Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Why settle for less? (Alexa) EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Why settle for less? (Alexa) EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Why settle for less? (Alexa) EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Why settle for less? (Alexa) EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Why settle for less? (Alexa) EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Why settle for less? (Alexa) EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Why settle for less? (Alexa) EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Why settle for less? (Alexa) EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Why settle for less? (Alexa) EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Why settle for less? (Alexa) EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Why settle for less? (Alexa) Vote_lcapWhy settle for less? (Alexa) Voting_barWhy settle for less? (Alexa) Vote_rcap 
Euphemia
Why settle for less? (Alexa) Vote_lcapWhy settle for less? (Alexa) Voting_barWhy settle for less? (Alexa) Vote_rcap 
Zakaroff
Why settle for less? (Alexa) Vote_lcapWhy settle for less? (Alexa) Voting_barWhy settle for less? (Alexa) Vote_rcap 
Jay Wu
Why settle for less? (Alexa) Vote_lcapWhy settle for less? (Alexa) Voting_barWhy settle for less? (Alexa) Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Why settle for less? (Alexa)

Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 21 mar 2019 - 13:59

Tid:01:00
Sted: Northman's Natklub
Omgivelser: Natklubben summer af gæster der er i godt humør

Det var vel begrænset hvor længe man bare kunne gå der hjemme og passe sig selv. Der var jo så meget af byen at se, så mange spændende væsner at møde. Og så var der meget få ting der var lige så underholdende som at se folk gøre sig til mere end de var og at det så gik galt. Men Kaylan besluttede sig for at nu skulle der ske noget så han kiggede lidt på sagerne og blev enig med sig selv om at en tur på Northmans Natklub var lige det der skulle til.
Men først..... Tøj! Det var længe siden han havde moret sig med at købe tøj så det første af dagen skulle selvfølgelig gå med det.
Han fandt den bedste herretøjsforretning han kunne og gik ind for at kigge sig om. Ekspedienten var der med det samme til at hjælpe og komme med råd. Men det blev lige så hurtigt klart at Kaylan var en der vidste hvad han ville have. Hjælpen til at finde det, blev dog modtaget.
Denne gang blev det et casual outfit der stadig viste stil.

Outfit

Det lange smukke hår blev sat så de spidse ører lige nøjagtigt var dækket. Nu var Northmans et sted for alle væsner men der var alligevel ikke nogen grund til at skilte med det.
Den seneste tid havde han også brugt noget krudt på at øve sig i bilkørsel så han rent faktisk vidste hvad han lavede. Det gjorde så at han også selv valgte at køre. Igen fordi den var behagelig at køre i så tog han sin blanksorte Porsche. Han var ikke mærkedyr når det kom til biler men den lød og kørte fantastisk! Som han ankom til natklubben, fik han parkeret og nikkede mod de personer der sendte ham blikke inden han smilende gik indenfor. Der var allerede godt gang i festen og man anede da også de første der var begyndt at te sig tåbeligt. Egentlig ville han starte med at finde sig et sted at sidde men ville lige hente noget at drikke så turen startede ved baren.
Der fik han bestilt den dyreste Whiskey med is de havde og smagte på den med et tilfreds suk. Så vandrede blikket ud over dansegulvet med en fornemmelse af det nok skulle blive en spændende aften
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 215


Tilbage til toppen Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Re: Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Alexa on Tors 21 mar 2019 - 18:56

outfit
 
Det var ved at blive senet eller det var i hverfald hvad nogen ville kalde det men ikke Alexa, det havde nok også noget at gøre med at hun var vampyr og at hun nogle gange ville ønske at natten ville vare ved emne det kunne hun selvfølgelig ikke styre og det havde hun lært at leve med det.  Hun var taget ud og drikke med et par stykker tidligere på aften men de var enten gået hjem igen, forsat til et andet sted eller var gået under bordet. Så hun sad for sig selv ved et af de små borde på Northmans natklub, der var virkelig gang i den i aften og det var ved at nå det tidspunkt hvor nogen måske kunne finde på at starte en slåskamp over noget som hvem skulle have lov til at tage hende her med hjem eller bare en simpel lighter.
 
Hendes blik vandrede rundt på de forskellige som var til stede mens hun tog en tår af hendes eget glas. Lidt fra hende var der en lille gruppe drenge for hendes sted ville hun skylde på at de alle tre var mennesker og at de to af dem forsøgte at for den sidste af dem til at gå hen til hende. De sendte hende i hverfald en del blikke og mumlede lavet. Vis hun gad kunne hun nok godt høre dem, men det gad hun ikke det ville heller ikke være okay at lytte efter andres samtaler bare fordi man kunne. Kort tid efter kom den ene af dem hen mod hende tydeligvis fuld, hun hævede et øjenbryn og så på ham mens han begyndte at komme med en masse tilfældig score bemærkninger.
 

Hun rejste jeg opgivende og gik helt hen til ham og hviskede ham i øret for hun skubbede ham tilbage mod hans venner. Men da hun mærkede ham tage fat om hendes ene håndled for at prøve at trække hende med sig vente hun sig om og gav ham et slag i ansigtet med indersiden ad hånden så han slap hende og begynde at bakke baglæns. De to andre fyre prøvede at få fat i deres ven før han ramte ind i nogen af dem på dansegulvet men for sent. Alexa smilede for sig selv om gik tilbage til hendes plads hvor hun kunne holde øje med hvad de ville gøre, men efter som hun havde givet fyren næseblod gjorde de ikke andet ind bare at kigge ondt på hende, hun gav dem et lige så koldt blik tilbage før de forsvandt ud ad døren.


Efter der var faldet ro på igen og ingen lod til at kunne huske hvad der var sket alligevel, tog Alexa sit glas og gik op mod baren for at få det fyldt op igen og finde et sted hvor det ville være nemmere at falde i snak, hun slå kun folk som gjorde sig fortjent til det. ”Dobbelt whisky. ” hun var nødt til at tale højt for at overdøve musikken.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Re: Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 21 mar 2019 - 19:47

Hans skarpe øjne vandrede udover natklubben imens han smagte på den lækre whiskey og snart fik han da også øje på en flok drenge der helt bestemt mente en smuk kvinde skulle med dem. Der gik dog heller ikke mere end et par sekunder inden den ene af dem fik et meget hårdt slag og de endte med at bakke væk fra hende. Kortvarigt havde Kaylan et ansigtsudtryk der vidnede om at det havde nok gjort rigtig ondt. Men næsten lige så hurtigt som det sjove var startet, stoppede det igen. Han var ikke specielt fan af slåskampe men det var alligevel anderledes end et rum fyldt af fulde individer.

Da hun så kom op til baren, kunne han ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet inden han kiggede på hende og sagde med en hypnotiserende stemme: "Den næse bliver rigtig yndig i morgen..... Flot slag...." Man kunne høre på ham at der var noget accent men det ville være svært at vide hvorfra med mindre man kendte til hvor han kom fra.

Han skulle netop til at sige mere da de tre unge mænd der ville have hende, kom tilbage. Den ene tog ved Kaylans skjorte og sagde vredt: "Hey! Vi er ikke færdige med hende så pis af!" Kaylan løftede en pegefinger og sagde til hende: "Hvis du lige vil have mig undskyldt...." Så vendte han ryggen til hende men så på de tre unge mænd. Den ene af dem begyndte at skrige imens han løb væk fra Kaylan hvorefter de to andre løb efter den unge mand.
Så vendte Kaylan blikket tilbage på hende og smilede.
"Sikke noget.... Mit navn er Kaylan..... Rart at møde dem Ms?"
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 215


Tilbage til toppen Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Re: Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Alexa on Tors 28 mar 2019 - 22:15

Alexa kunne ikke holde et smil tilbage da en snakker om hendes slag mod en af de mænd som var ude efter hende, hun kunne dog ikke høre hvor han var fra men det betyd heller ikke så meget for hende. ”Tak, det vil jeg give… ” hun vente blikket mod ham og de fyre som hun ellers troede var forsvundet, da den ene tog fat i den mand hun havde stået og talt med, undslap et irriteret hvæs hende mens hun så mod dem og spænde i alle musklerne parat til at slå dem alle sammen i gulvet vis det var det hun var nødt til men da Kaylan spurgte om hun ville have ham undskyldt, nikkede hun bare sammenbidt. Alexa skjulte ikke hvad hun følte, det havde hun aldrig haft brug for.

Hun kunne ikke lade være med at grine over hvordan de tre unge mænd bare løb deres vej og gengældte derfor hans smil. ”Hvad end det var du gjorde havde de godt af det, men kommer de igen bliver de til natmad, og tak igen. ” hun havde sagt det som om det var det mest naturlige i hele verden men det var det jo også for hende bare ikke for alle andre. Alexa satte sig ned på en af de små stole i baren før hun vente sig om mod manden ved siden af hende. ”I lige måde Kaylan, jeg hedder Alexandra men bare kald mig Alexa. ” hendes blik forblev på ham mens hun tog hendes glas for at tage en tår af det og sætte det igen. ”Hvad bringer dig hertil? ”Hun smilede skævt til ham før hun forsatte. ”Jeg går ikke ud fra at det var slagsmål du var ude efter eller for at beskytte mig mod de fyre. ” Hun lavede en håndbevægelse i den retning som de 3 unge mænd var løbet afsted i.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Re: Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 28 mar 2019 - 22:23

Da hun nævnte hvordan de unge mænd ville blive til natmad hvis de dukkede op igen og hun så takkede ham, nikkede han nærmest ærbødigt med nakken. Ja hun var direkte omkring hvad hun var, men det generede nu ikke. Han vidste jo hvad hun var helt naturligt og han var jo selv tilsvarende direkte. Så hvis folk spurgte ham om hvad han var, så svarede han selv direkte. Men der var igen ingen grund til at vifte rundt med de spidse ører.
"Ingen årsag...." Så satte han sig på stolen ved siden af imens han sørgede for at vende sig over mod hende. "Rart at møde dem Alexa...." Så tog han selv en tår af sit glas inden han så svarede på hendes spørgsmål: "Det blev kedeligt hjemme.... Så jeg besluttede mig for at gå lidt ud for at se om ikke det var mere spændende.... "

Så kiggede han kort rundt inden han så tog en tår mere og spurgte: "Hvad med dem?.... Det kan vel ikke kun være for at finde natmad som de så smukt kalder det"
Hans eget blod havde været eftertragtet men det var nu ikke lykkedes nogen at få fat i det endnu. Selvom blod fra en Fae skulle være eftertragtet
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 215


Tilbage til toppen Go down

Why settle for less? (Alexa) Empty Re: Why settle for less? (Alexa)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum