Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_rcap 
Euphemia
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_rcap 
Zakaroff
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_rcap 
Jay Wu
Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_lcapChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Voting_barChampagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Champagne and Haute Couture (Denja)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 2 nov 2018 - 3:24

Som de gik der lyttede hun til hvad han fortælle om hans familie og om hvor han kom fra, men hun kunne ikke se hvordan en title skulle have noget at gøre med hvad hun føle for ham eller hvordan hun så ham men det var hun sikker på at andre gerne ville udnytte det. ”Caine I don’t care if you was a prince or a beggar I like you personality that means something to me not what you title is. ” Denja stoppede kort for at se ham ind i øjne med et bestemt blik hun ville være sikker på at han forstod at hun mente det og ikke bare var der fordi hun ville udnytte ham.

Hun havde en ide om at hun mærkede at han heller ikke havde lyst til at give slip på hende da hun skulle til at skifte tøj men han sagde han ville vente på hende og hun skulle jo ikke andet ind at skrift tøj, det var underligt for hende at hun allerede havde lyst til at være ved hans side hele tiden selv om de næsten lige havde mødt hinanden men der var bare et eller andet ved deres kemi som var anderledes dog kunne hun nu meget godt lide det.

Glad that you like it. “ hun nød hans varme blik og den varme som hun mærkede da han lage hans hænder mod hendes hofter mens hun smilede men denne gang kunne hun ikke lade være med at nappe ham i øre da  han nærmede sig hendes øre og derefter gik hun med ham der hen hvor han gerne ville have hende til at være. Hun lyttede til ham om at han også skulle skifte tøj og at hun selv måtte vælge hvordan hun ville sidde på den eller lægge på den.

I will wait for you here. ” hun så efter ham da hun gik og satte sig ned på chaiselon mens hun ventede, på ham. Da han kom tilbage kunne hun ikke tage øjne fra ham og der gik lidt tid før hun opfangede at han talte til hende igen, den drilske tone i hans spørgsmål fik hende til at smile. ”Handsome and stunning, I am enjoying the view from here. ” hendes smil blev drilsk mens hun ikke flyttede sit blik fra ham før hun blev nød til at finde ud af hvordan hun ville side så han kunne begynde at male hende men hun var ikke sikker på hvordan hun skulle sidde eller ligge ned men hun ente med at ligge sig på maven med benende i bøjet så de var i luften og hendes hoved vent sit hoved mod ham så hun kunne blive ved med at se på ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 2 nov 2018 - 9:48

Da hun sagde hvordan hun havde det med hvad han var og så så ham bestemt i øjnene, åndede han nærmest lettet op og kiggede på hende med en lettelse og en brændende intensitet imens han sagde:
"That means more than you know..... If people around here knows i am Lord, they will suck up like you would never believe...." Uden at tænke mere over det, lænede han sig hen og kyssede hende ganske blidt i mundvigen inden hans blik igen fandt hendes

Det var ganske rigtigt noget specielt at der allerede var sådan en stærk kemi imellem dem, men Caine havde aldrig rigtig betragtet tid som en relevant faktor for den sags skyld. Så han tillod sig selv at nyde det til fulde hvilket han selvfølgelig håbede på hun også gjorde

"Like it doesn't even begin to describe it..... I love it....." Hendes varme og hendes blik var helt fantastisk og han kunne da heller ikke lade være med at slippe et lavmælt suk som hun nappede ham i øret. Så kiggede han meget intenst på hende og hviskede nærmest:
"Why do i have a feeling that you will make it hard for me to concentrate painting you?.....# Han sagde det på en måde så man kunne se det ikke generede ham på nogen måde, nærmere tvært imod

"Good...." Da han kom tilbage efter at have skiftet, lagde han så udemærket mærke til at hun ventede lidt med at svare, men det gjorde nu ikke noget.
"I am enjoying my view very much as well..... Enjoy it just as much as you want...."
Den måde hun fik lagt sig på var helt perfekt, men en del af ham fortalte hvordan de ville have svært ved at drille hinanden imens han malede. Igen så håbede han egentlig på det. Langsomt begyndte han at male hende og tog ikke blikket særlig meget fra hende. Hvert eneste penselstrøg var nærmest sensuelt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 2 nov 2018 - 16:54

Hun bed sig i læbe da han kiggede på hende med den brændende intensitet men hun kunne stadig se lettelse i blikket også mærkede hun hans kys ved hendes mundvige, hun smilede varmt til ham og krammede ham ”Sometimes people can’t see anything then the Title but it isn’t the title that make the person. But you secret is safe with me. ”Denja slap ham med den ene arm for at de kunne gå videre. Hun nød at være sammen med han og ville stadig ikke have at natten skulle ende.

Hun lo varmt og smilede til ham mens hun nød hans suk det viste hende at de havde det på samme måde og overvejede kort at stoppe ham før han var gået ind for at skifte tøj men hun stoppede sig selv. ”I get the feeling that you don’t mind at all. ” hun smilede drilsk og havde meste lyst til at rejse sig for at gå over til ham og kysse ham igen men hun blev liggende, hun håbede et eller andet sted at han kunne se det i hendes blik, hun ville have ham og det var næsten ulideligt at skulle vente til han malede hende.

I’m enjoying my view very much but I would rather enjoy your body. “ Hun smilede uskyldigt til ham men hun blev ved med at kigge på ham og kunne stadig ikke tage blikket fra ham og hans hånd som malede hende med de sensuelt penselstrøg og hun havde lyst til at mærke de hænder på hendes krop igen men hun viste godt at hun blev nød til at blive hvor hun var selv om hans tiltrækning træk i hende.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 2 nov 2018 - 17:43

Som hun krammede ham, smilede han intenst til hende og lagde samtidig armene om hende og placerede hænderne lavt på hendes bare ryg. "True..... My Title is often the only thing people sees...... But i am very glad that you will keep my little secret...... Otherwise i will stop you from telling it by kissing you...."
Nogen ville sige det var dristigt sagt men nu var de jo i gang med at drille hinanden og hvis man skulle være helt ærlig så var det også ved at man kunne mærke lidenskaben stige.

Som hun nævnte at han nok ikke havde noget imod det, vendte han sig kort om mod hende og svarede drilsk: "Then you get the right feeling....."
Hvis hun havde stoppet ham eller for den sags skyld kommet op for at kysse ham så ville han heller ikke havde stoppet det, nærmere tværtimod. Han ville skam også virkelig gerne have hende hvilket gjorde deres leg endnu mere intens.

Han kunne heller ikke lade være med at slippe et kort grin som hun kommenterede hun hellere ville nyde hans krop. "What is stopping you?......"
Så lagde han penslen fra sig og stillede sig ved siden af staffeliet hvorefter han gik et par skridt hen imod ham. Hans blik var fastlåst på hende imens han roligt gestikulerede med en lokkende finger
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 2 nov 2018 - 20:18

Hun nød hans hænder på hendes ryk og havde ikke noget i mod at de sad lavt på ryggen. ”Then I might just have to tell someone just to make you try to stop me.” vis han ville drille hende kunne hun også lege med og hun ville gerne have han kyssede hende men vis hun var nød til at tage initiativet til det så var hun ikke bleg for det.  Hun flyttede hendes arme op omkring hans nakke og strakte op mod hans læber men stoppede et per cm fra hans læber og fastlåste hans blik og bed sig kort i læben før hun bed ham blidt i læben uden at flyttede hendes øjne fra hans.

Hans drilske svar fik hende til at smile og hun så efter ham, mens hun lå der og kiggede på ham hørte hun efter hvad han sagde og det var noget han ikke skulle sige to gange men hun rejste sig dog stadig langsomt uden at tage et brændende blik fra ham, i det hun rejste sig gled den ene strop ned fra hendes skulder men hun var ligeglad, hun gik roligt hen til ham og tog letter hårdt fat i hans skjorte og trak ham ned til hende før hun kyssede ham tydeligt hungrende.

Hun slap hans skjorte og træk hans skjorte af for bedre at kunne se hans overkrop, hun kørte sine hænder over hans overkrop mens hun nappede ham i læben og gik tæt på ham så hun stod næsten helt op af ham og hviskede i hans øre igen. ”I want you Caine. ” hun nappende ham i øret, ville høre hans suk igen men hun kunne også mærke at hendes eget begær vokse og hun var ikke sikker på om hun i sidste ende ville kunne holde sig selv tilbage. Hun håbede bare ikke hun ville skræme ham væk.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 2 nov 2018 - 21:09

Han smilede meget intenst til hende og strøg hende meget let på hendes bare ryg imens han sagde:
"I was hoping you would say something like that....." Ganske vist virkede det som om hun var nødt til at tage initiativet men han drillede hende blot og det ville ganske vist snart blive klart at lidenskaben ville få frit spil. Hendes blide bid i hans læbe fik ham til at smile mere og med en nærmest stærkede glød i hans klare øjne.

Hans gestus havde lige præcis den effekt han havde håbet på og hans blik trak i hende såvel som hendes trak i ham. Han fangede så udemærket at den ene strop faldt ned, sjovt nok ikke noget han havde noget imod. Da hun så trak ham ned til et hungrende kys, var han fuldt ud med hende og kyssede igen med samme lidenskabelige iver.

Han stod ganske rolig som hun trak hans skjorte af og det at hun fjernede hans skjorte lod han ligeledes ske. Hendes hænders vandring føltes lækkert og da hun så stod helt tæt på ham, lagde han bestemt og dog varmt omkring hende. Hendes hvisken mod hans øre faldt i god jord så han kørte hånden op af hendes ryg hvor han så lod den anden strop falde ned.
"Then it is good we have all the time we want..... For i want you as well......."
Stille strøg han en finger kort hen forbi hendes bryster inden han intenst kyssede hendes hals og nappede hendes øre
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Søn 4 nov 2018 - 3:55

Hun smilede stadig og så den klare glød i hans øjne. Hun viste godt at han drillede hende men hun kunne lide det og ville gerne have han blev ved med det, det var rart at man stadig kunne finde nogen som gerne ville drille hende eller som hun selv kunne drille, det var ikke nemt at finde i hendes alder.  Men hun havde ikke mere at sige så hun kyssede ham blidt og nød hans hænder som strøg hendes ryg.

Da hun mærkede hvordan han deltog i kyssede viste hun næsten at hun ikke ville kunne stoppe sig selv og havde ikke lyst til det og det virkede heller ikke til at han ville havde at det stoppede det var lige modsat. Hun nød hans hænder om sig og fik kuldegysninger da hun mærkede hans hånd på vej op af hendes ryg og hvordan han lod den anden strop falde og resten af hendes tøj faldt til gulvet og hun trådte ud af det mens hun lyttede til hvad han sagde og smilede over det hun høre.

Da han strøg en fingre over hendes bryster sukkede hun mens et støn undslap hendes læber da han begynde at kyssede hendes hals og nappe hendes øre. Denja kørte hendes ene hånd op i hans hår og nussende den der og tå let fast i det. Hun nød hans berøring, hendes anden hånd lå på den ene af hans arme og klemte lidt til mens. Lidt efter flyttede hun hendes hænder ned til hans hofter og begynde at lege med kanten på hans bukser og nappede hans hals.

Hun havde lyst til at træk ham med sig og tage et at sted hen men var ikke sikke på hvor hen fordi der ville være mange gode steder at tage ham med hen så hun blev bare stående der tæt på ham mens hun langsom begynde hun at tække ham med hen til chaiselon for at skubbe ham ned og sidde og sætte sig ovenpå ham og begynde skifte vis at kysse samt nappe han blidt ned af halsen mens hun havde placeret en hånd på hans brystkasse uden at ligge for meget vægt på ham.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Søn 4 nov 2018 - 4:10

Han havde af gode grunde ingen anelse om hvor gammel hun rent faktisk var, men det var også fuldstændig underordnet. Lige nu kunne resten af verden være fuldstændig ligemeget, det handlede om hende og ham, om deres drillerier over for hinanden og hvad der videre ville ske.
Hvert eneste blide kys blev gengældt imens han strøg hænderne meget blidt over hendes perfekte silkebløde hud.

Det at hun nok ikke kunne stoppe sig selv gjorde absolut ingenting for han var heller ikke sikker på han kunne stoppe sig selv. Det havde han heller ikke lyst til og det lod til hun havde det på samme måde.
Som den sidste smule af hendes tøj faldt til jorden, kiggede han meget intenst over det utroligt smukke og lækre syn.

Den stille sukken og hendes støn var helt vidunderlige lyde, han elskede at han også kunne høre hun kunne lide det. Han elskede den måde hvorpå hun tog fat i hans hår og generelt hvordan hun rørte ved ham var helt fantastisk. Det at hun førte hænderne ned og legede med hans buksekant var ligeledes drilsk og rigtig dejligt. Hun ville nok også snart finde ud af han var ganske veludrustet da han jo ikke havde noget på under de lette bukser.

Han fulgte uden problemer med hen til chaiselonen og satte sig. Der var mange steder i huset der kunne være et godt sted men de kunne jo altid starte her. Han kunne ikke lade være med at sukke nydende som hun kyssede hans hals op nappede den samtidig med hun kærtegnede hans brystkasse.
Efter hun havde gjort det lidt, rettede han hende lidt op så han kunne se hende i øjnene inden han så begyndte at kysse ned af hendes hals. Imens han ubesværet holdte hende lidt tilbagelænet, begyndte han at kysse længere ned til hendes bryster der så blev kysset blidt men kærligt. Det var med vilje han kyssede dem så blidt, for at drille hende og pirre hende. Den ledige hånd blev placeret på hendes bagdel der fik et fast og nydende klem
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Tors 8 nov 2018 - 23:41

Hun var glad for at mærke at han ikke havde noget i mod at hun ikke kunne styre sig selv og at var vild med at han heller ikke kunne. Hun var vild med at have hans øjne på sig med det intense blik som hendes tøj faldt til gulvet. alt han gjorde ved hende var ved at få hende til at springe på ham men i stedet brændte hendes blik bare af længsels efter ham. Da han fyldte med hende hen og satte sig ned, hun nød at hør hans nydende suk der kom fra ham mens hun nappede og kyssede ham. Denja kunne mærke hans muskler under hendes hånd alt ved ham fik hende bare mere og mere op og køre mens hun så op på ham med det brændende bilk.

Hun lod ham rette hende op og sukkede mens hun mærkerede hans kys mod hendes hals og ned mod hendes bryster. Hun kunne mærke hvordan han pirre hende, drillede hende og det var næsten ulideligt for hun vil gerne have ham mærke ham tætter på og han var så blid ved hende hvilket fik hende til at klynke mens hun mærkede hans hånd klemte om hendes bagdel og igen tog hun fat om hans hår mens hun sad letter uroligt ovenpå ham.

Hun lod ham forsætte i noget tid før hun rejste sig op fra ham og bukkede sig ned for at kysse ham hungrende mens hendes hænder igen fandt hans buskekant igen og derefter begynde hun at trække dem af ham mens hun bed i læben igen. Da hun fik dem af ham kiggede hun kort op på ham med et frækt smil før hun tog blidt fat i hans lem og begynde at plante blide kys op og ned af den mens hun nussede hans inderlår med den ene hånd og tog ham derefter i munden og begynde at bevæge sit hoved langsom for at pirre ham lige så meget som han havde pirrede hende før.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 9 nov 2018 - 0:18

Det var noget ganske særligt at mærke den længsel efter ham hun havde i øjnene, og det var så absolut gengældt. Hans øjne skiftede nærmest farve til en endnu mere klar blå som begæret og intensiteten mellem dem fik mere frit løb.
De lyde der kom fra ham var oprigtige og han gjorde heller ikke noget for at holde dem tilbage, hun skulle vide hvad effekt hun havde på ham.

Som han rettede hende op og begyndte at kysse hende på halsen og ned mod hendes bryster, brændte hans lyst endnu mere ved hendes vidunderlige klynkelyde. Det var jo bevidst at han pirrede hende med at være så blid, nærmest som et løfte om der kom mere endnu. Samtidig skulle det give hende endnu mere lyst til at gøre som hun ville og han frydede sig over at de havde alt den tid de ville have.
Der var heller ingen tvivl om hvor tændt han var da de løse bukser absolut ikke kunne gemme på noget.

Da hun så trak hans bukser af og satte sig foran ham, fulgte hans øjne hende meget intenst imens han kort bed sig i læben. Hendes blide kærtegn og de små kys mod hans lem fik ham til at sukke stille og det gav stærk lyst til endnu mere. Det var som om hun læste hans tanker da hun kyndigt tog sin mund i brug hvilket kort fik ham til at lægge hovedet tilbage.
Det tog heller ikke mange sekunder inden han godt kunne mærke hun pirrede tilbage. Ganske kort for at pirre tilbage strakte han sin hånd hvorefter hun ville føle hvad der var et blidt kærtegn mellem hendes ben inden han kørte hånden igennem hendes hår og nød det til fulde. Hvis hun blev ved med at pirre ham sådan, ville han ikke holde sig tilbage hvilket hun ville kunne læse i hans øjne. Hun skulle nok få tilbage....
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 9 nov 2018 - 1:27

Hun kunne se hvordan hans øjne nærmest skifte farve og nød alle hans lyd og støn for det viste hende hvordan det hun gjorde ved ham på virkede ham og han havde samme effekt på hende. hun var ligeglad med alt andet lige nu og mistede derfor ideen om tid, det var selvfølgelig også lige meget fordi de havde alt den tide de skulle bruge. Hun kunne mærke mens hun vred sig over ham hvor tændt han var for det var det der havde fået hende til at rejse sig op.

Hun mærkede hvordan han fulgte hende med hans blik og da hun så op på ham kunne hun se at han bed sig i læben og hun kunne ikke lade være med at smile. Hun nød at se at han var nød til at ligge hovedet tilbage og hun nød at se ham sådan. Et støn undslap hendes løber da hun mærkede hans kærtegnede og satte farten lidt op men blev ved med at nusse hans inderlår men hun havde planer om at pirre ham noget mere så kort tid efter stoppede hun og så op på ham igen, hun kunne tydeligt læse hans blik og nu havde hun hvor hun gerne ville have ham. Igen begynder hun at kysse hans lem igen mens hun holde hans blik fast med hende.

Denja ville gerne skubbe ham ud over kanten for at se hvad der ville ske, det var i hverfald det hun gik efter da hun igen tog ham i munden og derefter begynde hun at bevæge sig i et normal tempo men hun lavede under tryg mens hun forsatte og tog ham til bunden. Hun lyttede til ham mens hun var i gang. Hun havde lyst til at stoppe og se hvad han ville gøre ved hende men blev stadig ved for hun ville også have ham til ikke at holde igen på nogen måde.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 9 nov 2018 - 1:37

Det nydende støn hun kom med var næsten for meget til han kunne holde sig tilbage men alligevel så holdte han sig fra at gøre mere lige der. Men ganske rigtig så var hun fuldt ud klar over hvad hun gjorde og det lod til at glæde hende rigtig meget at hun kunne give ham den nydelse så selvfølgelig ville han heller ikke nægte hende det.
Hendes små kys mod hans lem var ekstremt pirrende og det blik hun havde trak endnu mere i ham, dog nåede han ikke at gøre eller sige noget før hun endnu en gang tog ham i munden. Nydelsen steg og han kunne mærke hvordan hendes pirren virkede fuldt ud som hun havde tænkt sig.
Men han havde ikke tænkt sig bare at give efter som sådan, nej hun skulle også pirres.

Måske ikke det mest praktiske sted de var i huset men det var fuldstændig ligemeget. Da hun så havde fortsat et lille stykke tid, besluttede han sig også for at hun skulle have igen og det skulle være mere end bare intenst.
Så han stoppede hende efter lidt hvor han så rejste sig imens han trak hende op at stå imens han så hende i øjnene og sagde: "Lie down......." Hans blik sagde hvordan der var noget i vente så han ventede også på hun gjorde det. Såfremt hun gjorde det, gik han i gang med den første del af sin pirren. Som hun lagde sig, blev han stående og lavede bevægelser med hånden som om han kærtegnede hendes krop, først op af hendes ben og så strejfede han kort hendes underliv og videre op til hendes fyldige bryster. Langsomme kærtegn blev udført og på trods af han stod lidt fra hende, så ville hun kunne mærke det som om han reelt set rørte ved hende. Han ville pirre hende så meget at hun krævede at han faktisk rørte hende. Det skulle han også nok komme til
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 9 nov 2018 - 3:18

hun nød at give ham den nydelse som hun kunne mærke at hun gav ham og var glad for at han kunne lide det. og blev ved ind til at han stoppede hende, hun prøvede på at læse ham men kunne ikke rigtigt så hun rejste sig som han trak hende op og mødte hans blik som han bad hende ligge sig ned, men hun ventede lidt før hun gjorde som han sagde for først trykke hun sig ind til ham og nappe ham i øret og der efter i læben. Denja gjorde det for at vis at hun ikke bare ville gøre som han sagde, men også for at udfordre ham lidt.

Hun lå sig ned som han bad om, hun var spændet på hvad det var hans blik havde fortælle hende var i vente. Hun undrede sig over at han blev stående da hun havde lagt sig men så mærkede hun det som om han rørte hende alligevel og om hvordan hans kærtegn som startede ved hendes ben og kørte om af hendes krop hun kunne ikke lade være med at stønne da han strejfede hendes underliv og mærkede hvordan hans kærtegn forsatte oppe af hendes krop op til hendes bryster, hun viste han gjorde det for at pirre hende men hun nød det og derfor begynde at ligge lidt uroligt mens hun så på ham med en intens brændende blik, hun ville have ham mærke ham tæt på, under hendes hænder, hans krop mod hendes men havde heller ikke lyst til at give efter så længe.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 9 nov 2018 - 3:33

Han vidste udemærket godt at hun ikke bare ville gøre som han sagde, og det hun gjorde i stedet for var også utrolig lækkert. At mærke hende så tæt på var berusende i sig selv og hun vidste lige præcis hvor hun skulle nappe ham for at pirre ham bare den smule mere.
Som hun stod tæt på ham, dristede han sig også til at holde hende tæt og stryge hende ned af ryggen med kun fingerspidserne.

Hans kærtegn på afstand havde en fantastisk effekt og det stod nærmest skrevet i hendes øjne at hun nød det og hun ville have mere. Hun ville have ham helt tæt på, så det skulle hun selvfølgelig få.
Kort efter stoppede han sine kærtegn og gik hen for derefter at sætte sig ved hendes fødder. "You are absolutely entoxicating......" Langsomt gav han sig til at kravle over hende imellem hendes ben så deres kroppe var så tætte som de nærmest kunne hvorefter han gav sig til at kysse hende på halsen og nappe hende i øret. Hans lem var lige over hendes underliv men det var fuldt ud med vilje at han ikke skabte den kontakt. Hun skulle pirres til hun ikke kunne mere. Så begyndte hans kys at vandre ned over hendes krop til hendes bryster. Der stoppede han for en stund og kyssede hendes bryster, nappede dem lidt alt imens hans hænder strøg hendes sider.

Kyssene vandrede videre ned over hendes mave og videre ned til hendes underliv. Der stoppede han så og kiggede op på hende med øjne der skinnede klart inden han startede med et enkelt kys mod hendes våde underliv. Så holdt han sig stille som om han ikke ville gøre mere indtil hun næsten blev frustreret. Der tog han øjeblikket og kyssede noget mere intenst og begyndte at lade tungen danse imens hans hænder tog ved hendes hofter så hun ikke bare kunne flytte sig men kunne nyde alt hans tunge gjorde ved hende
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Fre 9 nov 2018 - 7:09

Der gik en kuldegysning gennem hende da hun mærkede hans fingerspidserne som stryge hende ned af ryggen, hun nød det og havde ikke haft lyst til at går fra ham igen men gjorde det alligevel.  Da han satte sig ved hendes fødder og fortælle hende at hun var berusende hun satte sig op og lå hendes hænder om hans ansigt og kyssede ham med alt hendes lyst til ham i det ene kys, hun lage sig ned igen i takt med at han kravlede hen over hende og lå nu mellem hendes ben og hun lå hendes arme om hans hals mens han nappede hende i ørerne samt at kysse hendes hals.

Hun mærkede at hans lem var tæt på hendes underliv og det var næsten uudholdeligt for hende, men hun  kom til at tænke på noget andet, da han begynde at kys hende ned af hendes krop og stoppede ved hendes bryster som han begynde at i dem og med hans hænder som strøg hendes sider. Hun begynde at stønne ved hans behandling og det blev ikke bedre af da han forsatte ned over hendes mave, ned mod hendes underliv og så stoppede han bare der, et klynk undslap hende som hun så op på ham.

Caine… Please. ” klynkede hun og mærkede hans hænder om hendes hofter mens hun mærkede hans intense kys og hvordan hans tunge danse, hvilket fik hende til at klynke noget mere og bøj i ryggen selv om han holdt hendes hofter fast så hun ikke kunne flyttede sig selv om hun prøvede vis han blev ved sådan ville hun komme, små støn og klynk undslap hende mens hun vred sig af nydelse.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Fre 9 nov 2018 - 10:09

Det gjorde ham egentlig ikke noget at hun for en stund satte sig op alligevel, det kys hun gav ham, brændte så klart i ham og han havde egentlig heller ikke lyst til at det skulle ende. Han kunne mærke hvordan hendes lyst brændte så klart i det ene kys og selvfølgelig gengældte han kysset med den samme lidenskab.

De lyde hun begyndte at komme med som hans kys vandrede ned af hende og stoppede ved hendes bryster var en helt igennem vidunderlig musik. Det gav ham jo kun endnu mere lyst til at blive ved.
Den måde hun tiggede efter mere på gjorde også at han heller ikke kunne lade være, det var så fantastisk at høre. Så selvfølgelig skulle hun også have mere, det var både et spørgsmål om at pirre hende til det yderste men også for at give hende så meget nydelse som overhovedet muligt.

Han havde da også en idé om at hvis han fortsatte på den måde, så ville hun komme men det var jo kun en rigtig god ting. Der var jo ingen der sagde hun kun skulle komme en gang. Så lidt pludseligt lagde han sig lidt bedre til rette og slap hendes hofter for at føre hænderne op på hendes bryster hvor han tog kærligt fat. Samtidig begyndte han at lade tungen danse hurtigere og med mere lidenskab og hans egen støn og sukken fortalte hvordan han virkelig nød at gøre det ved hende
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Ons 20 mar 2019 - 21:37

hun var glad for at mærke at han gengældte hendes kys med den samme lidenskab som hendes egen. Hun blev ved med at komme med lyde mens hun mærkede hvordan han bevægede hans tunge efter at have flyttet hænderne op på hendes bryster, men det var hans støn og suk som gjorde at det blev for meget for hende, hun bøjede i ryggen mens et højt klynk slap ud sammen med hendes tunge vejrtrækning, hendes hånd fandt vej til hans hår og greb fadt i det, dog ikke alt for hårdt før hun kom.Der gik lidt tid for hun slap hans hår og to fat i ham for at trække ham op så hun kunne kysse ham igen. Hun håbede han kunne mærke hvor meget hun gerne ville have ham og ville være et med ham lige nu det. Hendes krop brænde både fordi hun næsten lige var kommet men også af længsels efter ham, det var første gang i meget lang tid og det var sket så hurtigt men hun var glad for at kunne mærke den uanset hvor den ville føre hende, ville hun følge den og se hvad der ville ske. Men lige nu var hun her og nød hans varme og hans længsels som hun håbede på var lige så stor som hendes egen.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 20 mar 2019 - 22:01

Forløsningen lod til at komme nærmere for hende med hastige skridt, så han gav hende den nydelse han selv følte. Hun skulle virkelig mærke at han også nød deres tid sammen. Som hun kom og udstødte den smukke lyd, holdte han også tungen stille så hun både kunne komme sig men også nyde det så længe som overhovedet muligt.
Da hun så trak ham op, fulgte han hende også overraskende let og elegant så deres blikke kunne mødes. Hendes øjne skinnede klart og kunne nærmest give genskin i hans klare øjne. Et blik der brændte sig fast, et blik han ikke havde lyst til at slippe igen.

Uden at komme med nogen ord eller advarsel, pressede han blidt men lidenskabeligt sine læber mod hendes imens han støttede sig på den ene albue og holdt ved hendes hofte med den ledige hånd. Kysset blev mere og mere lidenskabeligt og han gjorde heller ikke noget for at holde lydene tilbage for at vise hvor meget han nød det. Verden udenfor var fuldstændig ligemeget, lige nu var det hende og ham.
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Denja on Ons 20 mar 2019 - 23:27

Hun havde nydt det han havde gjort ved hende det hele, hun blev lidt overrasket over hvor let og elegant hun fik trukket ham op til sig så hun kunne se han øjne og hvordan hun selv var det eneste at se i dem, hun kunne ikke, ville ikke flytte blikket fra ham mens varmen fra det ene blik gjorde at hun ikke kunne sige noget og så mærkede hun hans læber mod hendes egen mens hun mærkede hans lidenskab som kun blev mere og mere tydeligt gengælde hun hans kys på samme måde, med den samme lidenskab der brændte alt andet omkring dem væk. Hun log armene om ham og nusse ham kærligt på ryggen mens der en gang i mellem undslap et støn af nydelse når deres læbe skældes kun for at mødes i et nyt kys.

Hun viste ikke hvor længe de havde lagt der og hun var enlig også ligeglad, hendes krop brændte og hun var sikker på at der snart ville gå ild i hende, men hun havde ikke lyst til at stoppe, men der var andre steder i det her hus som de kunne gå hen, det tog hende ikke længe om at komme i tanke om den tur han havde givet hende rundt i huset og hun viste hvor hun gerne ville hen. Denja slap modvilligt hans læber selv om hun mest af alt bare gerne ville forsætte og glemme alt andet ville hun ikke blive lægge her.  Hun skubbede sig hurtigt væk under ham og kom op og stå, gulvet var koldt mod hendes foder nok til at hun kom med et lille gisp. Dog sendte hun ham i varmt smil for at vise ham at det var okay. Hun tog hans hånd i sin og flettede deres fingere sammen før hun gav ham et sidste lidenskabeligt kys før hun trak afsted med ham med et lusket smil om munden.
Denja
Denja
Novice (Rank 3)

Bosted : En 3 værelset lejlighed i Terre

Antal indlæg : 28


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 20 mar 2019 - 23:40

Som de lå der og deres læber mødtes i et det ene lidenskabelige kys efter hinanden, var det som om tiden bare forsvandt fuldstændigt. Der var intet de skulle nå, de kunne nyde hinanden så længe og så meget de overhovedet ville.
Alt hun gjorde var så utroligt lækkert og så måtte han jo indrømme at han havde en stor svaghed for at blive nusset på ryggen. Men en ting var at blive nusset på ryggen, noget helt andet og helt fortryllende var de vidunderlige lyde der kom fra hende som de udvekslede flere og flere kys.

Dog blev det efter lidt tid klart at hun havde mere i tankerne og hans blik fulgte hende også da hun skubbede sig væk og rejste sig. Da hun tog hans hånd og flettede deres fingre, var der som om han ganske kort var lige så let som vinden og stod ret op lige foran hende. Så lod han hende ellers trække afsted med ham, spændt på hvad hun kunne finde på.
Hun havde jo set hele det store hus så de kunne ende rigtig mange steder, så han kunne heller ikke lade være med at smile bare ved tanken om hvad der ellers skulle ske
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Champagne and Haute Couture (Denja) - Page 2 Empty Re: Champagne and Haute Couture (Denja)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum