat i løb, så hurtigt hendes ben kunne bære hende, havde hun med det samme opfanget, at han havde sat i løb efter hende, dog fordi hun kendte skoven så godt, samt altid udtænkte sig en exit route, så var det hende der havde fordelen, vis det ikke havde været fordi, hun glemte at skoven ligeså stille begyndte at sprede sig mere og ikke være så tæt i det, når man kom væk fra søen. Hendes telt havde været slået op nede ved søens bred, for hun hurtigere havde kunnet få et morgen bad, samt derefter ville ha pakket det og flyttet det, men det så ikke ud til, at hun ville kunne komme til det foreløbig, ikke så længe hun havde en ubuden gæst i hælene. Skoven var ikke blot en lige strækning, den havde mange bakker og dale, samt kroge og var tætte nogle steder, samt bred og åben andre steder. Der skar en smule under hendes fødder, når hun trådte på grene, samt en sten hist og her, dog fortsatte hun så hurtigt hun kunne. Hun valgte at skifte i sit løb, mod hvor der var en dal, dog hvor det også gik en smule ned af, for netop at se om hun kunne ryste ham af den vej, i stedet for hvor skoven fortsatte meget ligeud og med store træer hist og her, der stod spredt, så var ujævn skov lettere at slippe væk ved, eller gemme sig nede i en dal.

Det lange sorte hår løsnede langsomt sin fletning, i det hun skubbede skovbunden blidt op med sine bar tær, hvor der klistrede sig en smule blade til, samt jord, fra vandets fugt. Hun rev sig på sin venstre arm 2 steder, dog ikke helt alvorligt. Blod begyndte så småt at pible en lille smule frem, dog lagde hun ikke mærke til det. Hun så sig kort over skulderen mod den fremmede, før hun så frem for sig og pludselig mærkede et vindpust der gled forbi hende " WOW..!? ". Hun var nær stoppet op, da det kom, dog turde hun ikke, eftersom hun ikke vidste om han var efter hende stadig. Skoven havde tyndet ud og bakkerne var hendes eneste chance nu. Hun så sig kort over skulderen, for at se om manden stadig var et godt stykke efter hende, dog blev hun ret så chokeret, da hun så der ikke var en bag hende, så meget at hun helt glemte at se foran sig.

Hun nåede lige i tide, at vende sit blik mod hvad der var foran hende, i tide til at de Caine, der stod foran hende, men forsent. De gyldne honning brune øjne, lignede guld, i skæret fra solens gyldne stråler, der rækkede ind mellem træerne, dog især der hvor Caine stod, der lyste solen rundt om ham og dannede en smuk solring om ham, fra træernes krone, der ikke var så tæt lige inden bakken bag ham, hvor det gik en lille smule ned af, til en blomsterdal, der ikke var nogle blomster nede i, eftersom vejret stadig var en smule for køligt til det. Hun nåede lige at se ind i Caine´s smukke lyseblå øjne, inden hun ramte frontalt og hårdt ind i ham. " Uff! ". Hvis Caine ikke stod fast plantet til jorden, ville de nok ende med begge at falde bagud, direkte ned mod dalen, eftersom det gik ned af, der hvor Caine stod, dog var der ikke forfærdelig langt ned, men nok til at de ville ende med at rulle rundt. Hvis ikke, ville Rayna falde bagover, eftersom det ville være som et træ næsten, at støde ind i Caine, med den fart hun havde.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 14:04

Hun måtte have utrolige sanser siden hun var så opmærksom på vinden da han løb fordi hende men der var selvfølgelig også god fart på så vinden havde nok virket noget unaturlig. Og han kunne jo se hendes søgende øjne hvilket normalt set også var en rigtig god idé. Men hans noget bratte opbremsning så tæt på hende havde alligevel overrasket de fleste. Dog kunne han også se at hun kom med så solid fart på at han nok ville blive væltet hvis ikke han stillede sig klar til at tage imod.

Ganske rigtigt kom der virkelig tryk på da hun ramte ham, men i stedet for at lade sig falde, lagde han nærmest armen om hende og brugte momentum til at dreje hende rundt så hun blev stabiliseret nogenlunde. Derefter sikrede han sig lige at hun stod eller sad nogenlunde inden han betragtede hende med de klare blå øjne. Hvor var hun dog utrolig smuk..... Lige præcis i hans smag. Smuk gyldenbrun hud, smukt mørkt hår og øjne der var klare som solen.
"People only run if they have something on their conscience..... So what is on your conscience?......."
Han var helt rolig for ikke at skræmme hende mere end højest nødvendigt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 14:30

Hun lukkede sine øjne, i det hun mærkede det hårde sammenstød, der slog en smule luft ud af hende, dog ikke nok til at hun ville miste vejret, eftersom det hun ramte, ikke var helt så forfærdelig hårdt, men alligevel ret hårdt igen, eftersom det var muskler hun stødte imod, ikke blødt kød hele vejen igennem. Hun spærrede sine øjne chokeret op, da hun mærkede skovbunden under sine fødder igen og det havde gået op for hende, at han havde svunget hende rundt. De glansfulde honning brune øjne, så blidt op mod den fremmede, men ligeså chokeret, over at han stod foran hende.
Han var i hvert fald ikke menneske, det var hun i sikker på nu. Hun så på ham, med let adskilte fyldige læber, der bar en mild rosa farve over sig, samt hendes krop var en smule fugtig stadig, dog ikke våd mere. De slanke hænder, var placeret blidt mod hans bryst, mens hun stod der i hans favn nærmest. Med det våde hår dryppende ned af hendes ryg, samt den sorte tank top, klistrende ind til hendes bryst. Hun bar ingen bh, hvilket var tydeligt, skønt hendes fyldige bryst holde sig oppe, med kæden mellem brysterne, der havde et lille mellemrum, over den funklende hud, med ringen i sig, der lige kunne skimtes, vis han kiggede ned, eftersom han var højere end hende, på kun 1,70 cm.

De glansfulde øjne, bevarede sit uskyldige blik, rettet blidt op mod Caine, som var hun fanget af hans blik, som en hjort i forlygter. Stående og næsten måbende, med let adskilte læber. Da han sagde noget, stod hun blot helt opslugt, stadig stirrende på ham, med det blide uskyldige blik. " J-Jeg ". Hun stammede kort, før hun kom til sig selv og trak sig en smule bagud " Vent?, du løb efter mig, såh? ". Hun så undrende på ham og betragtede ham en smule, før hun kiggede på sin arm og lagde mærke til det størknede blod, der var løbet en lille smule ned af hendes arm. Hun stod iført sine hipsters, hvilket var en form for trusser/shorts, så de var ikke så afslørende. Kunne næsten godt ligne en mands boxers, de sad blot strammere. Hun var ikke så flov af sig, af at stå sådan, våd, iført sin tanktop i sort, samt hipsters, men stadig, det var lidt underligt. " Jeg forvekslede dig med en anden, hvilket var derfor jeg løb, men nu kan jeg tydeligt se, at du ikke er ham " Løgn, men det vidste han selvfølgelig ikke - hun var blot usikker på folk, så vis hun så nogle, så ville hun altid hellere løbe, blot for en sikkerhed. Hun kendte heller ikke til Caine, hun havde gået igennem hans hus hurtigt i mørket, men det var også det. Hun smilede forsigtigt og så afventende på Caine. Hans højde, samt skønhed havde slået hende som en mur, dog havde hun det også lidt som om hun havde løbet ind i en.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 14:49

Uden at tænke over det, tog han et sort tørklæde fra inderlommen af frakken og rakte hende det så hun kunne tage blodet på hendes arm. Og ganske rigtigt var det ikke svært at se hvor hans ring var henne. Dog lagde han ikke skjul på at han kunne lide synet af hende. Hans øjne fortalte nærmest det hele.
"Ja det er rigtigt jeg løb efter dig.... Ellers kunne jeg jo ikke finde ud af hvorfor du blev så forskrækket...."
Så lod han kort blikket vandre en gang over hendes let glinsende krop med et subtilt og roligt smil. Så kom han med et ganske kort grin inden han sagde: "Ved du ikke hvem jeg er?..... Det er ellers underholdende hvorfor min signetring hviler mellem dine bryster nu..... Men så må jeg vel hellere være høflig... Jeg er Caine Blackwell..... Jeg har ganske vist ikke boet her så længe men når der er en kvinde i mit soveværelse, er jeg der som regel også selv...."

Så lod han blikket køre lidt rundt i omgivelserne imens han nikkede roligt. Han havde aldrig været her ude men måtte da indrømme det var egentlig pænt. Mange ville nok se det som inspiration men det var ikke den type billeder han malede. Så fastlåste han sit blik i hendes endnu en gang og sagde: "Skal vi finde et sted at snakke om hvad min ring laver der eller vil du stå der i dit undertøj?"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 15:08

Hun så kort mod hans tørklæde, før hun blidt tog fat i det og begyndte at tørre blodet væk fra sin arm, hvor det var gledet en smule ned. Det begyndte lidt at bløde igen, dog holde hun det blot mod stedet og få sekunder efter, var det så småt stoppet igen. " Tusind tak " Hun rakte ham sit sorte tørklæde igen. Hun kunne ikke lade vær med at bryde ud i et smittende grin, der lød så blid og nænsom. " Pff hahaha! ". Hun smilede over hele ansigtet og tog sine hænder op foran munden, i en næsten bedende position, i det hun stadig smilede og sænkede så sine hænder igen og rystede kort på hovedet, da hun så på Caine og sagde " Vent, så det derfor du løb efter mig? ". Hun kunne ikke lade vær med at grine lidt indeni, dog var hun stoppet med at grine og stod nu blot og smilede over de fyldige læber, samt med et livligt glimt i sine funklende gyldne øjne. Hendes smil forsvandt dog hurtigt, da det var at han åbnede sin mund igen. Hans signetring. Hun så kort ned mod sit bryst og derefter op mod ham og mærkede varmen stige i sin krop, der resulterede i en smuk rødlig glød, hen over hendes kinder. Caine Blackwell. * Fuck fuck fuck!.. jeg er blevet opdaget *. Hun så lettere chokeret på ham, mens han introducerede sig selv. Hun begyndte så småt at prøve, at bakke bagud så langsomt hun overhovedet kunne, samt naturligt, for ikke at blive opdaget. " Mr Blackwell i egen høje person, sikke en ære ". Hun najede elegant foran ham, i det hun sagde " Mig en ære at møde ejeren, skønt den ikke tilhøre dig mere. Hvad man finder må man beholde, er det ikke sådan det hedder?. lille bagatel, at den dog blev fundet i dit soveværelse ". Hun kunne ikke lade vær med at smile en smule flabet. Hun så kort undrende ud, med en finger blidt tappende mod sin underlæbe, som tænkte hun, skønt hun blot gjorde nar, men ikke på en nedladende måde.

Da han fastlåste sit blik på hende, kunne hun dog se at morskaben så småt var endt. Han mente alvor. * betyder hans ring virkelig så meget for ham? *. Da han spurgte om de skulle finde et sted at snakke om hans ring, kunne hun ikke lade vær med at smile en lille smule og sagde helt ualvorligt " Næh ". Før hun vendte sig om og begyndte at sætte i løb igen. Hun kunne ikke gør for det, der var ikke andre valg end at løbe. Hun kunne ikke teleporter, eller flyve, samt ønske sig væk, dog ønskede hun ligefrem heller ikke at blive og blot gå artigt med ham. Hun kunne ikke lade vær med at smile mens hun løb og et lille flabet grin undslap da også hendes læber.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 15:18

Han nikkede stille til hende og lod ikke øjnene vige fra hende et eneste sekund. "Det var det ja.... Kald det nysgerrighed....." Da han så præsenterede sig, kunne han tydeligt se en nervøsitet i hendes øjne, nok fordi hun var blevet opdaget. Men hun gemte det rigtig godt og holdt den nærmest sensuelle elegance hvilket fik ham til at smile igen.
Dog kunne han godt se hun bevægede sig meget langsomt bagud, det var vel også en naturlig reaktion på det, at man gerne ville slippe ud af en potentiel knibe. Det gav ham også et klart signal om at havde hun en måde at kæmpe på så havde hun gjort det.

Da hun så flabet nævnte at man måtte beholde hvad man fandt, trak han let på smilebåndet og sagde: "Hvis det er tilfældet.... Så må jeg jo beholde dig.... Jeg fandt dig jo ikke sandt?"
Som hun endnu en gang satte i løb, ventede han lidt inden den kraftige vind for forbi hende endnu en gang og han stod nogle få meter længere fremme imens han tog et par skridt mod hende med et blik der var fastlåst på hende. "Jeg kan vel ikke gå uden min ejendom..... Så må du selv vælge om det skal være ringen eller dig.... Og har måske endda et forslag til dig....."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 15:55

Da han sagde, at han måtte beholde hende, vis det var tilfældet, havde hun virkelig følt sig dum, eftersom det faktisk var rigtigt. Han fandt jo frem til hende, men hvordan havde han egentlig fundet frem til hende?. Hun snakkede sjældent med folk, samt de der havde hyret hende, kendte ikke til det med rosen, men så igen.. måske var det video overvågningen, samt folk måske havde set hende gå mod skoven aftenen før?. Hun følte sig lidt dum, af at være blevet fundet så let, men så igen.. han var jo ikke menneskelig, så måske.. måske havde han en evne der kunne opspore hende. Hun satte igang og følte at hun havde fået et godt forspring, men så igen.. måske lidt for godt. Hun kom i tanke om, at han pludselig var kommet foran hende, så hun stoppede brat op, da hun var kommet et godt stykke, for at se bag sig. Der var ingen, da hun så, så foran sig igen, opdagede hun ham. Vinden havde været der igen, lige nok til at kunne mærke den. Det måtte være et tegn på at han kunne teleporter eller løbe umådelig hurtigt.. noget i den stil, fordi nu stod han et lille stykke foran hende.

Det fastlåste blik, fik hende næsten til at smelte. Han var umådelig smuk, nærmest som en levende gud. Hun kunne ikke lade vær med at røde kraftigt, da han sagde, at han ikke ville gå uden sin ejendom. Hun tog det som smigren, eftersom hun vidste at denne fyr havde smag.. og tydeligvis også smag i sine kvinder. " En mand med smag, det beundre jeg ". Hun smilede flabet og stod blot og ventede på han trådte tættere på. Da han sagde at det enten blev ringen eller hende... eller at han havde et forslag, så hun lettere nysgerrigt på ham.

Hun tog blidt kæden af og drejede den om sin pegefinger, så ringen gled i en cirkel rundt i luften, før hun fangede den i sin hule hånd og skød blidt hoften en smule til siden, mens hun så på ham med de gyldne øjne, der nærmest lyste op af nysgerrighed, men ligeså også glæde. Hun elskede en god jagt engang imellem, også vis jagten gik ud på at fange hende. " Jaså?, et forslag til lille mig ". Hun tog den anden hånd til brystet, elegant og lod den så falde ned ved siden igen, i det hun sagde " Jeg helt beæret. Så hvilket forslag er det ". Hun havde ingen intentioner om at følge med ham og lytte. Hun stolede ikke på folk, men hun var dog altid åben for negotiations. " Vis det et godt nok forslag, så vil jeg overveje om du kan få din ring tilbage ". Hun blinkede flabet til ham og smilede uskyldigt.

Hvis han prøvede at gå for tæt på hende, ville hun kort give et lille hvæs fra sig, som en kat ville komme med, vis det var at han trådte for hurtigt tæt på hende. Især vis han tog ud efter hende eller andet, så ville hendes øre måske begynde at komme en smule ud, samt hendes hale, eftersom hendes forvandling, var koblet til hendes forsvar en smule, så følte hun sig truet nok, ville hun sikkert ende med at forvandle sig helt, dog indtil videre, så var hun i sin egen menneskelig form.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 16:19

Han smilede roligt og nærmest majestætisk til hende inden han gik lidt tættere på. "Selvfølgelig har jeg det..... Skønhed er så sjældent så jeg anerkender det når jeg møder det..... Såsom nu..."
I stedet for at gå helt tæt på hende, kredsede han nærmest om hende som om han studerede hende. Det gjorde han også, kroppen, ansigtet, hvordan hun bevægede sig. Det var tydeligt hvordan han var meget opmærksom på detaljer og når han kunne lide noget, var det umuligt at være i tvivl.

Hans øjne fulgte meget hurtigt ringen som hun svingede den rundt hvorefter han stoppede op ganske få meter fra hende. Han trak lidt på smilebåndet og pillede så ved sin ringefinger og forklarede: "Den der ring vil ikke redde dig ret meget.... Det er en signetring for et adelshus så du vil ikke kunne sælge den.... Så kan du smelte den ned til det rene sølv og få kun den rene sølvværdig for den...... Eller..... Du kan give mig ringen, komme til middag hos mig samt komme med et forslag om hvad du vil have for at stjæle et maleri for mig....."
Det var ikke som om han virkede nervøs eller trak lidt på ordene, han var meget seriøs og havde et forførende smil fastlåst i hendes retning. "Du kan endda få et forskud så når du kommer til middag så er du også klædt på til lejligheden.... Du er smuk sådan men du vil tiltrække virkelig meget opmærksomhed....."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 16:46

Hun så tøvende på ham, næsten afventende på at han ville gør noget uventet, hvilket han også gjorde, dog ikke noget dårligt eller truende. Da han kredste om hende, kunne hun ikke lade vær med at rette sig mere op, så hun stod mere rank. Hun fulgte ham med sine øjne og drejede kort rundt om sig selv, så godt hun nu kunne på skovbunden, i det hun grinte og svarede" Jaså? ". Skønhed. Hun kunne ikke lade vær med at smile over hele ansigtet. Hun lyttede opmærksomt til hans forslag, angående at komme til middag samt stjæle for ham. Hun ville normalt afslå det med middag, dog var hun ret sulten, samt hun kunne bruge de ekstra penge. Måske vis Caine blev en fast kunde, angående at stjæle, så kunne hun måske endelig få råd til at få en lejlighed og flytte fra skoven, skønt hun ville savne naturen og duften. Hun var lidt som en panther inderst inde. Hun syntes ikke om små rum, samt naturen var blevet hendes hjem, i alt den tid hun havde rejst fra det ene sted til det andet, dog.. var det en helt anden sag, med Di Morga. Det virkede som skabt til hende.

Hun nikkede og gik et enkelt skridt frem af, i det hun hang ringen samt kæden fra sin pegefinger samt tommeltot, der holde om kæden. " Cash up front, så får du din ring tilbage ". Hun hentydet til det lille forskud. Hun ville ha kontanter, alt andet var ikke til nytte for hende, samt hun havde heller ikke helt fundet ud af at forfalske sin identitet endnu. Hun havde et falsk pas, som fyren Amun-Ankh havde hjulpet hende med, men det var dog også lige 4 år siden. Hun var 20 år, dog vis man tog med hvor lang tid hun havde lagt i jorden, fortryllet men ligeså forbandet.. så var det nærmere de 3352 år ca eller mere. " Hvordan fandt du egentlig frem til mig? ". Hun lagde hovedet en smule på skrå og vis man kiggede nøje efter, ville man kunne skimte noget der lignede katteøre, der så småt var ved at glide frem, men ikke nok til at det ville være alt for tydeligt. Sorte fluffede spidse øre.

Hun rettede sig op og nikkede, til det med opmærksomhed, før hun grinte og svarede" Well, du fangede mig også i mit rutine bad, såh ". Hun smilede forsigtigt og begyndte så småt at gå hen mod ham, i det hun gik forbi ham og rakte ringen samt kæden ud til ham. " Kom ". Hun begyndte så småt at gå tilbage mod sit telt samt lejr, kunne man vel kalde det, skønt der ikke var et bål.
Teltet var gråhvidt i det, med åben telt himmel, der dog kunne dækkes til, med et beskyttende lag, mod kulde, samt at man ikke kunne se igennem det. Det havde 2 soveposer indeni, samt belægningen, var af et varme tæppe. Hun havde en lille lampe der lignede en lanterne, med hang, der var til AAA batterier. Hun havde en sort rygsæk, der var ret så proppet, dog ikke for meget. Den var en god størrelse, men ikke forfærdelig stor igen.

Hun gik hen til sit telt og fandt en oversize hvid trøje frem, i det hun sagde " Vend dig om, mens jeg klæder om ". før hun vendte ryggen til Caine og trak den fugtige sorte top af, inden hun tog den hvide oversize trøje på, uden bh. Hun trak sine trusser ned om anklerne, før hun tog nogle nye og tørre på, inden hun derefter tog nogle hullede sorte jeans på Hun tog en vådklud fra tasken og vaskede hurtigt sine tær af, før hun tog strømper på og derefter sorte sneakers. Hun vendte sig derefter rundt og tog fat om sit hår, før hun bukkede sig ned og tog en elastik frem og satte håret op i en hestehale. Vis han stod med ryggen til, ville hun sige, at han skulle vende sig om, ellers ville hun blot se skuffet på ham. " Så hvad klok skal jeg være der?. Og adresse behøves du ikke sige. Jeg ved hvor du bor ". Hun rakte flabet tunge til ham og gav et lille grin fra sig.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 17:08

Hvis det udviklede sig rigtigt kunne det såmænd sagtens være at hun kunne få fast job hos ham. Stjæle, ødelægge andres udstillinger.... Der var mange ting han kunne bruge hende til. Men det var lige så meget for hendes skønhed, hun passede perfekt på hvad den ideelle kvinde var for ham. Eller det virkede hun i hvertfald til indtil videre. Han kunne ikke kalde noget perfekt før han havde set det helt. Måske en kynisk måde at tænke på men ikke desto mindre så var det sådan det var. Som hun tog et skridt tættere på, kunne han ganske svagt ane de små katteører. En Navajo måske? Han havde aldrig mødt en men dog hørt om dem så det var umiddelbart hans gæt. "Cash up front?..... " Så rakte han ind i jakken og tog et lille bundt sedler med 5000 Euro. "Ringen......" Så trak han lidt på smilebåndet inden han så hende i øjnene. "Overvågningen...... Og det faktum at du lagde en rose.... Så jeg fik en til at kigge på det for mig..... "

Så tog han kæden med ringen i samtidig med at han rakte hende pengene hvorefter han nikkede som respons og fulgte med hende. Ja en lejr kunne man da godt kalde det.... Nu havde han aldrig ligefrem været camping menneske, han var jo opdraget som han var. Efter at have ladet blikket køre lidt rundt, smilede han til hende og vendte sig om. Men han drejede kun langsomt hovedet med, nærmest lidt flabet. Så lod han hende ellers klæde om som hun havde behov for og vendte sig som hun meldte det var ok. Ved hendes rækken tunge og lille grin, bed han sig kort i læben og svarede: "21:00...."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 17:26

Hun rødmede svagt og mistede næsten vejret, da han bed sig i hans underlæbe. Hun kunne simpelthen ikke modstå den aura han bar, den måde han fremførte sig, samt hans dejlige stemme, så mandig og hans stil. Hun så kort væk fra ham mod søen, blot for at blive revet ud af den fortryllelse han var igang med at kaste over hende. Hun så mod ham og smilede et blidt smil, i det hun nikkede og svarede " Klokken 21.. det forstået. Så ses vi der ". Hun rakte sin slanke hånd frem, der var en del mindre end hans. Hun pakkede pengene ned i den sorte rygsæk, før hun begyndte at pakke sit telt sammen og rulle tingene sammen indeni det, før hun vendte sig mod Caine og så kort væk fra ham, i det hun sagde " Ses senere ". Der var ikke så forfærdelig meget at snakke om mere eller med Caine om. Nu skulle hun blot finde et sted at skjule sit telt, dog fik hun en ide da hun havde pakket det. " Vent.. vil du gør mig en tjeneste.. ".

Hun spurgte sjældent om disse ting, men i dette tilfælde, kunne hun ligeså godt. " Vil du ikke passe på mit telt indtil i aftes? ". Hun så tøvende på ham og tænkte det var bedre at forklar ham hvorfor, end at han skulle stå og gætte sig til dette. " Fordi ellers skal jeg gemme det.. og med så mange penge på spil, samt så sent jeg ender med at komme tilbage til det ". Hun tog nogle af pengen op og puttede resten tilbage, før hun stak pengene i baglommen og så afventende på Caine, med sin rygsæk og telt, hængende hen over ryggen, i deres oppakning. Hvis han sagde ja, så ville hun række ham dem, men ellers ville hun blot begynde at gå, for at kunne nå at finde et nyt passende sted, hvor hun kunne gemme sine ting, ellers måtte hun måske tag en søvnløs nat.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 17:44

Måske var han ved at fortrylle hende med hans måde at være på og udseende men hun var på vej til at gøre noget lignende for ham. Forskellen lå dog i at han ikke kiggede væk. Han nød jo synet alligevel. "Det vil jeg se meget frem til....."
Så gav han hende hånden som hun rakte den frem og tog den så roligt til sig igen. Der var noget meget tiltalende over hendes væremåde. Både fordi hun ikke bare var kold men hun kastede sig heller ikke bare i armene på hende. "Det gør vi ja.... Hav det godt indtil da....." Så drejede han sig ganske roligt om og skulle også til at gå da hun så talte til ham endnu en gang. Så drejede han om endnu en gang så smilede til hende. "Jeg lytter...."

Så lyttede han til hendes anmodning og smilede stille. Det skete der jo ikke noget ved at han gjorde og han kunne udemærket godt forstå hende. Her ude var det mange penge bare at have liggende. Stille strøg han sig hen over læben med en finger og nikkede. "Det kan jeg sagtens..... Det er i hvertfald sikker hos mig..... Og om i aften? Rigtig pænt men heller ikke alt for formelt...." Efter at have blinket til hende, tog han imod tingene og gjorde så tegn til at gå tilbage mod sin bil
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 18:02

Hun fulgte kort hans finger med sine sultne øjne, da han strøg sig hen over læben, dog så hun hurtigt ned igen, blot for ikke at virke alt for opslugt, skønt hun var. Hun gav et lille smil fra sig, da han svarede at det kunne han godt og at det ville være sikkert ved ham. Hun bed mærke i det med at det skulle være pænt, men ikke for formelt. Hun vidste ikke helt hvad han havde i tankerne, men det ville blive pænt svært, at finde noget der var pænt men ikke for formelt?, så ingen kjole?.. noget man måske skulle rør sig i?. Hun kunne ikke helt regne ham ud, angående dette. Måske ville han ha, at hun skulle gør sin opgave iaften, med at stjæle et eller andet for ham. " Javel Mr Blackwell ". Hun grinte og smilede kært til ham. Hun kunne godt lide at prikke en smule til ham. Da han begyndte at gå tilbage af mod sin bil, gik hun hurtigt op på siden af ham og gik blot ved hans side, mens ørene langsomt gled tilbage i skjul. Hendes hår slog blidt mod hendes ryg, mens hun gik ved hans side. " Jeg følger dig bare til din bil.. jeg skal alligevel ind til byen jo ". Hun skulle alligevel ind mod byen, vis hun skulle købe noget pænt tøj, samt en tur forbi svømmehallen ville gør underværker også. Der kunne hun snuppe lidt shampoo og conditioner til hendes hår, samt måske en hårkur, efterfulgt af at skifte til hendes nye tøj... måske kunne hun også tag en dukkert i svømmehallen, nu når hun havde penge. Hun bed sig en smule i den bløde underlæbe, af sin egen, mens hun gik ved hans side. Hun kunne ikke lade vær med at tænke på hvad for noget tøj hun skulle have, samt hvor hun skulle finde det.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Man 19 feb 2018 - 18:26

Han smilede lidt og holdte et stille grin tilbage da hun virkede mere påvirket af ham. Måske var det fordi han kørte fingeren over læben, men det vidste han jo af gode grunde ikke. Så kunne han alligevel ikke lade være med at grine lidt inden han sagde: "Du må gerne kalde mig ved mit fornavn...... Eller som minimum fortælle mig dit navn... Jeg fandt kun en masse aliasser.... "
Så nikkede han til hendes kommentar om at hun ville gå med op til hans bil. "Jamen så kan du jo lige så godt køre med der ind. Jeg giver gerne et lift..." Det ville jo være dumt at lade hende gå hvis han alligevel skulle der ind. Og så havde hun muligheden for at spørge om hjælp eller hvad end hun ville i mellemtiden. Selvfølgelig var der ikke så langt ind til byen i bil.
Der gik heller ikke så længe inden de kom op til hvor han havde parkeret og rakte armen ud mod den sorte Porsche. "Vil du med?"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Man 19 feb 2018 - 23:11

Hun så kort mod ham og rystede på hovedet, i det hun svarede " Det lidt for personligt. Du er en kunde og jeg blander ikke business with pleasure ". Hun grinte og smilede flabet til ham, før hun tænkte lidt over, om det var sikkert at fortælle ham, hvad hun hed. Hun vidste ikke hvor godt det ville være at give en kunde sit navn, samt hun ville jo gerne en dag leve et normalt liv med et normalt job. Hun rystede forsigtigt på hovedet og svarede " Night. Du kan kalde mig for night, men du får aldrig mit navn. Jeg har ikke tænkt mig at leve forevigt af at stjæle ". Hun blinkede kort til ham og smilede forsigtigt.

Da han tilbød hende et lift og gjorde en gestus mod hans smukke sorte porsche, kunne hun ikke lade vær med at se på den med store øjne, før hun gik hen til den og lænede sig frem foran ham, mens hun kiggede ind af vinduet. " Wauuuuw!. Er det ægte italiensk læder? ". Hun lænede sig op og så kort om mod ham, i det hun tænkte lidt over det. De ville ende med at komme til at sidde utrolig tæt, men så igen... det var ikke en forfærdelig lang tur ind til byen så. Højst 10-15 minutter måske?, vis han tog den korte rute, ellers kunne det næsten tag en halv time.

Hun nikkede og svarede " Det vil jeg rigtig gerne, så kan du også sætte mig af ved svømmehallen et smut ". Der kunne man altid købe bikinier, til gode priser, samt hun kunne svømme lidt, få et ordentligt bad, samt bagefter tag ud og handle ind og så få skaffet noget ordentligt tøj. " Nårh ja, kan jeg egentlig vælge hvilken radiostation vi høre fra? ".
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 20 feb 2018 - 0:11

Han grinede lidt som hun kommenterede på hans anmodning om hendes navn. Det gav jo god mening at ville gemme sit navn når det ikke var en fremtid hun ville blive ved med. "Det regnede jeg også lidt med... Men så vil jeg kalde dig Night...... Egentlig også lidt passende...." Hans blik fortalte der stak mere under end bare det at hun var tyv. Han mente lige så meget hendes mørke skønhed han fandt så utrolig tiltalende.

Han måtte da også holde et grin tilbage da hun blev så begejstret over bilen, men han smilede dog intenst. "Du har smag... Jeg kan lide det..... Men ja det er Italiensk læder..... Man kan vel rolig kalde mig for kræsen....."
Så gik han hen og åbnede døren for hende så hun kunne komme ind hvorefter han selv satte sig ind i førersiden. Så startede han bilen der lige fik lidt ekstra omdrejninger. Han elskede den motorlyd. Roligt begyndte han at køre inden han så nikkede. "Selvfølgelig.... Men der må du lige dirigere for har ikke været i byen så længe.... Jeg har boet her en uge...."
Så nikkede han til hendes næste spørgsmål og tændte for bilradioen hvorefter han sagde: "Du vælger bare....." Ja det var ikke en bil med alt for meget plads så de sad rimelig tæt. Men mon ikke hun sagde noget hvis det generede hende
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Tirs 20 feb 2018 - 0:53

//Sangen der spiller i radioen - I put a spell on you - Annie Lennox

Hun kunne ikke lade vær med at bide sig selv en smule i underlæben og nærmest vride sig en smule under hans blik, i det han sagde, at det var hende passende. Noget sagde hende, at det blik han sendte hende, ikke blot hentydet til at hun arbejdet om natten. Hun kunne ikke helt placer Caine, hvordan han var eller hvordan han ville reager på ting, dog kunne hun allerede fornemme, at ringen betød en del til ham, samt han var en flabet og lettere drilsk sjæl, dog med en sensuel og alvorlig side til sig. Skønt hun ikke havde et hjem, samt var kommet til verden igen, for 4 år siden, så havde hun alligevel opdaget en del ting, samt spurgt mange om forskellige ting i livet, samt læst om mange ting også. Italiensk læder kunne være virkelig dyrt, samt var altid i top kvalitet. Hun smilede over hans kommentar, til at hun havde god smag, samt at man kunne kalde ham for kræsen.

Hun trådte til siden, da han åbnede døren for hende og hun satte sig blidt ind i bilen og lod ham lukke døren, i det han gik hen til føresiden og satte sig ind og startede bilen med lidt ekstra omdrejninger, så den gav en blid knurren fra sig, der dog ikke var så blid igen. " Spicy ". Hun kunne godt lide lyden af biler, der bed fra sig. Hun nikkede forsigtigt og svarede " Det kan jeg skam godt, dog kan du godt finde vejen tilbage til byen her fra?, eftersom der 2 ruter". Hun grinte kort og smilede blidt til ham og lænede sig en smule bagud i sædet og lukkede sine øjne og slappede en smule af. Det var dejligt at kunne høre musik og blot nyde en køretur. Hun strakte sig en smule og så kort mod radioen. Hun rakte ud til radioen og det gik pludselig op for hende, hvor tæt de egentlig sad, især... når hans hånd gled ned mod gearstangen... så rørte hans hånd næsten hendes lår, især når den gled hen mod hendes sæde. Hun rødmede svagt og bed sig en smule i underlæben, mens de glansfulde dådyr øjne, betragtede radioen, indtil hun fandt en god sang. " Så du har kun boet her i en uge? ".
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 20 feb 2018 - 1:11

Han trak lidt på smilebåndet af hendes ord for bilens lyd. Og han kunne egentlig kun give hende ret, det var jo en lækker lyd. Egentlig havde han aldrig set sig selv om specielt meget fan af biler men nogen af dem havde bare en lyd der gjorde noget ved en.
Så pegede han ganske kort ud på vejen inden han let grinende sagde: "Jeg ved ca at den her vej leder ind til byen.
Så er der en kortere rute må du jo sige til hvis du ikke bryder dig om at sidde her.... Ellers må du dirigere mig når vi kommer ind til selve byen"
Hans blik og det let skæve smil fortalte hvordan han drillede lidt, for hvis ikke hun kunne lide at sidde der så havde hun nok ikke taget med.

Den svage rødmen i hendes kinder klædte hende faktisk virkelig meget og det hjalp hvordan hun smilede imens. Han havde en idé om at det nok var fordi han strejfede hendes lår når han skiftede gear en gang imellem men det ændrede han nu ikke noget af. Han var vant til at sige fra hvis han var utilfreds så han havde en idé om hun gjorde det samme. Så nikkede han til hendes spørgsmål inden han sagde: "8 dage i aften..... Jeg købte stedet for nogle måneder siden men der var en del der skulle laves. Plus der var nogle ekstra ting jeg ville have med så det måtte jeg jo vente på.." Så kiggede han kort over på hende med de klare blå øjne og smilede
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Tirs 20 feb 2018 - 1:21

Hun begyndte så småt at synge med på sangen.

I put a spell on you
Because you're mine
You better stop the things you do
I tell ya I ain't lyin'
I ain't lyin'


Dog da han begyndte at snakke til hende, så hun mod ham, for at give ham sin fulde opmærksomhed, samt hun var stoppet med at synge. Hun så lettere flovt mod hans klare blå øjne, med sine gyldne øjne, der lignede guld, i skæret fra solen, der gled ind i bilen mellem træerne. Skygger blev kastet over hendes ansigt, mens det fugtige hår lå ned over hendes skulder. Trøjen hang en smule ned af hendes skulder, så den afslørede hendes bare skind, samt at hun ingen bh bar inden under. Hun betragtede ham med dette uskyldige blik og nikkede til hans samtale. " Hvilke ting var det du skulle have med? ". Hun var nysgerrig, omkring disse ting, men mest af alt, så var hun nysgerrig for hvem denne fyr var. Caine... indtil videre, vidste hun at han var rigtig god til at opspore folk, eller hende i dette tilfælde, samt han var ihærdig og drilsk af natur, samt flabet.

Han var ikke bange af sig og så, så han forfærdelig godt ud, samt han var stinkende rig, samt havde en familie ring. " Så ringen.. har i våbenskjold og det hele?. Er du adelig eller noget ". Hun grinte en smule og grinte kort, før hun sagde " Men det var egentlig et godt tidspunkt at fange mig på, fordi vis du ikke var her nu, så havde jeg nok været på vej, til en af mine kontakter, for at få den smeltet om ". Sangen skiftede kort efter, fra Annie lennox, til Earned it - The Weeknd. Rayna sad en smule og legede med sin tunge piercing, i det hun kiggede ud mod vejen og derefter lænede sig mere hen mod vinduet. Hun støttede sin arm mod vindues karmen, mens hun kiggede på de alle træer.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 20 feb 2018 - 2:31

Han havde skam bemærket hvordan hun ikke havde BH under, men dog sagde han ikke noget om det. Nok var han direkte og var ikke bleg for at sige sin mening. Men hvis han sådan bare kommenterede at hendes bryster var fri, så var han bare et creep. Så smilede han roligt ved hendes spørgsmål og svarede også: "Jeg har fået lavet swimmingpool med halvtag og mulighed for at varme vandet hvis man vil... Ellers har jeg bare opdateret det teknologiske en del. Den bygning krævede mildest talt en kærlig hånd"

Så grinede han sammen med hende og svarede også meget direkte: "Ringen bærer min families våbenskjold ja....
Og ja jeg er Lord i et stort område lige ved siden af Cornwall i England...."
Så måtte hun jo se om det direkte svar var noget hun brød sig om. Men han havde nu også den ting med at man skulle ikke spørge ham om noget hvis ikke man var klar på et ærligt svar.
"Ja så var jeg heldig.... Den ring her er den sidste tilbage og som bare sølv er det småpenge...."
Snart begyndte han at synge lavt med på sangen som bilen drejede ind i selve byen. Hans stemme var ca som hans udseende
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Rayna on Tirs 20 feb 2018 - 8:37

Bilen gled blidt igennem hvert sving, med kun en lille smule bevægelse at føle, der gjorde, at hendes krop bevægede sig en smule i svaj mod Caine, dog ikke forfærdelig meget, eftersom dette var en bil med god styring og grip til vejen. Hun betragtede Caine i ny og næ, i hans afspejlning. Hun var lidt skuffet over, at han ikke bar en eller anden utrolig stor eller mørk hemmelighed, eller kinky, det kunne lige passe, at hr rig og formidable, havde et eller andet han ville skjule for folk. Som nogle sagde, jo smukkere og mere tiltalende folk var, jo mere havde de at skjule. Hun kunne ikke lade vær med at smile en lille smule, ved tanken om hvor godt alting egentlig var gået, både med tyveriet, samt at hun havde tjent langt mere end forventet og fået et rigtig flot kunde i mellemtiden. Hun gøs let ved tanken om hans ord, dengang hun sagde at hun var hans ejendom. Hvordan kunne en mand oze så meget af sex, blot ved første møde?. Hun vendte sit blik blidt mod Caine, i det hun tøvede en smule, men valgte så at spørge. " Så.. du kommer fra England?. Jeg ville ha gættet at du kom fra Italien ". Hun smilede en smule undskyldende, vis det ville offend ham, men hun kunne ikke lade vær med at tænke, at hans lord ship, måske havde lidt mixed blood, i hans familie.

Da de kom ind til byen, så hun en lille smule rundt. Hun kendte ikke til alle former for kroge i denne by. Hun lænede sig frem i sædet, af ren reaktion, på at ville se mere, skønt det var det samme hun ville se siddende tilbage, men det var blot en ren vane sag for hende. De gyldne øjne spejdede rundt en smule og hun mærkede sig selv slappe lettere af, i det hun ved et uheld kom til at lægge sin hånd mod Caine´s lår, i stedet for mod sit sædes kant. Da det gik op for hende, trak hun dog hurtigt sin hånd til sig og så lettere flovt på ham og smilede undskyldende, dog uden at sige noget. Det føltes så mærkeligt at køre i bil med ham.. så intimt på en måde og hun kunne mærke sit blod næsten boble under overfladen, så varmt havde hun det, af at være nær ham. " Drej til venstre her og så næste blinklys, der skal du drejede til højre og så burde svømmehallen lægge længere nede af gaden ". Hun ville ind og svømme inden hun skulle handle ind til kjolen, så hun både kunne føle sig mere opfrisket, men ligeså også ha en bedre hygiejne.

Hun begyndte at synge melodisk sammen med ham, dog hun var ikke bange for at synge af sig, samt hun havde ikke gjort andet, end nærmest at synge og synge, samt træne det op, eftersom hun elskede at synge, dog ikke professionelt, blot for sin egen enjoyment, især fordi det nogle gange kunne blive lidt ensomt, så hjalp en sang altid i ny og næ.

You know our love would be tragic
So you don't pay it, don't pay it no mind
We live with no lies
Hey, hey
And you're my favourite kind of night


Da bilen endelig holdt stille ved svømmehallen, åbnede hun døren og steg ud, før Caine ville kunne nå at være galant og åbne den for hende, dog ikke med vilje, men blot fordi hun virkelig havde brug for lidt afstand fra ham, inden hun ville ende med at flyve på ham, grundet hendes dyriske instinkter, der var på høj alarm lige nu. Hun smilede sødt til Caine, mens de honning brune dådyr øjne, betragtede ham med dette uskyldige udtryk, der dog alligevel gemte et utroligt sensuelt skær. " Så ses klokken 21.. kør forsigtigt Mr Blackwell ".Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Golden Sun - Caine Blackwell Empty Re: Golden Sun - Caine Blackwell

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum