Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
En hyggelig aften forud - Alexa EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
En hyggelig aften forud - Alexa Vote_lcapEn hyggelig aften forud - Alexa Voting_barEn hyggelig aften forud - Alexa Vote_rcap 
Euphemia
En hyggelig aften forud - Alexa Vote_lcapEn hyggelig aften forud - Alexa Voting_barEn hyggelig aften forud - Alexa Vote_rcap 
Zakaroff
En hyggelig aften forud - Alexa Vote_lcapEn hyggelig aften forud - Alexa Voting_barEn hyggelig aften forud - Alexa Vote_rcap 
Jay Wu
En hyggelig aften forud - Alexa Vote_lcapEn hyggelig aften forud - Alexa Voting_barEn hyggelig aften forud - Alexa Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

En hyggelig aften forud - Alexa

Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Bjørn on Man 18 mar 2019 - 19:00

Tid: 19:24.

Sted: Karaokebar (irsk pub)

Vejr: Lette overskyet, ellers er det begyndt at være varmere i vejret.

Omgivelser: Hvad der nu er på en irsk pub.

Den irske pub var ikke så meget besøgt i nu, selvom det er lørdag aften, men nu var klokke heller ikke så mange i nu, så det kun nås i nu at den blev overløbet med menneske her senere på aften, Bjørn sad oppe på scene på en høj stol med sin guitar, han havde næste siddet der i to time og bare spillet musik, til det humør der nu engang var på pubber lige nu og her, han vidste godt at der kom Karaoke på her senere på aften.

Men indtil at det gjorte, havde han planere om at spiller guitar og tjener lidt på det, eller han vil stop når hans veninde Alexa ankom, da de har en aftale om at mødes her og havde en hyggelig aften, han var klædt i nogen pæn mørke blå bukser og en sort t-shirt, han holdt en korte pause fra at spiller på sin guitar, hvor han tog en vand flaske som stod på et lille men høj bord ved side af ham på scene, han tog en tår af flaske og stille den derefter tilbage på bordet og begynde at spiller videre på sin guitar.

Nu kun der heller ikke gå lang tid før hun er her, de havde snakke om at mødes her mellem 19:30 og 20:00 og den var snart 19:30, men det finde han nok ud af hvornår hun kommer, da han kun holde øjne med dør her fra scene, så han vil opdage hende når hun kommer ind af den.
Bjørn
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 603


Tilbage til toppen Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty Re: En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Alexa on Ons 20 mar 2019 - 18:56

Påklædning

Hun havde været nødt til at vente til at natten var faldet på før hun kunne gå uden for så hun havde brugt den sidste time på at tage et bad og gøre sig klar. Da hun kiggede på uret, var den 19:15 og hun smuttede ud ad døren for at tage af sted til Irsk pub.  Hun havde gemt sig i skyggerne hvor ingen kunne se hende da hun kom ind, hun ville overraske ham bare fordi hun viste at hun kunne. Hun ventede til han holdte en pause og gik derefter om bag og tråde ud af skyggerne ham for at lægge sine hænder foran hans øjne så han ikke kunne se noget. ”Jeg håber ikke du har ventet alt for længe. ” man kunne høre smilet i hendes stemme. Hun ventede for at se om han selv tog hendes hænder væk eller om hun selv skulle fjerne dem. Vis han selv gjorde det ville hun tage hans hånd for at finde et bor de kunne sidde ved, ellers ville hun selv tage hans hånd og gøre det samme. 

Hvordan har du haft det siden sidst? ” hun var nysgerrig og ville gerne høre hvordan han havde haft det selv om hun var vampyr så interesserede hun sig for de andre raser og hvad de fortog sig. Mens hun smilede, tog hun ham med hen til et af borderne tættes på scenen før hun slap hans hånd og lå den jakke som hun havde haft i hånden ned på en af bænkene. Hun havde enlig ikke rigtigt brug for jakken, som vampyr frys hun ikke men hun fik det tit som om hun brændte sig når hun rørte ved nogen som var i live.  hun flyttede sit blik så hun så på ham stadig smilende. ”Hvad vil du have at drikke? jeg giver ” hun var ved at finde hendes pung frem fra jakkelommen mens hun ventede på at han svarede.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty Re: En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Bjørn on Ons 20 mar 2019 - 19:13

Han kiggede op da dør gik op til pubbe men det var ikke Alexa, det var en mand, han havde så set ikke lige tænke på at hun kun gennem sig i skygger, så han ikke vil kun ser hende, før hun gad lov til det, han vidste det enlig godt at hun kun gør det men havde som sagt ikke tænke over det, da der blev lagt nogen hænder for hans øjne smiler han rolig, de var kølige som en vampyr og det vil være dumt at gør, fra en fremme vampyr også samtid at der var andre der kun ser det.

”Nej da Alexa, aften er ikke om i nu jo” sagde han og tog om hendes hænder og fjerne dem fra hans øjne, han kyssede hende en hånd svagt end han gad slip på dem, hvorefter han rejse sig op og vende sig om og ser på hende, han jo hende tage hans en hånd og gik med hende ned til et bordet og sat sig, hvor han stille sin guitar fra sig, ”jeg har haft det fint, altid noget at laver, hvad med dig” spurgte han og smiler rolig til hende og læner sig tilbage og sidder sig lidt bedre.

”Lad mig starte med en Grimbergen Double-Ambrée som fadøl tak” sagde han og smiler til hende, det var en speciel øl som han synes om, og han vidste af de havde den her på den irske pub, udover det havde han så set ikke regne med at hun skulle giv, så han vidste af det, havde hun ikke noget arbejde pt.[/b]


Sidst rettet af Bjørn Tors 21 mar 2019 - 14:26, rettet 1 gang
Bjørn
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 603


Tilbage til toppen Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty Re: En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Alexa on Ons 20 mar 2019 - 22:17

Godt at høre ” man kunne stadig høre hendes smil i stemmen, selv om det bare havde været et svagt kys på hendes ene hånd kunne hun stadig mærke varmen fra det i lidt tid efter han havde sluppet den. Da de kom han til bordet havde hun rettet hendes blik mod ham mens hun lyttede til hvad han fortalte. ”Arbejde eller? Jeg holder mig bare i live og tager tingene som de komme, stille og roligt. ” hun havde ganske vist ikke et job og hun var bestemt ikke særlig meget for at lave de beskidte jobs som ofte dukkede op om natten, de fleste havde hun lært at undgå og resten plejede ikke at gøre hende noget selv om hun engang i mellem havde været nød til at slå ihjel, dog var det ikke noget hun ville viste alle og selv ikke dem som så hende som deres ven, hendes mørke side var kom en hendes fjende fik lov at se.

Alexa tog hendes pung og gik op til baren for at købe noget at drikke til dem og lidt efter kom hun tilbage med to store fadøl, hun satte den ene foran ham og satte sig derefter tilrette med den anden foran hende. Mens hun lå pungen tilbage i jakken smilede hun. ”Det skulle være den rigtigt. ” hun vente blikket mod ham igen og tog derefter en tår af hendes egen øl men hun tænke over hvad hun skulle spørge ham om, der var mange ting som hun kunne og det var enlig grunden til hun ikke viste hvor hun skulle starte. ”mmmhh, er der sket noget spændende for nylig? ” det var det bedste hun kunne komme på lige nu måske lidt tamt men det var i det mindste en start på en samtale.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty Re: En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Bjørn on Tors 21 mar 2019 - 14:46

Han nikke kort til at hun havde hørt ham og smiler bare tilbage, ”ja arbejde, lidt der og der eller bare træning” sagde han og smiler, han vidste at hun tjener på en eller anden måde bare ikke lige hvordan, men han skulle heller ikke vide alt om hende, hun havde jo et hemmelig liv ved side af, hvis man kun sige det på den måde, hun er jo vampyr og må holde sig fra sol, som gør det svært at havde et normal arbejde, medmindre men kun finde sige et arbejde om natten.

Han smiler da hun rejse sig op for at gå bar efter noget ar drikke til dem, han kiggede kort efter hende, end han så sig rundt, der var kommet lidt flere til på pubben, det kun godt ser ud til at der bliver fyldt herinde til aften, han rette sit blik på hende da hun kommet tilbage, han smiler rolig og tog imod for at hjælpe hende, han tog en tår af sin øl for at smage om det var den rigtig han havde fået, og det viser sig at det var det, ”det er den rigtig” sagde han og smiler.

Han rette sit blik over på hende da hun snakket til ham, han smiler rolig end han svar, ”næ, ikke lige frem noget vild spændende, hvad med dig selv” spurgte han og tog en tår mere af sin øl og smiler derefter, ”det er i aften, at her er Karaokebaren, har du planer om at deltager, eller skal vi bare havde det sjov over at hører de andre” spurgte han og smiler end han tog en tår mere af sin øl.
Bjørn
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 603


Tilbage til toppen Go down

En hyggelig aften forud - Alexa Empty Re: En hyggelig aften forud - Alexa

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum