Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_lcapReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Voting_barReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_rcap 
Euphemia
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_lcapReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Voting_barReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_rcap 
Zakaroff
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_lcapReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Voting_barReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_rcap 
Jay Wu
Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_lcapReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Voting_barReligions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Jay Wu on Lør 18 aug 2018 - 15:40

Hej folkens!

Jeg har overvejet lidt angående engle og djævle, og synes det kunne være fedt hvis de rent faktisk ikke var religions baserede i deres oprindelse, men blev det for at tilpasse sig deres omgivelser, så de var mere accepterede.

Med andre ord, ville djævle og engle slet ikke være stammet fra gud/(satan/djævlen...), men faktisk være en race der har eksisteret i nogle 500.000 år, hvilket vil sige de er omtrent 300.000 år ældre end mennesket, og har tættere forbindelse til dinosaurne (som forklare deres udseende og ikke mindst udvikling), grundet en masse tilpasning, har de udviklet sig på nogenlunde samme måde som mennesket, da deres racer ofte har været tæt på at uddø grundet de forskelligheder de ikke kunne komme af med: vinger, horn, skæl osv.

Læs mere nedenfor:

ENGLE OG DJÆVLES OPRINDELSE:

Disse væsner har ikke samme forfædre som menneskene, og alligevel har de. Engle og djævlene stammer i en lettere kringlet linje fra dinosaurne. Men har på nogle tidspunkter i deres slægtshistorie udviklet sig så meget og så tæt op ad det forhistoriske menneske, at deres gener spejlede hinanden. Næsten.

Da engle og djævle stammer fra dinosaurene har de stadig nogle træk fra dem. Dette kan foreksempel ses på de to racers vinger som består af fjer og læder. Og djælvenes hovedprægt der indimellem kan ses med horn.

På et tidspunkt i deres raceslægt, har deres art ligget så tæt op ad det forhistoriske menneske at de ville blive betragtet som mennesker. Dette gjorde det muligt for de to arter at opnå bedre overlevelses evner, og være tættere knyttet til menneskets udseende. Djævlene er dog den race af de to som har bibeholdt langt flere træk fra deres forfædre, hvilket også skyldes deres udseende. Største delen af djævle racen har beholdt trækkende grundet indavl, da de afskyede det forhistoriske menneske. Dog var der stadig enkelte der gav avl til krydsninger imellem disse.

RELATION TIL RELIGIONER:

Engle og djævle har for det meste holdt sig skjult fra andre racer, grundet deres opfattelse af disse. Men deres afholdedes fra integration med andre racer var først noget der kom rigtigt til, da religion blev en mere hyppig ting. Engle og djævelene blev beskrevet på forskellige måder i alle religioner verden over. Nogle tilbad dem, andre slagtede dem, og sagde de var monstre. Det var svært at vurdere hvor man kunne føle sig tryg. Nogle engle udviklede sig endda til mere jordlige væsner, der befandt sig i nærheden af sumpe og grønne arealer, der med tiden forvandlede dem til Asparen. Grundet Englenes særlige magiske healings evner, blev de helliggjorte og tilbedt i modsætning til djævlene.

Djvæle var lidt anderledes. Grundet deres konstante barske udseende, blev de hurtigt idømt som ulykkesfugle, og var derfor i manges øjne onde. Djævle besad også stadigt de mange karaktertræk fra koldblodige dyr. Dette gjorde det endnu svære for dem at kunne tilpasse sig, og blende ind i mængden med de øvrige racer. Da djævle hurtigt blev til syndebukke, trak de sig længere ned i jorden, væk fra mennesket og de andre racer. Djævlene blev senere hen en race der fyldtes med had og foragt overfor de andre racer, og endte med at blive til de ting som de ellers var beskyldt for.

MAGIER:

Grundet englenes fortrukne levesteder, som var i nærheden af høje beliggenheder og ofte omkring varme steder, havde deres magiske egenskaber typisk noget at gøre med luft, healing, og mere selvforsvar end rent faktisk ødelæggende. Da de ikke havde specifikke navne for deres egenskaber, men istedet navne på de stærkeste personer der besad dem, valgte de at bruge deres navne som beskrivelse til deres magiske kræfter. Af den grund blev de tit og ofte opdelt i grupperne; Gabriel, Micheal og Rafael. Disse grupper kendetegnede de styrker og svagheder som englende havde i de diverse grupper.

Ligeledes var det for djævlene, hvis kræfter var langt mere ødelæggende grundet deres beboelse dybt nede i jorden, hvor der var behov for at de havde dem. Disse væsner blev også kategoriseret i specifikke grupper alt efter hvor deres styrker og svagheder lå.

KOM GERNE MED IDÉER OG KONSTRUKTIV KRITIK.

( grunden til denne mulige ændring, er simpelthen for ikke at sætte alt i bokse. Racerne kommer til at hedde det samme, da det er de navne de er blevet tilgivet igennem tiden. Men har ikke nødvendigvis nogen relation til gud. Og meget få engle/djævle er klar over det, da de ældeste af racerne er døde grundet nedslagtning )
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 692


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Nicholas Tallon on Lør 18 aug 2018 - 21:42

Well, altså ideen i sig selv er måske ikke så skidt endda hvis den ellers var kommet før man åbnede siden. Jeg ved ikke med andre, men du er jo admin så du bestemmer i sidste ende. Men nogle af os har baseret vores chars historie og tråde i forhold til hvad der har været beskrevet i racerne hidtil. Min engel Chamreine, eksempelvis, er skabt af Gud ham selv, og har boede i himlen indtil for lidt over et år siden.. aka, vil det ikke passe ind i det du skriver her. Er sikker på mange andre har lignende historier. Så rent faktuelt, vil det betyde vi enten skal ændre vores historier (hvad jeg ikke vil eftersom det har formet min char), droppe vores chars eller bare spille videre på det de blev godkendt på trods ændringerne.

Blot min mening,
Over and out!
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Jay Wu on Søn 19 aug 2018 - 16:21

@Nicholas Tallon skrev:Well, altså ideen i sig selv er måske ikke så skidt endda hvis den ellers var kommet før man åbnede siden. Jeg ved ikke med andre, men du er jo admin så du bestemmer i sidste ende. Men nogle af os har baseret vores chars historie og tråde i forhold til hvad der har været beskrevet i racerne hidtil. Min engel Chamreine, eksempelvis, er skabt af Gud ham selv, og har boede i himlen indtil for lidt over et år siden.. aka, vil det ikke passe ind i det du skriver her. Er sikker på mange andre har lignende historier. Så rent faktuelt, vil det betyde vi enten skal ændre vores historier (hvad jeg ikke vil eftersom det har formet min char), droppe vores chars eller bare spille videre på det de blev godkendt på trods ændringerne.

Blot min mening,
Over and out!

Hvilket jeg også sagtens kan forstå, og også derfor jeg skriver ideen ind her først, inden der bliver taget yderligere valg. Der kommer også først et udkast af racen inden den bliver ændret, hvor jeg prøver at tage så mange elementer med som muligt så det ikke rammer helt ved siden af den oprindelige beskrivelse.

Og selvfølgelig ønsker jeg ikke at i skal droppe jeres chars, som også er grunden til jeg skriver ideen først så i også har noget at sige (:

Men, hvis i selv har ideer til racen og mener der er elementer der mangler ved racen, er det nu det skal siges. (:
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 692


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Gæst on Ons 22 aug 2018 - 12:39

Jeg kunne se fordele ved ændre engle en smule, da jeg selv gerne i længere tid har haft lysten til at kunne leve en engel som ikke nødvendigvis er god, fordi det virker som om det er den eneste mulighed der for engle. Men jeg kan også se, at det kan skabe problemer for dem som bygge engle ud fra en kristen baggrund. Så er både for imod de nye forslags.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Jay Wu on Ons 22 aug 2018 - 13:25

Es skrev:Jeg kunne se fordele ved ændre engle en smule, da jeg selv gerne i længere tid har haft lysten til at kunne leve en engel som ikke nødvendigvis er god, fordi det virker som om det er den eneste mulighed der for engle. Men jeg kan også se, at det kan skabe problemer for dem som bygge engle ud fra en kristen baggrund. Så er både for imod de nye forslags.

Som sagt tidligere, prøver jeg på at få det til at hænge så meget sammen med den forrige beskrivelse, en smule. Men vil lave forskellige udkast af racen, inden jeg tager en beslutning, hvor I også får mulighed for at sige hvilken af beskrivelserne der passer bedst ind. (:
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 692


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Cathy on Fre 24 aug 2018 - 18:09

Jeg synes ikke at det er en god idé. Jeg har flere karakterer som er engle/djævle og det ville ødelægge mine plots fuldstændig.

Dog mener jeg, at man godt kunne ændre lidt på englenes do's/don'ts. Altså at de ikke nødvendigvis bliver smidt ud af himlen for små synder og at de ikke behøver, at sprede guds ord.
Måske at det bliver lidt Supernatural agtigt - så Gud måske bare er lidt ligeglad i stedet.
Cathy
Cathy
Competent (Rank 9)

Bosted : I Terre centrum, hvor hun ejer en lille to værelses lejlighed på 65 kvadratmeter.

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Aleksanteri on Tirs 23 okt 2018 - 12:52

Hmm, hvad med valg mulighed, hvor der begge dele?
Jeg mener, så kan de som der stadig vil bruge det mere religiøse koncept gøre det, mens andre som måske vil have en mere åben tilgang kan gør det? Ved ikke om det vil skabe for meget komplikation, fordi jeg ville gerne have mulighed for kunne spille engle som ikke altid er gode, og måske djævle som ikke har en djævel som ikke nødvendigvis er del af en kronprins.
Aleksanteri
Aleksanteri
Novice (Rank 1)

Bosted : Skifter med jævne mellemrum, han har en fast bolig under et andet navn. Men oftest er sådan at Aleksanteri lever på hotel værelse i den by som sår sig ned i, dette gør det en hel del letter når det kommer til mord på andre.

Antal indlæg : 8


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Jay Wu on Tirs 23 okt 2018 - 13:16

@Aleksanteri skrev:Hmm, hvad med valg mulighed, hvor der begge dele?
Jeg mener, så kan de som der stadig vil bruge det mere religiøse koncept gøre det, mens andre som måske vil have en mere åben tilgang kan gør det? Ved ikke om det vil skabe for meget komplikation, fordi jeg ville gerne have mulighed for kunne spille engle som ikke altid er gode, og måske djævle som ikke har en djævel som ikke nødvendigvis er del af en kronprins.

Forstår godt hvad du mener, men tror det vil skabe for meget forvirring :/
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 692


Tilbage til toppen Go down

Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!) Empty Re: Religions neutralitet! (VIGTIG LÆS!)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum