Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Never trust a Bitch - Alexa EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Never trust a Bitch - Alexa EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Never trust a Bitch - Alexa EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Never trust a Bitch - Alexa EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Never trust a Bitch - Alexa EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Never trust a Bitch - Alexa EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Never trust a Bitch - Alexa EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Never trust a Bitch - Alexa EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Never trust a Bitch - Alexa EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Never trust a Bitch - Alexa EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Never trust a Bitch - Alexa Vote_lcapNever trust a Bitch - Alexa Voting_barNever trust a Bitch - Alexa Vote_rcap 
Euphemia
Never trust a Bitch - Alexa Vote_lcapNever trust a Bitch - Alexa Voting_barNever trust a Bitch - Alexa Vote_rcap 
Zakaroff
Never trust a Bitch - Alexa Vote_lcapNever trust a Bitch - Alexa Voting_barNever trust a Bitch - Alexa Vote_rcap 
Jay Wu
Never trust a Bitch - Alexa Vote_lcapNever trust a Bitch - Alexa Voting_barNever trust a Bitch - Alexa Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Never trust a Bitch - Alexa

Go down

Never trust a Bitch - Alexa Empty Never trust a Bitch - Alexa

Indlæg by Bailey on Tors 21 mar 2019 - 14:58

Det var sent en fredag aften, og de fleste unge var ude i byen for at drikke sig fulde og flirte med det modsatte køn. Gaderne var fuld med liv og man kunne næsten ikke bevæge sig på en eneste gade, uden at møde nogle unge mennesker som var på vej ned til diskoteket for at fejre at det endelig var weekend. De sminkende dukker med de små skørt, og de unge mænd med håret sat helt rigtigt som sikkert havde taget dem mindst 1 time at få sat før de var tilfreds. Sådan var det altid når det blev weekend i Terre, alle de unge mennesker som hungrede efter at få det andet køns opmærksomhed kom frem fra deres mørke hjørner som var de noget overnaturligt som alle mennesker alligevel overså og mente det var helt naturligt. Det var mere unaturligt når de unge mennesker blev der hjemme, det var også denne sladder som sprede sig mest. Som om det var mere naturligt og menneske at drikke sin hjerne væk, end at være der hjemme og hygge med sine venner.
På en af gaderne kunne man høre lyden af højhælede sko som let og elegant ramte jorden, med en rolig fart hen over gaden. De lange brune ben som bevægede sig op af kroppen, som var dækket til af en sort kjole som gik til midten af lårene og som var skjult væk af en vinterjakke. Det lange blonde hår krøllede ned af ryggen, som gjorde at man kunne se det kønne ansigt som var dækket til af naturlig makeup udover de knaldrøde læber. Det var Bailey som var på vej hen til en bar, som han ofte havde besøgt med sine veninder. Han kiggede flere gange på sin mobil, for at se om han havde fået en besked og hvor meget klokken var. Han kunne ikke selv huske hvornår han sidste havde været i byen, og for at være ærlig så havde han heller ikke lyst til det denne aften. Han ville heller ligge der hjemme og putte på sofaen med sin kæreste og se en film, men denne aften havde han lovet en af sine veninder at tage på baren med hende.
Klokken var omkring 23, når han trådte ind på baren. Der lugtede af cigarrester og alkohol, som virkede så velkendt og alligevel fjernt for Bailey. Han fik bevæget sig roligt op til baren, mens han kiggede efter sin veninde *hun er her ikke endnu* tænkte han og gav et lille suk fra sig, før han vende sit blik mod bartjeneren "en gin and tonic.. tak" sagde han med en lys kvindelig stemme og det gik heller ikke længe før han fik placeret glasset foran sig, og fik selv lagt nogle penge før han samlede sin drink op og gik hen til det bord som de tøsser plejede at sidde ved. Han fik hurtigt taget sin jakke af som afslørede den sorte kjole, og fik hængt den hen over sin stol før han satte sig ned og begynde at sippe lidt af sin drink.
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 596


Tilbage til toppen Go down

Never trust a Bitch - Alexa Empty Re: Never trust a Bitch - Alexa

Indlæg by Alexa on Tors 21 mar 2019 - 18:01

Påklædning

Alexa havde enlig bare gerne ville være derhjemme men hun var blevet lokket i byen af et par venner i det mørkt. De have med det samme fået den gode ide at bruge at drikke hende fuld, men de havde vis lige glemt den lille detalje at hun var vampyr, det var ikke noget hun gemte for folk ret længe, det eneste hun gemte, var den knap så rar side hun havde, den kold morderiske side.
 
Den havde hun heldigvis ikke brug for særligt tit for det var nok at smide et par rapkæftede bemærkninger efter folk også plejede de at forstå hendes budskab. Efter som hendes to venner var taget hjem havde hun prøvet at finde nogle andre, en af hendes veninder vis man kunne kalde dem det havde skrevet at hun og en anden skulle mødes på en natklub ikke så lagt fra hvor hun befandt sig og derfor havde hun taget chancen. Måske var det bare hende som havde huske forkert om denne ene veninde eller også kunne det være at hun ikke ville være lige så meget af en kælling når der var andre fra hendes vennekreds tilstede.

Alexa Skubbede døren op og blev med det samme ramt af en masse forskellige lugte, både fra de forskellige væsner, men også nogle mere almindeligt som parfume og røg. Hun gik med det samme op til bare og bestilte en dobbelt whisky. Mens hun ventede, rettede hun på hendes hat og vente blikket ud mod den forsamling for at se dem igennem efter nogle hun genkendte. Det gik dog hurtigt op for hende at det var der ikke, et eller andet sted havde hun ventet det, men hun havde vel stadig håbet at det ikke havde været sådan. 

Noget andet fangede dog hendes blik da hun så hen mod det bor hvor hendes veninde storset altid sad når de mødes her, det gjorde Alexa vred, ikke nok med at hun selv var blevet brændt af var hende den anden pige også. Hun tog hendes glas og gik roligt hen mod bordet, hun havde en aftale med at betale alt som stod på hendes egen regning før hun gik hjem fra et sted. Men så igen hun havde været stamkunde her siden den var åbnet og ville nok blive ved til nogle fik ramt på hende. 

Hey! jeg kan se at din henrivende veninde vis ikke har haft tid til at dukke op i nu. ” på tros af det sarkastiske tonefald smilede hun et venligt smil til hende før hun uden videre lod sig dumpe ned overfor Bailey. Hun fandt hurtigt ud af at det var et menneske hun sad overfor, men det havde hun ikke noget i mod, dog var Alexa i tvivl om hun viste noget til de overnaturlige væsner som befandt sig omkring hende vis, ikke ville hun ikke være den som ødelagde hendes verden ved at sige noget.”Ej. Undskyld. Det er ikke din skyld at hun ikke er dukket op i nu. For resten hedder jeg Alexandra men du kan bare kalde mig Alexa. ” hun smilede og ville give hende hånden hen over bordet. Hun smilede stadig venligt til hende selv om hun nok ville virke meget bleg at se på, vis Bailey tog hendes hånd ville hun også kunne mærke at Alexa var kold at rør ved. Dette var bare nogle af de grunde som gjorde hun ikke holdt det hemmeligt at hun var vampyr.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Never trust a Bitch - Alexa Empty Re: Never trust a Bitch - Alexa

Indlæg by Bailey on Tirs 26 mar 2019 - 0:50

Bailey fortrød et eller andet sted at han havde taget ud for at mødes med sin veninde, han ville meget heller være der hjemme og hygge sig med en som han viste gerne ville være sammen med ham. Hvorfor var han også veninder med sådan nogle piger? De havde det jo alligevel bare med at skuffe en over og over igen, og alligevel var han trofast hos dem og mødte op når de forslog at mødes. For at være ærlig viste han jo ikke engang hvordan det var at have en rigtig veninde, de udnyttede ham jo bare for det meste og efterlod ham og lod ham gå med fremmede mænd, som for det meste altid ende med at overfalde ham og mishandle ham fordi de fandt ud af at han ikke var nogen ordentlige kvinde i deres øjne.

Det var bare ikke sådan længere, nu holde han sig så langt væk fra mænd som han overhovedet kunne komme. Da han jo havde mødt den perfekte mand, som så ham som den kvinde han var. Han var også en af de få som kendte til Baileys hemmelighed, ikke engang nogle af hans veninder kende til den.. det stolede han ikke nok på dem til at gøre, han var sikker på at de ville ende med at prøve at bruge det mod ham.

Han sippede let af sin drink, mens hans blik var rettet mod sin mobil som lå foran ham på bordet. Det var som om sekunder tag flere timer, og lette suk kom ud mellem hans læber *hvor fanden bliver du af?* tænkte han og blev mere og mere irriteret, hvorfor havde han ikke bare blevet hjemme? Hvorfor havde han troet at denne gang ville blive anderledes? Ingen beskeder fra hende og heller ikke et eneste syn af hende heller.

Han blev helt overrasket når han hørte en stemme, men det var en stemme som han ikke kunne kende. Han vende roligt sit blik op mod den kønne unge kvinde som stod foran ham. Hendes ord fik et lille smil frem på hans læber og han var tæt på at grine af det, også selv om han bare mest have ondt af sig selv at blive snydt atter igen. Hun havde skrevet at hun ville tage en veninde med, men Bailey troet bare at de begge havde brændt af ham og fundet nogle fyre at lægge an på eller noget andet ”Det skal du slet ikke undskylde for, du må være Sarah’s veninde?” sagde han lidt spørgende og rakte også sin hånd frem og gav hendes hånd et blidt tryk, hendes hånd var virkelig kold som fik Bailey til at trække sin hånd til sig igen ”mit navn er Bailey.. hyggeligt at møde dig” sagde han med et smil på sine læber, som afslørede at han på ingenmåde var lige så snobbet som deres fælles veninde Sarah ”det er koldt udenfor” tilføjede han og hentydet lidt til hendes kolde hånd
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 596


Tilbage til toppen Go down

Never trust a Bitch - Alexa Empty Re: Never trust a Bitch - Alexa

Indlæg by Alexa on Tors 28 mar 2019 - 20:47

Alexa var glad for at se at hendes bemærkning faldt i god jord og næsten havde fået hende til at grine. Alexa som allerede havde sat sig ned over for hende, fik et tankefuldt blik da Bailey spurgte hende om hun var veninde med Sarah og trommede kort med en finger på sine læbe.”Nej jeg ville selv mere kalde Sarah en bekendt. Men hun ville nok kalde mig for veninde vis du spørge hende. ”Et let smile brede sig over Alexas læber mens hun satte sig tilbage i stolen mens hun studerede kvinden overfor sig. En god ting ved at være så gammel som Alexa var at man havde lært at læse folk storset med det samme man så dem eller også havde man bare en god ide om hvordan de ville være. Det var dog ikke altid man havde ret og derfor var det altid noget Alexa holdt for sig selv eller det gjorde hun det meste af tiden. ”I lige måde Bailey. ”
 
Hvad med dig? Du er vel også Sarah veninde? Selv om jeg ikke helt kan forstå hvorfor du ville hænge ude med en som hende. ” Alexas stemme var ikke anklagende men lyd mere som om hun oprigtigt ikke forstod hvorfor. Hun tog en tår mere af sit glas mens hun tog sin hånd til sig ikke helt klar over hvad hun skulle svar til den hentydning normalt ville hun bare sige noget som f.eks. nej det er bare fordi jeg er død eller det er fordi mit hjerte er af is, men lige denne gang troede hun ikke helt at det ville være klogt for det kunne ende med at kvinden overfor hende blev bange eller troede hun var mærkelig. ”Ja det tro jeg vist, jeg lå ikke så meget mærke til det må jeg indrømme. ” svarede hun i et venligt tonefald.  

Alexa vente sig kort om og prikkede fyren bag hende fordi hun viste han ikke var i gang med en samtale lige nu. ” Undskyld mig men ved du hvad kl. er? Min mobil er død. ” han svarede hende med at den var omkring midnat og Alexa takkede ham før hun vente sig om igen og rettede blikket mod Bailey. ” hvad siger du til at vi to for os en hyggelige aften uden Sarah? Som en form for hævn nu hvor hun har brændt os begge af.
Alexa
Alexa
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Never trust a Bitch - Alexa Empty Re: Never trust a Bitch - Alexa

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum