Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Champagne and Haute Couture (Denja) EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Champagne and Haute Couture (Denja) Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) Vote_rcap 
Euphemia
Champagne and Haute Couture (Denja) Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) Vote_rcap 
Zakaroff
Champagne and Haute Couture (Denja) Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) Vote_rcap 
Jay Wu
Champagne and Haute Couture (Denja) Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Champagne and Haute Couture (Denja)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 24 okt 2018 - 19:26

Tid: 22:00
Sted: Quatre's Store sal
Omgivelser: Steder summer af aktivitet over modeshow og fest

Igennem sit arbejde med at male men også en ganske fornuftig modesans var Caine så småt på vej frem i modeverdenen i byen. Når tiden ikke gik med at male, så var han så småt begyndt at designe sit eget tøj men holdte dog sit egentlige navn ude af det. Mest af alt for at se om folk oprigtigt kunne lide tøjet eller om de bare fedtede for en der havde penge. Så navnet på hans kollektioner var altid 'Black Veil' hvilket også viste sig at være populært.
Det var også hans tøj der gjorde han var blevet inviteret til aftenens arrangement men dog ankom han anonymt så han kunne se det hele an uden at blive antastet af fedterøve så snart han kom ind af døren. Modeverdenen var fyldt med den slags.
Så selvfølgelig skulle der vælges et ordentligt outfit når nu det var sådan et arrangement. Selvom han var anonym så var der ingen grund til at sjuske eller spare på detaljerne.

Outfit

Skoene var selvfølgelig dyre og italienske. Mange så ham for at være snobbet på grund af det men for ham var det lige så meget fordi de var behagelige, så måtte folk jo tænke hvad de ville. Som der var styr på håret, tøjet, skoene og det hele, så var det bare at komme i bilen og afsted. Igen var det et spørgsmål om comfort så det blev hans sorte Porsche, den kørte nu fantastisk!
Det var en kort tur hvor han så fik parkeret ved hotellet og gik der ind. Atmosfæren og skiltene gjorde det også rigtig nemt at finde den store sal hvor arrangementet fandt sted. Han tiltrak en del blikke men sagde intet om hvorfor han var der, han kunne lige så godt være anonym så længe som muligt.
Men han måtte indrømme de havde virkelig gjort noget ud af det! Belysning, musik, maden, folk omkring det hele.... De havde virkelig oppet sig på detaljerne.
Anerkendende nikkede han og fik diskret hilst på et par stykker inden han gik efter en drink
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 26 okt 2018 - 10:06

outfit

Denja rettede på hendes kjole før hun gik ind ad dørene til fest lokalerne. Hun faldt hurtigt i snakke med nogen, Dog var det mere for at skabe nye kontakter så hun kunne få mere arbejde på længere sigt. Denja så sig om mens hun stod og tale med et ældre ægtepar som vist nok var maler eller fotografter, hun havde mødt dem før men det blev altid akavet når hun tale med dem for de spurgte altid ind til hendes familie eller om hun havde fundet en kæreste.
Denja nikkede til dem med et venligt smil før hun gik fra dem, hun nåde dog ikke så langt før nogen fangede hendes opmærksomhed og hun meget hurtigt var fanget i en diskussion blandt dem hun var ankommet med. Hun sukkede tungt og prøvede ikke at så i skudlinjen da de ente med at smide drinks på hinanden hvor efter de blev smidt ud. 
Det havde taget en del af opmærksomheden fra de andre gæster og det var ikke lige det hun havde ønsket, heldigvis var hun ikke selv blevet ramt men måtte hjælpe en af de andre piger op fra gulvet. Det tog ikke Denja længe at se at piges tøj var ødelagt vis ikke der blev gjort noget ved det hurtigt, Denja tænkte ikke men tog hende bare med sig og forsvandt ud af salen med pigen på slæb der var begyndt at græde.
 
Noget tid sener.
 

Denja gik ned af trappen med pigen i hælene, hun hørte ikke rigtigt efter hvad der blev sagt mere det var ikke fordi hun havde redet hende fra at død eller noget. ”It’s fine, just go back and have fun. ” Hun smilede venligt til pigen før hun skubbede hende mod døren, Pigen have fået noget nyt tøj på, Denja havde givet hende det fordi hun ikke selv ville have det, men var det ikke også hvad Engle var her for? At hjælpe andre og prøve at gøre jorden eller hvor de nu end var til et bedre sted. Hun sukkede tungt og gik selv tilbage til festen, lod være med at vise de andre at hun godt viste de så på hende. Det tog hende ikke længe at finde baren for at få en drink. Hun havde brug for at glemme, i det mindste for en kort stund.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 26 okt 2018 - 10:24

Selvom musikken var rimelig høj og der var relativt mange mennesker, blev hans opmærksomhed stadig ledt hen mod folk der var endt i slagsmål over et eller andet. Dog var det ikke nødvendigt at gribe ind da der hurtigt blev gjort noget ved det og de involverede blev smidt ud. Tænk sig der var nogen der ville skabe sig sådan til et arrangement men så igen, modeverdenen var heller ikke fredet fra den slags individer.
Der var nu også en særegen skønhed der tog sig af en pige så han fjernede heller ikke blikket fra det hele bare med det samme.

Så vendte han opmærksomheden tilbage mod baren og prøvede på at beslutte sig for hvad han ville have. Der endte han så med at vælge en lækkert lavet Gin & Tonic.
Han fik lige snakket med et par stykker oppe ved baren han måtte genne væk så det ikke blev opdaget hvem han rent faktisk var. Så måtte man jo se om det lykkedes. Igen kort efter kom skønheden fra før op til baren og søgte vist efter en drink. Han kiggede på hende med et roligt smil og sagde: "That was very nice of you..... May i get you a drink?"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 26 okt 2018 - 11:19

Denja var ikke kommet ret meget længere ind op til baren før hun hørte nogen tale til hende, hun tøvede lidt før hun vente sig om og så på ham, han var smuk men alle var ikke altid hvad de så ud til. ”Thanks… If I get your name first or I might just call you Handsome. ”hun sendte ham et drillende smil tilbage og satte sig ned på en stol ved siden af ham. Hun syntes ikke rigtigt at hun havde brug for hans ros. Vis det havde være hende ville hun have ønsket at nogen havde gjort det for hende. 
Hun viste godt at det var noget man kun kunne håbe på men stadig ville det var ret at vide at der altid var en man kunne regne med. Denja bestilte selv en rom og cola da bartenderne kom med hans drink, hvorefter hendes blik gled rundt på resten af festen, hun havde enlig lyst til at sukke men gjorde det ikke for hun ville have han troede hun kedet sig. Der gik lidt tid før hendes blik vente tilbage til ham. ”So, what is it you do? I haven’t seen you around before. “ Hun smilede til ham mens hun hvilede den ene arm på bare og et tydeligt nysgerrigt blik i øjne. Det var længe siden hun havde fundet nogen som ret faktisk hun kunne fange hendes opmærksomhed i mere ind bare en time.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 26 okt 2018 - 12:24

Han kunne ikke lade være med at grine kort ved hendes kommentar, det var forfriskende at folk ikke bare var fedterøve. Så smilede han drilsk til hende og sagde: "Sorry for my lack of manners sometimes.... My name is Caine.... And your name Ms?"
Selv var han ikke den typiske Djævel så man kunne sagtens finde ham i en situation hvor han ville hjælpe en der faldte eller på anden måde havde brug for hjælp. Nu var han også født ind i verden på en lidt speciel måde, så hans opførsel kunne være mere menneskelig.
Modearrangementer var ikke nødvendigvis det mest sindsoprivende så det vandrende blik kunne han nu godt forstå.
Roligt satte han sig og vendte blikket på hende igen så hans udelte opmærksomhed var hos hende hvorefter han tænkte lidt og sagde: "Well..... I am a painter and arts dealer.... Started to dabble a little in fashion..... You?"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 26 okt 2018 - 15:03

Hun smilede varmt da han begynde at grine ved hendes kommentar, det var rart at ikke alle var så opspændende og formelle, det kunne næsten blive skræmmende når folk havde deres formelle facade på fordi man aldrig viste hvad der gemte sig bag dem. ”I forgive you, it is refreshing. ” hun sendte ham et drilsk smil tilbage, der var ingen grund til at lyve over for ham eller nogen andre, det ville bare være spild af tid og energi. Hun nikkede til bartenderen da hun fik hendes drink og tog en slurk af den før hun så på ham igen. ”Nice to meet you Caine, my name is Denja. ” mens hun talte rakte hun en hånd frem for at give ham hånden, det var en vane hun havde fået efter hendes far. Hun var ikke stolt af sin familie men det var aldrig noget hun sagde højt for hun var i de fleste kræse kendt som hendes fars datter selv om mange undrede sig over det fordi hun var engel og hendes far dæmon.

Interesting… I’m a model but I do art deals to sometimes… and work for my dad. “ hun havde ikke behov for selv at uddybe det om hendes far men vis han spurgte ville hun svar på det. Denja to en slurk mere af hendes drink mens hun sad og tænke lige over hvad det næste hun skulle sige var eller om hun skulle gøre noget i stedet for bare at snakke, der skete ikke rigtigt noget alligevel. ”What have you painted? Maybe I know one of them are more. ” Hun smilede og vente hele hendes opmærksomhed mod ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 26 okt 2018 - 15:19

Da hun sagde hun tilgav ham med den drilske undertone, kunne han alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndet endnu en gang. Hun var utrolig smuk men hun var ikke lige så slesk eller for den sags skyld arrogant eller blank som de andre modeller han havde set på stedet.
"I am glad that i am forgiven...."
Så gav han hende hånden og gav hende et varmt men blidt klem. Ikke som i han troede hun var lavet af glas men mere som man ville forvente en sand gentleman ville gøre. På intet tidspunkt fjernede han blikket fra hende imens han sagde: "A pleasure to meet you as well Denja...."

Da hun så sagde hun var model samtidig med hun gjorde i kunst en gang imellem, fik han lidt større øjne og tog en lille slurk af sin drink. Derefter kneb han øjnene sammen en gang hvorefter han så sagde: "Hmm... I would be honoured to paint you sometime" Caine havde en stemme så man ikke var i tvivl om han mente hvad han sagde og det gjorde han så absolut også.
Ved spørgsmålet omkring hvad han malede, tænkte han kort over det og sagde:
"My latest works were seven paintings representing the 7 Mortal Sins.... Or...."
Så pegede han hen i nærheden af den opsatte catwalk og på et maleri af en mandlig og en kvindelig model i matchende tøj. Selvom det var malet kunne man nærmest se på det at de to modeller hungrede efter hinanden
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Lør 27 okt 2018 - 2:17

Hun smilede tilbage til ham, det var ret at møde en som ikke gik med næsen i skyerne eller bare ville have ting, forventede at få dem automatisk. ”I sure that you would do the same for me. “  Hendes smil blev igen drillende det sammen gjorde hendes blik før hun tog en tå mere af hendes glas. Et eller andet sted havde hun forventet at han var en gentleman ud fra den måde han tiltale hende på men alligevel overraskede det hende lidt fordi de var svære at finde i nyere tid.
Den gang hun ung selv om hendes udseende ikke havde ændret sig havde tiden været en anden men det var fortiden og den havde hun i det mindste forsøgt at lægge bag sig. ”So why are you here? You don’t look like the chatty type to me. ” hun smilede skævt til ham, hun behøvede jo ikke sige at hun havde holdt øje med ham siden han var ankommet, det ville lyde som om hun stalkede ham.
 
Denja smilede mens hendes blik ændrede sig da han begynde at snakke om at bruge hende som model til et maleri, det havde overhovedet ikke krydset hendes tanker at han ville bruge hende som model til noget. ”The Honor would be mine. ” hun smilede men kunne ikke skjule overraskelsen i hendes blik eller stemme, dog var hun kort i tvivl om han lavede sjov men så igen hvorfor skulle han sige det på den måde vis han gjorde. 
Hun lyttede til hav han fortale om de billeder han havde malet og flyttede blikket til der hvor han pegede. Denja sad og kiggede på det i noget tid før hun endelig sagde noget. ”Impressive, you really have a talented for capturing emotions in your pictures. ” hun sende ham et varmt smil i mens hendes blik vente tilbage til ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Lør 27 okt 2018 - 2:29

Det måtte han indrømme, hun havde en lækker drilsk holdning men i den helt rigtige mængde så man ikke blev i tvivl om hvor vidt hun mente det eller ej. Han havde efterhånden vænnet sig til folk der bare fedtede for ham så de overdrev. Men hun var på ingen måde som dem.
"Of course....."
Han bestræbede sig som udgangspunkt på at være en gentleman men om det lykkedes for ham, måtte folk omkring ham jo selv afgøre. Da hun så spurgte over hvad han lavede der måtte han tænke grundigt over hvordan han svarede, det skulle jo ikke lyde som om han pralede med hvorfor.
"Well.... The manager for the event bought some of my paintings so he invited me.... And i might..... Had a little role to play about the clothes for the event"
Han vidste jo af gode grunde ikke om hun havde holdt øje med ham men et eller andet sted måtte hun jo også gerne for ham.

Som hun virkede overrasket over hans kommentar, kiggede han roligt på hende men med et varmt smil og meget intense øjne. "I was hoping you would say that..... You just choose when you have the time.... And what you want to wear on the painting.... Then i will work out the rest..... And try not to make the time boring"
Det krævede jo man sad stille meget, alt efter hvordan man ville have billedet. Hvad man ville have på på billedet afgjorde jo også tiden lidt. Det var jo ikke ligemeget om det var undertøj eller en stor kjole eller hvad end hun nu valgte.
"I try my very best.... I am honoured that you like it"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Ons 31 okt 2018 - 2:21

Hun smilede da han sagde at han at han ville tilgive hende.  Hun lyttede videre til hvad han fortalte hende om hvorfor han var der, det var spændende at høre om det, et eller andet sted undre det hende ikke men det gjorde hende også nysgerrig på hvad det var for noget tøj han lavede samt en grund til at blive her lidt længere. ”Then I have to stay so I can see it. ” hun smilede varmt til ham og blinkede til ham før hun drak noget mere af hendes drink, det næste han sagde fik hende kort til at overveje og se om han mente det og sige hun havde tid nu, dog havde hun lige sagt at hun ville blive og se det tøj han havde lavet.

 ”What the fun in that? You are the one who is goning to paint me so you most have an idea and about the time I’m free tonight or tomorrow. “  Denja viste godt at det lyd lidt på trængende men hun havde sin egen grunde til det, og hun viste ikke selv hvor længe tid hun havde til at vælge selv længere. Det var nok også grunden til at hun ikke tænkte så meget over hvad hun gjorde før det måske var for sent for hende. ”I don’t think that time with you can be boring. ”hun vente sig mod ham så hun sad med siden til baren mens hun smilede skævt. Hun var enlige ligeglad med hvordan billedet så ud bagefter og hvad det var af, det ville bare være en sjov oplevelse at have og måske kunne det være hun ville kunne lidt det.

I’am the one that should be honoured and I think it could be fun to try. “ Denja smilede mens hun holdt hendes glas, der var ca. en halv time til at modeshowet ville gå i gang, hun var ikke selv en del af det så hun var enlig glad for at kunne holde fri en aften som denne i stedet for at skulle arbejde, hun ente altid med at blive så træt eller irriteret over nogle af de andre modeller eller dem der ikke forstod at hun ikke bare var køn at se på.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 31 okt 2018 - 2:34

Det var selvfølgelig dejligt at hun ville blive og se kreationerne, de var allerede blevet anmeldt positivt men det var jo ikke sikkert hun havde samme mening om det når først de kom ud på catwalken. Men tiden ville jo vise hvad hun syntes og lige nu havde han det egentlig ganske fint med at bruge tiden sammen med hende. Det føltes overraskende naturligt og der var ikke nogen af dem der lagde en facade eller noget.
"Then i will keep my fingers crossed that you like it...." Hans blik var varmt og intenst, sådan så han ud når noget var tiltalende.

Da hun så kom med forslag til tidspunkt og at han nok havde en mening om hvordan det skulle være, kneb han kort øjnene sammen imens han tænkte lidt over det. Så smagte han på sin drink igen inden han sagde:
"Ok then...... I suppose i have a few ideas.... One is rather..... Harmless..... The other one takes a bit more courage..... First option is..... You go and pick a dress to wear but don't show it to me until you wear it for the painting..... Or..... Underwear of some sorts.... Again.... Don't show me until i am going to paint you..... The surprise makes the inspiration more genuine...."
Det var ganske vist ganske dristigt men ikke desto mindre så vidste han jo hvordan han ville have det og hvad der virkede. Netop det at han ikke vidste det på forhånd gav de mest fantastiske billeder.

Så smilede han og bukkede nærmest med nakken inden han igen så hende dybt i øjnene og sagde: "I am very glad to hear..... I am already enjoying my time with you..."
Derefter tog han endnu en tår og bestilte et lille fad med friske jordbær, kirsebær og druer de kunne dele.
"If you want, i can paint you already tonight... If you dare come home with me of course"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Ons 31 okt 2018 - 4:01

Hun smilede varmt tilbage til ham og kunne enlig godt lide at mærke hans intenste blik som han gav hende, dog var hun sikker på at hun ville kunne lide det tøj han havde lavet plus hun kunne godt lide hans selskab. Dog hævede hun det ene øjnebrun da han begynde at fortælle om hvad han havde af ideer og kunne ikke rigtigt lade være med at smile ved det og det tog hende ikke kort tid at finde ud af hvad hun havde tænkt sig at tage på til maleriet. ”I’am sure I know what to pick. ” Hun smilede vidende men der var også noget drilsk over det smil hun sende ham. ”I juste hope that you can concentrate about painting. ” hun blikkende til ham.
 

Denja kunne ikke lade være med at le varmt da han bukkede med nakken og nikke for at vise at hun var enige i at hun også hyggede sig sammen med ham, tiden gik ligefrem hurtigere når man var i godt selskab. Da han bestilte et fad med frisk frugt tog hun lidt derfra og vente sig igen med stolen for at se mod catwalken, men lyttede stadig til ham. ”If I dare? Sure I do, as long at you don’t hurt me. “ hun smilede stadig varmt, hun troede ikke på han ville gøre hende noget ondt, men man kunne jo aldrig vide. Denja rejste sig men viste igen tegne på at ville gå sin vej, hun havde bare brug for at stå op. Så hun stillet sig ved siden af ham uden at stå i vejen for at han kunne nå fadet og hans drink. ”I just need to get my bag from my room then we can go. ” hun sendte ham et varmt smil før hun vente blikket tilbage mod resten af rummet for at se hvad der skete
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 31 okt 2018 - 4:13

Ganske rigtigt var hans blik varmt og intenst som han betragtede hende, men det var lige så tydeligt at han ikke fremtvang det. Intensiteten var ægte og han nød jo hendes selskab ganske meget.
Da hun så sagde at hun vidste hvad hun ville have på til maleriet, lagde han så udemærket mærke til det drilske blik hun havde. Det tirrede selvfølgelig hans nysgerrighed og han var da også sikker på at det nok skulle blive en speciel oplevelse for dem begge to. Hendes anden kommentar fik ham til at grine ganske kort inden han så blinkede lige så drilsk tilbage til hende.
"I am very curious now.... I will do my very best to concentrate but we will see...."

Selv tog han et kirsebær uden sten i og smilede til hende inden han sagde: "You have nothing to worry about.... I have no intentions of hurting you....."
Som hun stillede sig ved siden af ham, lagde han ganske kort hånden ved hendes side og sagde: "We can go when you want to..... Oh yes if you want to see the clothes, i think it is starting now" Så vendte han roligt blikket mod scenen sammen med hende hvor musikken fortalte det gik i gang. Modellerne var iført nogle smukke cocktail-kjoler og nogle til større arrangementer. Nogle af kjolerne var mere dristige end andre. Fælles for alle kjolerne var at de havde alle sammen rimelige mørke farver men alligevel utrolig smukt, og så var de i utrolig let stof så det så ud som om stoffet kærtegnede modellerne. Egentlig tænkte han ikke over modellerne, han var jo allerede i rigtig godt selskab
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Ons 31 okt 2018 - 23:34

Denja smilede varmt mens hun nød hans selskab, han havde ganske vist givet hende to valg men hun havde aldrig været god til at gøre tingene på den måde som andre gerne ville have hun gjorde og det ville han også finde ud af sener men lige nu var det hendes hemmelighed, Når hun havde nogen af dem var det altid lidt sjovere. Hun kunne ikke lade være med at smile da han blinkede tilbage med det samme drilske udtryk som hende selv. ”I think it goning to be fun and we will. ” hun tog en tår mere og satte sit glas på baren da det nu var tomt  og tog et par druer fra fadet mens hun lyttede til ham, som forventet ville han ikke gøre hende noget ondt men hun var alligevel glad for at høre det.
 
Hun smilede da hun mærkede hans hånd ved hendes side og så mod scenen som han sagde at det startede. Denja var overrasket over at hun ikke havde hørt om hans kjole før det var flottet og hun kunne godt forstille sig selv at gå i dem, hun måtte finde ud af hvor hun kunne købe dem eller bare en af dem sener hun havde det meste af aften til at finde ud af det så der var ingen grund til at skynde sig med at finde ud af det. ”They are very beautiful. ” hun vente kort blikket mod ham før det vente tilbage til scenen for at se resten af showet.

Da showet var overstået vente hun sig mod ham og smilede varmt til ham før hun gav hans arm et klem. ”I will go get my bag and then we can go, do we meet at the entrance? ” Denja ventede kort på hans svar hvorefter hun gik ud af salen og op af trappen for at pakke en taske til at tage med hjem til ham og skiftede tøj samt sko for ikke at skulle gå i højhælede hele dagen i morgen også, det gjorde altid så ondt vis man gik for meget i dem. Derefter tog hun en sort læderjakke på før hun gik ned for at mødes med ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 0:25

Han havde godt på fornemmelsen at hun var selvstændig af natur hvilket egentlig var en af hendes meget attraktive træk. Nu havde hun jo spurgt om hvad han tænkte og han svarede efter bedste evne. Det lod også til på hendes drilske fremtoning at hun havde noget i tankerne ud fra de ideer han allerede havde givet hende, så aftenen var åbenbart ung endnu.
"I think you are right about that...... I am sure we will" Hun var utroligt tiltrækkende og behagelig at bruge tid sammen med så han kunne jo ikke andet end at glæde sig til hvordan aftenen nok ville skride frem.

Så stod han roligt sammen med hende og så showet. Det var rimelig godt sat op efter hvad han havde tænkt sig men forholdt sig roligt for at bevare sin anonymitet, dog gjorde det ikke noget at hun nu vidste han var manden bag 'Black Veil Creations'
Hans blik vandrede kort over på hende som hun roste kjolerne og endnu en spontan tanke ramte ham. "I am glad you think so..... We will have to get you some of them then...." Han var ikke en mand der bare købte folk men når hun nu virkede så glad for dem så hvorfor ikke skaffe hende nogen af dem? Plus så fik han måske chancen for at se hende i dem.

Som hun gav hans arm et klem, smilede han og lagde endnu en gang hånden omkring hendes talje hvorefter han nikkede og sagde: "Sounds perfect...... I will be waiting just outside"
Da festen egentlig stadig var i gang var der masser af plads udenfor så det var ikke noget problem at få hans bil helt op foran. Så lænede han sig roligt op af den flotte Porsche imens han ventede på hende. Da hun så kom ud til hende, smilede han intenst og sagde: "You look absolutely radiant"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 1 nov 2018 - 2:12

Hun smilte da han gav hende ret og var glad for at det var han der havde stoppe hende for at snakke i aften, det kunne måske være hun skulle finde ud af at se ham en anden dag. For hun havde lyst til at se ham igen hvor de ikke nødvendigvis havde brug for at skulle være så fine i det eller formelle overfor hinanden. Dog måtte hun indrømme at hun nød at være sammen med ham lige nu og at have hans opmærksomhed selv om det også lidt fik hende til at føle sig lidt egoistisk men lod være med at vise det.
 
Da han begyndte at snakke om at de sammen skulle have fat i nogle af hans kjole til hende, men var ikke sikker på hvad hun skulle sig for hun var ikke sikker på hvad han mente med det. Der var to måder at sige det på, men Denja var ikke sikker på hvilken en af dem det var han mente. ”Sure we can, you can help me find the one that look the best on me. ” Hun blinkede til ham, i alle andre sammenhæng ville det nok lyde som om hun var selv optaget men det var hun ikke eller det håbede hun ikke at hun var. Hun kom tæt på ham da han lage sin hånd om hendes talje, hun kunne godt lige det og havde lyst til at blive stående men måtte flytte sig da han havde sat at han ville vente udenfor.
 

Hun rettede kort på hendes jakke og bukserne før hun var gået udenfor og fandt ham stående op af hans bil, hun smilede varm da hun så ham og hørte hvad han sagde mens hun gik helt hen til ham før hun stoppede og så ham ind i øjne. ”Aren’t you a charmer. ” hun smilede drilsk og blev stående, hun havde lyst til at drille en og det var ham der var tættet så han blev hendes offer om han ville eller ej. ”And it is a pretty car you have there. ” Der gik lidt tid før hun flyttede blikket fra ham og hen på bilen mens hun langsomt begynde at gå rundt om den for at se på den. Denja kunne måske ikke se forskel på de forskellige mærker af biler der var men hun havde haft en periode i hendes liv hvor hun var gået op i dem nok til at kunne arbejde som mekaniker. Hun stoppede ved siden af ham da hun havde gået rundt om bilen og så på ham igen. ”Am ready when you a Handsome.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 2:29

Skulle det komme på tale og havde hun lyst til det, så ville han helt klart gerne se hende igen. Og gerne i en situation hvor det ikke nødvendigvis var så formelt som det nu blev ved sådan et arrangement. Men heldigvis behøvede de jo heller ikke at være formelle nu, de kunne bare nyde hinandens selskab fuldstændig som de havde lyst til.
Caine var af natur en mand der vidste hvad han ville have og han var også ganske glad for at han var stødt på hende denne aften. Det havde gjort aftenen til en helt anden og langt mere positiv oplevelse.

Da hun så sagde at de sagtens kunne finde ud af det og han så kunne hjælpe med at finde de kjoler der sad bedst på hende, smilede han varmt og intenst til hende inden han sagde:
"I would love that.... I am indeed a very lucky man......" I kraft af Caine egentlig var adelsmand, led han tit under den fordom at han var snobbet eller arrogant eller for den sags skyld talte så folk gav ham hvad han ville have. Dette var egentlig ikke rigtigt. Han vidste ganske vist hvad han ville have og havde da også talent for at få det, men han var altid meget ærlig og han var også overraskende nem at læse. Han sagde ikke noget med mindre han mente det, med mindre det var et drilleri.

Hans blik var fastlåst på hende som hun kom helt hen til ham og det generede ham på ingen måde at hun kom så tæt på ham. "Depends..... Does it work?........"
Derefter kiggede han kort ned på bilen og så tilbage på hende hvor han så svarede:
"Thank you..... To be honest i don't know that much about cars but this is amazing to drive...."
Som hun kom om til ham igen, smilede han af hendes ord og lagde endnu en gang armen om livet på hende hvorefter han førte hende om til passagersiden. Her åbnede han selvfølgelig bildøren for hende som en sand gentleman og sagde: "Ready....." Så lukkede han efter hende da hun fik sat sig ind inden han så overraskende hurtigt men alligevel elegant var ovre og satte sig ind i førersiden.
Efter selen var på, startede han bilen og den fantastiske brummen fra den voldsomme motor gik i gang. Så smilede han endnu en gang intenst til hende inden han begyndte at køre. "I never imagined that my night would turn out this way.... But i am very glad that it did...."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 1 nov 2018 - 3:13

Depends, what you want it to work? “  hun havde en god ide om hvad han mente men ville gerne høre ham sige det og derfor spurgte hun, mens hun gik rundt om hans bil lyttede hun til ham og var lidt i til om hun skulle være overrasket over at han ikke viste så meget om biler eller ej, vis man kunne køre kunne man også lave en bil eller det var i hverfald hvad hun havde lært. ”Well I can learn you a thing or to about cars if you want. ” Denja smilede varmt til ham da han åbnede døren for hende og kort før hun satte sig ind gik hun helt tæt på ham og kyssede ham kort på kinden og satte sig ind før han kunne nå at sige noget.
 
Hun kunne ikke lade være med at smile mens hun så ham gå rundt om bilen for at sætte sig ind på føre sædet, hun satte tasken ned ved hendes føder og lyttede til ham. ”Me to Canie, but the night is stil young and many thing could happen. ” hun så på ham mens han begynde at køre, Denja fortryd ikke at hun havde sagt ja til at tage med ham, hun havde det med at tage tingende som de kom også måtte det gå som det gik og hun havde trosalt sine evner vis alt gik galt dog kunne hun ikke se hvordan det skulle det.
 

Under køre turen skiftede hun med at give ham stjælende blinke og at kigge ud af vinduet på byen som de køre forbi bygninger. Hun havde hænderne i skødet og havde bevist lagt sin mobil i lommen men uden lyd så den ville forstyrre dem og fordi hun enlig ikke havde brug for at kigge på den hele tiden. ”So where do you live? ” hun smilede dog var hun ikke sikker på om han var til at snakke med når han kørte, men der var kun en måde at se det på ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 3:30

Selvom hun gik rundt om bilen, så fulgte hans øjne hende ganske nøje med en intensitet der nærmest trak i hende, hendes egen udstråling trak jo også i ham.
"Of course i want it to work..... I enjoy your company very much...." Hun skulle ikke føle sig som en han bare ville charmere for det lå faktisk ikke til ham, så han gjorde sit allerbedste for at hun kunne mærke at han oprigtigt mente det.
Han kunne sagtens køre biler men han vidste ikke specielt meget om hvordan de virkede. Men det kunne da være sjovt at lære mere. Så derfor svarede han også: "I would love that.... I know how to drive and that is pretty much it....."

Det kys hun gav ham på kinden var han ikke forberedt på men han nød det alligevel. Som han sad i bilen, smilede han og sagde: "That is true.... And i love it.... I would hate for the night to end"
Selvfølgelig ville han ikke gøre hende ondt, det skulle jo gerne være en aften de begge to ville nyde rigtig meget.

Som de kørte afsted, fangede han udemærket hendes stjælende blikke og han returnerede dem også med den samme varme. Da hun så spurgte om hvor han boede henne, kiggede han og svarede: "We will be there very soon..." Ikke længe efter kunne man se de kørte ud i den rigtig fine del af byen. "Almost there"
Snart gik en gitterport op og de kørte op af en kort vej op til en rigtig flot villa.

Villa

Han parkerede ud for garagen hvorefter han stoppede bilen og så hende i øjnene. "Here we are"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 1 nov 2018 - 4:29

Hun viste at hans blik var rettet mod hende og hun kunne næsten mærke intensiteten i hans blik og hun ville ikke brokke sig om det for hun kunne lide det men hun kunne også mærke at det trak i hende for at være tæt på ham. Hun kørte håret tilbage bag øret for at kunne høre ham. ”And I enjoying your company very much to. ” hun sendte ham et varmt blik og smilede men hun forsatte rundt om bilen og hørte at han gerne ville have at hun lærte ham noget om biler hvilket hun også gerne ville vis de kunne finde et tidspunkt der passede.

Hun smilede lidt og hun følte at hun havde vundet lidt ved at have overrasket ham og smilede varmt men stadig lidt drilsk, hun smilede og nikkede da han sagde at han ville hade vis natten ende og hun kunne ikke lade være med at smile lidt mere da han sagde han elskede det, det gjorde hun også selv, det var rart. Hun fangede han i at sende de stjælende blikke men hun havde ikke noget i mod det og var enlig glad for ikke at være den eneste der gjorde det, hun lyttede til ham mens hun holde øjne med vejen.

Da de kørte op af vej til hans villa så hun sig om og stoppede da hendes blik faldt på ham. ”So are you going to show me around? ” hun smilede drillende og stig ud af bilen mens hun tog tasken med sig for også at se sig bedre omkring selv om det var nat. ”It is beautiful here. ” Denja stod og bliv ved med at se rundt mens hun ventede på ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 4:56

Selvfølgelig sendte han også hende de stjælende blikke, hun var jo utroligt tiltalende. Han var en mand der bar sig selv stolt og han var jo Lord i England selvom han ikke brugte titlen så meget. Men når det var så havde han heller ikke noget problem med at anerkende hvad han godt kunne lide eller hvad der for den sags skyld overraskede ham.
Ved hans kommentar om at han ikke ville have aftenen eller natten endte, kunne han læse på hende at det var ord der faldt i god jord hos hende, hvilket resulterede i et smil mere. Det gav jo en endnu bedre atmosfære når hans tanker og følelser var gengældt.

Ved hendes vidunderligt drillende blik og smil samt spørgsmål, nikkede han og steg ud af bilen sammen med hende imens han sagde: "Of course i am"
Snart stod han lige ved siden af hende og kiggede rundt en gang. "I'm glad you like it.... If you wish, we can go for a dip in the pool sometime?"
Så lagde han armen omkring hende og ledte hende indenfor

Interior

Som de kom indenfor, sagde han: "Before we go...." Uden nogen advarsel gengældte han hendes gestus fra før og kyssede hendes kind inden han begyndte at vise hende rundt i villaen. Der var mange lokaler til stort set alt og selvom han var en moderne mand så havde han en svaghed for antikviteter og en varm stil i indretning.

Bedroom

Kitchen

Bathroom

Gallery

Pool

Som rundturen var færdig, og de nu stod i forhallen igen, smilede han til hende og havde stadig armen roligt om hende hvorefter han sagde: "That was my home"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 1 nov 2018 - 6:39

Denja elskede at drille andre og de sjoveste der var at drille var folk hun var tiltrukket af, hun smilede ved det var svar han kom med og vente sig om mod ham da han stod ved siden af hende igen. Hun mærkede hans arm om hende igen og hun smilede stadig. ”I would love to if we have the time. ” Hun elskede vand og at svømme og det lyd som noget der kunne blive hyggeligt men hun var her jo fordi han havde snakket om at han ville male hende og det var enlig det hun havde pakket til og derfor havde hun kun undertøj til at bade i, men hun troede ikke at han ville have noget i mod det vis hun gjorde det.

Hun lod ham før hende inden for og så sin om det var flot og hun kunne virkelig godt lide hans indretning også kysse han hende på kinden og hun smilte varmet til ham og satte sin taske ved væggen, mens hun gik med ham og lage en sin arm om ham også mens de gik rundet i huset samt haven. ”I like your style. ” hun smilede og gik stadig videre sammen med ham og så da de kom til pool fik hun lyst til at skubbe ham i vandet men hun lod være selv om det havde været sjovt.
 
Da de kom tilbage til forhallen stoppede hun og tog hendes jakke af før hun vente sig mod ham for at se ham i øjne. Hun var ikke helt sikker på hvad de skulle nu men det var måske også fint nok for de havde jo alt den tid som de skulle bruge, så hun besluttede sig for at drille ham ved at give ham et nyt kys denne gang på munden med mindre han træk sig væk fra hende. ”So what about that dip in the pool or is it time for you to paint me now? ” Hun smilede drilsk før hun trak sig lidt væk fra ham og tog hendes flade sko af og afslørede at hun ikke havde strømper på.

Hun ville lade det være op til ham hvad der skulle ske også mellem dem men hun viste godt hvad hun selv ville men hun ville ikke tvinge ham til noget han ikke ville. Denja kunne jo ikke være sikker på at de havde de samme ideer om hvad der skulle ske eller om de begge ville gøre det lige hurtigt men så igen hun ville ikke finde ud af noget før hun spurgte eller lage op til noget. Hun kørte en hånd gennem hendes hår og så stadig på ham før hun bed sig i læben det var ikke noget hun selv lå mærke til men det var nok fordi hun gerne ville kysse ham igen.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 9:38

De var her jo begge to fordi han gerne ville male hende men der var da heller ikke gået ret lang tid inden det lod til at male et billede ikke var den eneste grund for dem begge to. Han kunne ikke undgå at mærke der var en eller anden form for tiltrækning men for nu satte han ikke ord på af frygt for måske at komme til at ødelægge noget.
"Of course, we have alle the time we want.... " Selvfølgelig kunne han ikke bare læse hendes tanker men sandt, han ville ikke have det fjerneste imod hvis hun badede i undertøj.

Som rundvisningen skred frem, var det egentlig overraskende rart at hun også valgte at lægge armen omkring ham, det fik ham da også til at smile endnu mere.
"Well thank you very much, i had it made in this style since it reminds me of my home"
Som de kom til poolen, kunne han heller ikke lade være med at få tanken om at puffe hende i vandet eller for den sags skyld trække hende med i vandet men undlod det dog for nu.

Da hun så kyssede ham på munden, flyttede han sig ikke og virkede heller ikke overrasket. Ikke fordi han regnede med det ville ske, men mere fordi han håbede på det ville ske.
I stedet for at flytte sig fra hende, lagde han armen mere om hende og holdt derefter sit intense blik fastlåst i hendes imens han svarede hende:
"Hmm..... Let's start by painting you..... Who knows.... Maybe we need a dip in the pool afterwards..... Getting painted can be quite an...... Intimate experience....."

I en overraskende elegant bevægelse stod han lige pludselig bag ved hende med begge hænder på hendes talje og kyssede hende blidt i nakken inden han hviskede: "Shall we?....."
Hvis hun accepterede, ville han gå med hende ind i galleriet hvor hans malegrej jo stod. Han stod ganske roligt og afventede hvad hun så gjorde
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 1 nov 2018 - 17:24

Hun mærke godt den tiltrækning som var mellem dem og ville gerne se hvad det var eller hvad det kunne blive til. Men havde også på fornemmelsen at han måske holdte noget tilbage, dog ville hun ikke trykke på for at finde ud af det for han ville vel sige noget når han følte tiden var til det. hun var glad for at han var enig i at de havde alt den tid de ville have.  Hun havde det enlig meget rart mens de gik rundt i hans hus som var virkelig stort i forhold til hvor hun borede. ”your home? Where are you from Caine? ” hun vente hendes blik mod ham med et varmt blik.

Da han lage armene tætter om hende smilede hun mod hans læbe før hun træk ansigtet tilbage for at blive fastlåst i hans blik og lyttede til hvad han sagde om at de skulle starte med at male hende og derefter kunne de gå en tur i poolen, hun smilede drilsk da han snakkede om at det kunne intim oplevelse at blive malet dog var hun sikker på at det ville blive det for dem begge. Da hun stod for sig selv og ventede på hvad han ville gøre mens hun blev ved med at bide sig i læben. Med et mærkede hun ham bag sig med begge hans hænde på hendes talje og hans blide kys i nakken, hun kunne ikke lade være med at sukke ved det.

Yes but I need to change clothes then, so you go ahead. “ hun sendte ham et drilsk blik over skulderen før hun træk sig ud af hans grab selv om hun enlig ikke havde lyst til det, men gik hen til hendes taske og tog den op før hun gik und på hans badeværelse  for at skifte tøj, det tog hende lidt tid men hun havde enlig ikke noget, hun tjekkede hendes hår og den lille smule af make up hun havde på. Hun fin smilede af sig selv og gik ud derfra igen. Hun satte tasken tæt på døren ind til hans galleri og gik hen bag ham før hun strakte sig på tær for at hviske i hans øre. 
So where do you want me? An how should i stand. ” hun havde virkelig lyst til også at nappe ham i øreflippen men hun lod være og ventede på at se om han ville vende sig eller bare fortælle hende hvor hun skulle gå hen. Hun ville gerne overraske ham med det nye tøj hun havde tage på også fordi hun næsten ikke havde andet på, hun havde også taget hendes undertøj af og var spændet på at ser hans reaktion for det tøj hun havde på var ikke noget af det han selv havde forslået.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 1 nov 2018 - 18:19

Ganske rigtigt holdte han noget tilbage. Det at han var Djævel var egentlig ikke relevant lige nu, lige nu var det Denja og Caine og ikke så meget hvad de var. Det han holdte tilbage ville han også gerne fortælle hende men det var ikke så tit at han sagde det.
Da hun så spurgte om hvor han var fra, smilede han og sukkede en gang. Han kunne lige så godt fortælle hende det med det samme men hvor han dog håbede på hun ikke ville se anderledes på ham af den grund.
"I am from England.... My family owns a large piece of land just north of London called Blackwell Estates....." Dog sagde han ikke at han rent faktisk var Lord, men noget i ham fortalte hun kunne regne det ud på den ene eller anden måde.

Han kunne nærmest læse i hendes øjne at hun lod til at have det på samme måde omkring hvordan det ville være at blive malet. Det var jo ganske rigtigt en intim oplevelse når det var som nu og ikke en bestilling nogen havde lavet.
Da hun sukkede over hans blide kys, kunne han ikke lade være med at trække på smilebåndet. Det var en helt fantastisk lyd at høre hende sukke.

"Sounds good..... I will be waiting for you....." Han havde egentlig heller ikke lyst til at slippe hende men lod hende gå for at skifte imens han kiggede meget intenst efter hende. Der var vist en ganske særlig kemi mellem de to.
Derefter gik han ind i galleriet hvor han fik gjort staffeliet klart og farverne blev gjort klar.
Da hun så lige pludselig stod bag ved ham, kunne han mærke hendes varme og ved hendes spørgsmål, vendte han sig om imens hans blik vandrede over hende med en utrolig varme.
Uden at tænke over det, lagde han hænderne ved hendes hofter imens han sagde: "The best question ever..... You look...... Both sensual and absolutely enchanting......." Ganske kort lænede han sig hen til hendes øre og strøg det ganske kort med sine læber inden han førte hende hen til en smuk bordeaux-rød chaiselon hvor han så sagde: "Right here will be good..... Lie down or sit just as you want..... I am sure i will enjoy the view as i am now...... I have to go change as well..... Be right back....."

Uden at tage blikket fra hende, bakkede han indtil han kunne gå ind af en dør til et lille lokale hvor han så skiftede til det tøj han malede allerbedst i. Det var et par sorte meget lette bukser uden noget under og bare fødder. Hans muskuløse overkrop blev kun lidt dækket af en sort silkeskjorte der stod åben. Derefter gik han roligt ud til hende og spurgte drilsk:
"So..... How do i look?...."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum