Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Long time, no see - Zakaroff EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Long time, no see - Zakaroff EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Long time, no see - Zakaroff EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Long time, no see - Zakaroff EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Long time, no see - Zakaroff EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Long time, no see - Zakaroff EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Long time, no see - Zakaroff EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Long time, no see - Zakaroff EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Long time, no see - Zakaroff EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Long time, no see - Zakaroff EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Long time, no see - Zakaroff Vote_lcapLong time, no see - Zakaroff Voting_barLong time, no see - Zakaroff Vote_rcap 
Euphemia
Long time, no see - Zakaroff Vote_lcapLong time, no see - Zakaroff Voting_barLong time, no see - Zakaroff Vote_rcap 
Zakaroff
Long time, no see - Zakaroff Vote_lcapLong time, no see - Zakaroff Voting_barLong time, no see - Zakaroff Vote_rcap 
Jay Wu
Long time, no see - Zakaroff Vote_lcapLong time, no see - Zakaroff Voting_barLong time, no see - Zakaroff Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Long time, no see - Zakaroff

Go down

Long time, no see - Zakaroff Empty Long time, no see - Zakaroff

Indlæg by Milo. on Fre 21 dec 2018 - 14:44

Milo fandt det yderst uoverskueligt, med alle de ting hun skulle have rykket ind i den nye, gamle kælderlejlighed, hun skulle flytte ind i. Hun havde lige hentet nøglerne dagen før, og havde nu fået hentet møblerne fra hendes gamle lejlighed. Og hun fandt det uoverskueligt, selvom hun kunne have det hele bag på hendes gamle, slidte pickup-truck og hun ikke ville have det mindste problem med at slæbe det ind. Hun stod og raslede med nøglerne, imens hun beskuede trappen ned til hendes nye hjem. Døren var tung og gammel, engang havde den været postkasserød, men malingen skallede af flere steder og rustne plamager var begyndt at æde belægningen, som en rødbroget ko med betændelse. Hun trådte ned af de få trin, for at åbne døren, så hun kunne slæbe sine møbler ind, men lige som hun havde fået døren trukket til sig, smækkede den i igen. Hun sukkede tungt med sine iltløse lunger og gik op af trappen igen. Hun vidste at hun havde noget sejlsnor i bilen, så da hun havde fundet det, bandt hun en løkke om gelænderet og låste igen den tunge dør op. Hun forbandt løkken med dørhåndtaget, så den ikke længere kunne smække i.

Aftenen var kølig, men det rørte hende ikke. Hun elskede de lange December-nætter, hvor hun kunne bevæge sig uhæmmet omkring, allerede fra om eftermiddagen. Så følte hun sig næsten normal, når hun kunne betræde gaderne, samtidig med alle børnefamilierne, de gamle og resten af verden, der endnu ikke var gået i seng. Der var kun nogle få sølle skabninger i nærheden, udover hende selv, og de virkede alle sammen som om de havde mere travlt med deres egne gøremål, end at ligge mærke til den lille, spinkle skikkelse, der stod og stirrede formålsløst ned i en kælderopgang. Hun trådte ind i lejligheden og kiggede sig omkring. På højre hånd lå der et smalt køkken, med retro gule og røde 70'er låger. Lige frem for hoveddøren, lå der et helt kvadratisk rum, der ville blive hendes stue, og inde til højre i det lokale, var der et dybt indhak i væggen, der førte op til et lille plateau, hvor der lige var plads til en halvandenmandsseng. I gotta get some curtains, slog det hende. Til at hænge op foran indhakket, vel og mærket, for der var ikke et eneste vindue i lejligheden. Til venstre for hoveddøren var toilettet, der faktisk var ret stort, i forhold til lejlighedens ellers yderst sparsommelige størrelse. Der var et stort badekar med bruser i, og badeværelset var i samme, retro stil som køkkenet, med brune og røde klinker på gulv og vægge. Hun smilede for sig selv. Den idéelle, lille vampyrhule, uden lys, under jorden.

Hun traskede lydløst udenfor og slog smækken ned på trucken og løsnede rebet, der havde holdt alle møblerne på plads. Det første hun slæbte ned var madrassen. Den var pakket ind i plastic og endte på jorden, lige bag bilen. Derefter var det bogreolen, tøjstativet, og de to store sække med tøj. For ikke at tiltrække sig for meget opmærksomhed, startede hun med at slæbe de lette ting ned. Madrassen, papkasser, sække. Hun havde nemlig en sær følelse af at blive iagttaget og ikke helt klar over den store overflod af magiske væsner i området, besluttede hun sig for, at det var bedst at opføre sig menneskeligt. Selvom det var en dæmon hun havde lejet lejligheden af.

Hun redte sengen og smed sig opgivende i den. Hendes øjne vandrede hvileløst rundt i sit lille, underjordiske betonpalads. Tænk sig, at uoverskuelighed og dovenskab også skulle være ting, hun kæmpede med i sit udødelige liv. Hun rystede leende på hovedet af sig selv, inden hun rejste sig og gik op på gaden igen. På trucken stod hendes sofa og dertilhørende sofabord også. En bil drønede forbi i høj fart. Omkring hende virkede der endelig øde, så hun steg op, greb sofabordet i et fast tag og hoppede let og elegant ned. Vægten af det ellers tunge bord syntes ikke at genere hende og med dansende skridt bevægede hun sig ned i hendes stue. Ja, hun skulle nok finde sig til rette her.
Milo.
Milo.
Novice (Rank 2)

Bosted : Abandonné banlieue, i en lille kælderlejlighed.

Antal indlæg : 12


Tilbage til toppen Go down

Long time, no see - Zakaroff Empty Re: Long time, no see - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 21 dec 2018 - 20:02

Det havde været en normal (Så normal som det nu kunne blive for ham) endnu en mission veludført og det ville også normalt set have været på dette tidspunkt hvor han ville være taget tilbage.
Men over det sidste stykke tid var det som om en eller anden fornemmelse sitrede i nakken på ham, som om noget skulle til at ske. Dog vidste han endnu ikke hvad det ville være men han havde sat sig for at finde ud af det. Så da hovedet var blevet afleveret på aftalte sted, forsvandt han op på tagene og for hurtigt men lydløst fra tag til tag.
Da han endnu ikke vidste hvad der skulle ske, havde han også valgt at beholde på hvad der efterhånden var blevet hans uniform. Praktiske sorte bukser og en sort tætsiddende trøje samt sorte støvler og sort trenchcoat. Og hans uniform ville jo ikke være komplet uden hans bedemandshat.

Efter en solid times søgen fandt han også det der havde sitret i nakken på ham. Ved en tilfældighed kom han forbi en bygning og blev ramt af en duft han kendte så godt. Tænk sig at hun havde fundet vej her til? Så var der måske potentiale?
Han fandt sig en god plads hvor han kunne se hvad der skete og stadig selv være uset. Nu var han også blandt de absolut bedste til den slags så det var heller ikke noget problem at finde en sådan plads.

Det var tydeligt at se på hendes adfærd at hun stadig var meget forsigtig anlagt hvilket selvfølgelig kunne være en fordel i sig selv. Som hun bar sofabordet ind, valgte han dog at stå så han var lidt mere synlig, mest af alt fordi han var ligeglad med at blive set der. Hatten gjorde det også svært at se hans ansigt.
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1314


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum