Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Sound of love - [Morgan] EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Sound of love - [Morgan] EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Sound of love - [Morgan] EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Sound of love - [Morgan] EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Sound of love - [Morgan] EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Sound of love - [Morgan] EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Sound of love - [Morgan] EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Sound of love - [Morgan] EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Sound of love - [Morgan] EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Sound of love - [Morgan] EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Sound of love - [Morgan] Vote_lcapSound of love - [Morgan] Voting_barSound of love - [Morgan] Vote_rcap 
Euphemia
Sound of love - [Morgan] Vote_lcapSound of love - [Morgan] Voting_barSound of love - [Morgan] Vote_rcap 
Zakaroff
Sound of love - [Morgan] Vote_lcapSound of love - [Morgan] Voting_barSound of love - [Morgan] Vote_rcap 
Jay Wu
Sound of love - [Morgan] Vote_lcapSound of love - [Morgan] Voting_barSound of love - [Morgan] Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Sound of love - [Morgan]

Side 1 af 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Søn 8 apr 2018 - 16:28

Tid: 10.30
Sted: Ved Apollines lejlighed
Omgivelser: Mennesker, paparazzia, og en kæmpe bus!
Vejr: Solskin og lunt, behagelig brise fra øst nu og da.
Påklædning: Outfit
Tag: @Morgan


Omsider oprandt dagen hvor de skulle afsted på turne. Alle var spændte, og det ville blive noget af en dag. Over de sidste par uger havde hun fået det lidt bedre og blev ikke nær så træt. Hun havde øvede, trænede og holdt sig i gang, og Morgan havde været en kæmpe støtte! Hun havde ikke klarede det uden ham!

Nu havde de fået pakket færdig, eller hun havde, og Morgan var kommet for en time siden og havde hjulpet hende med det sidste. Bussen stod og ventede på dem dernede. Bandet var derinde, hendes manager var derinde, og selvfølgelig havde de en læge med sig, som også var en ven, og som kunne træde til skulle der ske et eller andet. Hun glædede sig, var spændt, og håbede på at alt gik efter planen. De skulle forbi en del lande, og der skulle synges en del!

At der var mange fans og at medierne havde opsnappet af hun skulle afsted denne dag, nuvel.. det var sådan det var, og heldigvis skulle hun bare ud af hoveddøren og ind i bussen der holdt knap ti meter fra døren. De skulle være væk i noget tid, og hun havde en designertøj som skulle med fordi der skulle reklameres for det ene og det andet. Så hun havde tre fulde kufferter der stod og ventede ved døren, og en rygsæk med hendes bær, og et par andre ting. Selvfølgelig havde hun også sin guitar med, og den stod også i sin kuffert og ventede. "I think we got everything.." sagde hun til Morgan og så sig omkring. En af bandets medlemmer dukkede nu op i døren og hilste pænt. "I am Gabriel, the drummer.. nice to meet you.." sagde han til Morgan og gav hans hånd et tryk, inden han tog noget af baggagen og smuttede. Manageren dukkede op, han var kommet forbi nogle gange i løbet af de to sidste uger så han havde mødt Morgan. "So.. there is a lot of people, don't stop.. if you do.. we will not get through until next week.. just smile, wave.. yeah.. do your shit.." sagde han til Apolline med et skævt smil. Han var et menneske, i starten af fyrrene og virkelig skarp... han kunne dog også være ret hård. I øjeblikket fulgte de tidsplanen fint, så han var flink. Apolline nikkede. "No problem, just the same as usual.." svarede hun roligt. Han nikkede og så mod Morgan med et smil. "Ready?" spurgte han manden. I mellemtiden dukkede trommeslageren op igen og hentede mere af hendes baggage.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Søn 8 apr 2018 - 19:26

De sidste par uger havde i sig selv været spændende da der var blevet øvet og gjort klar, der var sket en hel masse. Han havde selvfølgelig været der for hende hele vejen og støttet hende i alt, og det havde også været rigtig spændende at være med hende ude og øve. Når hun sang, blev han nærmest helt væk og nød hver en tone.

Morgan var kommet en time før de skulle afsted og selvom han nærmest var blevet overfaldet af presse og fotografer, havde han klaret det ved at være rolig og fattet samt forklaret hvordan de var rigtig glade for hinanden og tiden på turnéen ville være en fantastisk oplevelse.
Han havde selv to store kufferter med og havde allerede sat dem op i bussen efter at have hilst på manageren. Så var han gået indenfor og fundet Apolline der selvfølgelig fik et varmt kram og et blidt kys. "Ready?...."
Så gav han trommeslageren hånden og hilste venligt tilbage hvorefter han vendte blikket mod manageren der kom og gav hende nogle instruktioner. Det var tydeligt hvad han mente for der var også virkelig mange mennesker der ude. Da de så blev spurgt om de var klar, nikkede Morgan og hviskede kort til hende: "Let's do this..."
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Søn 8 apr 2018 - 19:44

At Morgan var blevet overfaldet af pressen var da ikke chokerende, heldigvis var han en rolig mand der kunne håndter den slags, så hun tvivlede ikke på at han nok kunne klare sig.
"As ready as I can get" svarede hun tydeligvis spændt. Det skulle nok blive fedt. Hun nød kysset, og krammede ham tæt. Manageren spurgte om noget ala det samme ikke længe efter, og hun gentog sit svar. Morgans hvisken fik hende til at smile, og hun kyssede ham blidt på læberne. "Yeah.." svarede hun. Så låste hun lejligheden af, og de kunne gå nedenunder sammen. Ganske rigtigt var der mange mennesker, og hun smilede og vinkede til folk, lod fotograferne tage de billeder de ville, og slap ikke Morgans hånd et eneste øjeblik. Naturligvis ville pressen gerne se dem kysse, men hun gav sig ikke.. ikke endnu, de kunne få lov at vente.
I stedet gik hun ombord på den store turné bus, og alle var ombord. Hun fik hilst på de andre fra bandet og buschaufføren som var deres altmuligmand, og naturligvis hilste hun også på lægen der spurgte hurtigt indtil hende. Morgan hilste folk også pænt på, og han blev behandlet som en del af bandet.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Søn 8 apr 2018 - 20:22

Han slap et varmt smil ved hendes blide kys og tog så hendes hånd som de gik ud mod bussen. Der var selvfølgelig stadig en armé af mennesker omkring dem, men hun håndterede det rigtig flot. Og ja selvfølgelig ville pressen se dem kysse men der blev de snydt, i hvertfald for nu. Men de fik da lov til at få et rigtig godt billede af de to sammen hvor Morgan stod med armen om livet på hende.
Morgan fulgte fint med op i bussen og hilste så på folk efter de havde hilst på hende og han følte sig også godt tilpas. Det vigtigste var at være sammen med hende men derfor var det jo dejligt at de andre også accepterede ham.
Så kiggede han kortvarigt rundt inden han spurgte: "So where should we be? I have a little surprise for you"
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Søn 8 apr 2018 - 23:25

De kom oppe i bussen, og det tog lige noget tid at få gang i bussen og få kørt af sted, det var svært at komme forbi alle folk trods alt, og et godt stykke tid blev de forfulgt af medierne.
Morgan spurgte dog hvor de skulle være, og informeret hende om at han havde en overraskelse. "Well.. we are lucky. I am the start and the only woman onboard so.. I made them make me this.." hun trak ham med forbi de andre mens bussen langsomt kørte, og de gik helt ned forenden af den lange bus. Der var alt hvad man havde brug for når man skulle bo på en bus, det var en kæmpe campingvogn. For enden var der en slidedør, og da hun skubbede den tilside, var der et mindre værelse med en stor seng, og nogle skabe. Der var en smule plads til at gå og skifte tøj, og et kæmpe spejl klistret på skabsdøren. "This is ours.." lidt privatliv kunne de trods alt få, selvom de skulle på turné. "So.. what is your surprise?" spurgte hun nysgerrigt.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Søn 8 apr 2018 - 23:31

Selvom det tog lidt tid og medierne fulgte dem et godt stykke, så kom de godt afsted og var nu på vej til hvad der nok skulle være en spændende tour. Så lyttede han til hvad hun forklarede om hvad de havde lavet til hende og fulgte så med hende ind i hvad der bedst beskrivedes som et lille men hyggeligt værelse. Mulighed for privatliv klagede man ikke over.
Så kiggede han en gang rundt og smilede kærligt til hende. "Great... I like it......" Da hun så spurgte til hvad han overraskelse var, blinkede han til hende og sagde: "I wanted to give you something special.... Since this is our first trip together..... Wait here...." Så fik han hentet sin ene kuffert og kom hurtigt tilbage med den. Han åbnede den og rakte hende en flot indpakket æske hvorefter han sagde: "A few things in it..... Hope you like it....." Det første der ville være i æsken var en let gennemsigtig natkjole med blonder, dog var den del mest for at drille hende lidt. Nedenunder lå der en smuk æske i Ibenholt -træ. I den lille æske lå der en smukt flettet halskæde af Sterlingsølv med et lille vedhæng af rubin der var skåret som en rose
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Man 9 apr 2018 - 15:15

Han ville give hende noget specielt? Jamen hun klagede virkelig ikke! "Alright..?" svarede hun spørgende og nysgerrigt, og så fulgte hun ham med blikket da han smuttede efter kufferten. Kort efter var han tilbage og hun kunne snart stå med en pakke. Nysgerrigt så hun ned mod den, og rystede den lidt forsigtigt for at høre lidt til indholdet. "I am sure I will!" svarede hun med et smil og åbnede den med det samme.
Det øverste var en natkjole, og hun holdt den oppe og rødmede. "I can't wear this around those guys.." hviskede hun dæmpede til ham med et grin. Den var jo pænt meget gennemsigtig. Der lå dog også en flot æske, og hun tog sig tid til at beundre den inden hun åbnede den og tjekkede indholdet som viste sig at være en virkelig flot halskæde. Den så også rimelig værdifuld ud. "I can tell this is silver, but is it real gemstones?" spurgte hun og havde en fornemmelse af at det var tilfældet. I så fald, ville det være hendes første ædelsten. Hun ejede faktisk ingen.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Man 9 apr 2018 - 15:21

Han kunne ikke lade være med at grine inden han strøg hendes kind og sagde: "I know..... But now you have it.... I kind of wanted to see you blush but i think it would look really nice on you"
Så fik hun et kys på kinden inden han så kiggede meget spændt på hende som hun kiggede på den og fik åbnet op til den smukke halskæde.
Tiden til hun sagde noget, virkede utrolig lang og han håbede inderligt at hun kunne lide den.
"Yes it is...... I wanted you to have something really special....." Måske var den dyr men ikke så meget at det ville ødelægge noget, for så ville hun aldrig bruge den.
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Tirs 10 apr 2018 - 13:35

Han ville have hende til at rødme? Hun rystede på hovedet over ham. "Making me blush on purpose.. not very kind of you" svarede hun med et kærligt drilleri.
Snart var han tydeligvis spændt over at hun pakkede resten af gaven op, og hun spurgte til halskæden hvor han bekræftede det. Hun var ikke så chokeret over svaret, og smilede bare kærligt. "It is very special, thank you, I love it! Will you please help me with it?" endte hun spørgende og lod satte æsken ned mens hun rakte ham halskæden og drejede rundt så han kunne hjælpe hende med at få den på. Selvfølgelig ville hun have den på med det samme.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Tirs 10 apr 2018 - 13:39

Han grinede lidt som hun rystede på hovedet af ham og sagde: "A little bit perhaps.... Well i did bring some more shirts if you should feel like wearing mine instead of the nightgown..." Det var da altid dejligt med et kærligt drilleri.
Han smilede med nærmest et lys i øjnene som hun sagde hun kunne lide halsen og tog imod den for at hjælpe hende. "Glad you like it..... Of course... Allow me....."
Som hun vendte ryggen til, lagde han halskæden blidt om hendes hals og lukkede den hvorefter han kyssede hende i nakken.
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Ons 11 apr 2018 - 13:07

"Mhm.. tempting.. I will think about it" svarede hun med et glimt i øjnene, og hun ville helt sikkert ende med at gøre det. Kort efter hjalp han hende med halskæden, og hun gled fingrene over sølvet og stenene mens hun vendte sig mod spejlet for at se den an. "Beautiful.. thank you once again.." sagde hun med begejstring i blik og tone. Derpå vendte hun sig mod ham, gav ham et kram, og kyssede ham blidt på kinden. Det havde virkelig været sødt af ham, og ret betænksomt også!
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Ons 11 apr 2018 - 13:37

"I was hoping you would say something like that....." Det var dejligt at de kunne være så kærlige selvom der var andre. Nu havde de jo også muligheden for privatliv. Som hun stillede sig foran spejlet og kiggede på halskæden, smilede han kærligt og sagde: "Glad you like it..... "
Så lagde han armene om hende som hun krammede ham hvorefter han også gengældte hendes kys på kinden.
Så kiggede han nærmest begejstret på hende og sagde: "Oh while i remember it.... Guess what kind of chocolate i brought?....:"
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Tors 12 apr 2018 - 18:50

Hans arme endte om hende og hun fik ligeledes et kys på kinden. Da hans begejstret udbrud faldt, så hun overrasket på ham. "You didn't!" udbrød hun. Det var vel ikke de japanske chokolader han snakkede om? Ja hvad ellers kunne det være. Hun var faktisk ret sikker på at det var tilfældet.
Et lille ryk sendte hende i favnen på ham, og det var vidst tegn på at bussen nu kørte ude af byen. Ret godt, så kunne de... blist fangede hendes opmærksomhed, og hun så sig omkring og opdagede at de stadig blev forfulgt af medierne, og at det var lykkedes en af dem at hænge halvt ud af vinduet og tage billeder af de to. Hun hævede det ene bryn, slap Morgan, og rykkede sig hen til vinduet hvor hun trak gardinet for. Heldigvis havde de sådan nogen også. "Jesus.. they never give up.." udbrød hun mumlende.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Tors 12 apr 2018 - 18:55

Han grinede varmt inden hun fik sit kys på kinden hvorefter han blinkede til hende og sagde: "Yes i did..... I just got a little shipment from Japan two days ago..... Figured you might want some of them...." Hun havde jo været så begejstret for dem sidst så det ville forhåbentlig blive en dejlig overraskelse. Og hun reagerede som han håbede på.
Da bussen begyndte at køre og hun endte mod ham, smilede han og sagde drilsk: "Well hi there...."
Han slap hende så hun kunne gå hen og rulle for, altid skønt de havde den mulighed hvorefter han gik hen og fandt en æske med chokoladerne i til hende. "They cannot follow us on the road... Not to this extent anyway"
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Søn 15 apr 2018 - 23:22

"Of course I want some of them! You know how much I love those, almost as much as I love you.." svarede hun og blinkede drilsk til ham. Bussen begyndte dog snart at køre, og hun røg ind i ham, hun grinte ved hans ord. "Hi.." svarede hun bare smilende.
Derpå opdagede hun fotograferne, og måtte smutte hen til vinduerne og trække for. Medierne var ret så skøre. Hope not, but I am glad for the curtains anyway.. I want to be able to change my clothes without them taking photos of my ass.." svarede hun direkte, endte også med at smile og stille sig ind til ham igen for at kysse lidt. Imellem kyssende så hun drilsk mod ham ".. and I also do want to be able to kiss you without them staring at us.." tilføjede hun drilsk.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Man 16 apr 2018 - 0:33

Så slap han et kort grin inden han blinkede til hende og sagde: "Good thing i brought them then....." Da bussen kørte og hun blidt røg ind i ham, lagde han armen om hende og sagde: "I can get used to this...."
Efter hun havde rullet for, nikkede han en gang og sagde drilsk: "Understandable..... But i can't promise you i won't take a little sneak peek when you change.... Who knows....." Det var stadig fantastisk at de kunne drille hinanden sådan. Så strøg han hende blidt ned af ryggen imens han ligeledes gav sig hen i en lækker serie af kys, og svarede hende som hun sagde så drilsk.
"I would hate to go without your kisses...... So go we have some privacy......"
Med hånden blidt på lænden, kyssede han hende på halsen inden hun fik endnu et blidt men lidenskabeligt kys på læberne
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Tirs 17 apr 2018 - 9:56

At han ikke kunne love ikke at glo mens hun skiftede, fik hende naturligvis til at smile underholdt. "You are not paparazzi, are you now? Then it doesn't include you.. so, look as much as you want" svarede hun med et glimt i øjnene.
Han gled hånden ned over hendes ryg, og hun smilede kærligt mod ham. "Glad you feel like that, so.. enjoy it.." svarede hun, og kyssede ham kort igen inden hun slap ham. "Now.. were is my chocolate..?" spurgte hun drilsk. Hun skulle da fråde lidt chokolade! Måske var det for tidligt i manges øjne, men hun var ligeglad.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Tirs 17 apr 2018 - 11:21

Han slap et varmt grin ved hendes ord om han gerne måtte kigge hvorefter han blinkede til hende og sagde: "I will gladly do so..... I even brought a few shirts of mine if you want to wear them.... And i will try to behave.... But no promises....." Et kærligt drilleri, men heldigvis et han vidste hun kunne tåle.
Da hun så sagde han kunne nyde det, smilede han varmt og sagde: "Oh i always do...." Så gengældte han kysset lige så kærligt. Ved hendes ivrige spørgsmål om chokoladen, gik han hen i sin kuffert og fandt en flot mørkerød æske med små køleelementer i så chokoladen ikke smeltede. Der var omtrent halvtreds stykker i den. Så holdt han æsken over sit hoved og grinede kort drilsk.
"Here it is"
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Ons 18 apr 2018 - 9:04

Hun kvalte en latter "As usual, no promises.. it is you afterall" svarede hun drillende.
Snart gik han efter hendes chokolade, og hun ventede utålmodigt og forventningsfuldt til han stod med æsken over hovedet. "Give me! Give me!" udbrød hun. Måske barnligt, men det var jo bare skæg og ballade. Hun var da også hurtigt henne hos ham, og prøvede at fange æsken som hun selvfølgelig ikke kunne nå når han holdt den så højt oppe over hovedet.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Ons 18 apr 2018 - 9:38

Selv kunne han ikke helt kvæle en varm og blød latter hvorefter han sagde: "I always keep my word.... But you don't seem to mind..." Så blinkede han drilsk til hende.
Da hun så ivrigt skyndte sig hen for at få fat o chokoladen, grinede han endnu en gang og tog lige pludseligt om hende hvor han så gav hende et lidenskabeligt men blidt kys. Derefter sænkede han armen og gav hende æsken. "Much better..... Enjoy....... Also the chocolate...."
Han havde jo taget den med for hendes skyld men derfor skadede det jo ikke med et lille drilleri overfor hinanden
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Man 23 apr 2018 - 15:00

"Why would I mind?" svarede hun drilsk, var snart henne hos ham, og han svang en arm om hende og afkrævede hende et kys hun glædeligt gengældte. "Mhm.. more.." svarede hun og snuppede chokoladen men trykkede sig alligevel ind mod ham for at få flere kys. Det der blev hun sgu da aldrig træt af! Chokoladen kunne godt vente lidt mens hun mærkede hans læber mod sine og rigtigt kunne nyde det.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Man 23 apr 2018 - 15:08

"That's for you to decide...." Han elskede når hun svarede så drilsk, så var hun jo godt tilpas.
Så smilede han intenst til hende efter deres kys og spurgte drilsk: "Chocolate or kisses?...." Selvfølgelig havde han en anelse om det men det var stadig sjovt at spørge på den måde. Han holdt også godt om hende som hun pressede sig mod ham til endnu flere kys hvilket han hellere end gerne gav. Hendes kys fik han aldrig nogensinde nok af.
Bare for at drille lidt kærligt, rakte han ud efter chokoladen som om han ville snuppe den fra hende
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Tirs 24 apr 2018 - 0:40

"Chocolate of course.." svarede hun drilsk men afkrævede ham nu alligevel de kys der, og han havde tydeligvis intet imod det. Pludselig prøvede han dog at snuppe hendes chokolade, og hun rykkede æsken ude af rækkevidde og skubbede ham ned i sengen i stedet for, eller prøvede i hvert fald. Skulle det dog lykkedes, ville hun kravle ind over ham, benene på hver side, og slippe chokoladen til fordel for at gribe hans hænder, og mens hun flettede fingrene med hans, tvang hun hans hænder over hovedet for at stjæle sig endnu et kys. De var trods alt ret gode til at udtrykke deres følelser via kys!
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Morgan L. Withers on Tirs 24 apr 2018 - 1:17

Hendes drilske svar fik ham til at grine, han vidste jo godt at hun drillede ham kærligt. Da hun så flyttede chokoladen og puffede ham mod sengen, lod han sig også falde så han lå på ryggen. "Seems you got me....." Så lod han hende uden modstand flytte hans hænder over hans hoved og flettede sine fingre med hendes. Med hænderne placeret over sit hoved, smilede han intenst til hende og gengældte kysset lidenskabeligt. Ganske rigtigt var de glade for at udtrykke sig via kys. Ganske vist havde de ikke været i seng sammen som sådan endnu men man var ikke et sekund i tvivl om de holdt af hinanden.
Som kysset sluttede, blinkede han op til hende og sagde drilsk: "I better try and steal your chocolate some more...."
Morgan L. Withers
Morgan L. Withers
Competent (Rank 11)

Bosted : En rigtig flot lejlighed i midtbyen

Antal indlæg : 577


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Apolline Le Blanc on Lør 28 apr 2018 - 22:14

Han fulgte hende uden at kny, og et ganske intimt og vidunderligt kys blev udvekslet. Hans konstatering da kysset blev brudt, fik hende til at grine. "You better behave yourself..otherwise you will be sleeping with Simon.." sagde hun og hentydet til et medlem af bandet. Hun drillede naturligvis bare. Hun kyssede ham på næsetippen, og lagde sig snart mod hans bryst med alle sine 53 kg. Hun holdt bare om ham, og lukkede øjnene. Det var rart at bruge ham som pude, han var virkelig dejlig at ligge på, og hun følte sig ganske tryg der hos ham. En banken lød på slidedøren, og hun stønnede opgivende. "There is food, lovebirds.." lød stemmen. Apolline rullede ned fra ham, og om på ryggen ved siden af. "Coming.." svarede hun og så mod Morgan. "Hope you are hungry.." måske en for tidlig frokost, men de her mennesker... de spiste konstant.. noget Morgan nok skulle finde ud af.
Apolline Le Blanc
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 487


Tilbage til toppen Go down

Sound of love - [Morgan] Empty Re: Sound of love - [Morgan]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum