Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Seneste emner
» Angel and Demon meets // Khá
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyMan 4 Dec 2023 - 1:29 af Khaa

» Athena Akademiet
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyTors 11 Mar 2021 - 12:31 af Evelyn Swift

» Maybe a freind? / Apolline
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyTirs 9 Mar 2021 - 22:33 af Lazarus

» The darkness - [Zakaroff]
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyFre 5 Mar 2021 - 20:01 af Angelique Dümont

» New experiences - [DuChance]
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyFre 5 Mar 2021 - 19:58 af Sapphira Dunham

» Out of the ordinary - Nightrage
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyFre 5 Mar 2021 - 9:07 af Jacintha Phillips

» Saint or Sinner? (Emnesøgning)
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyTors 4 Mar 2021 - 9:29 af Alistair

» Genkendelighed er farligt
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyTors 18 Feb 2021 - 21:54 af Lazarus

» Music and alcohol - [Aleksei]
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptyOns 17 Feb 2021 - 12:53 af Aleksei

» Tilbage efter længere pause
svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) EmptySøn 14 Feb 2021 - 8:25 af Alistair

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Mest aktive brugere denne måned

Statistik
Der er i alt 512 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er ziko41

Vores brugere har i alt skrevet 255494 indlæg i 12833 emner

Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

2 deltagere

Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Malakel the Vanquished Man 5 Jul 2010 - 15:39

Svagheder!
- Hvad er det til for, og hvad er det helt præcist?!

Nu er det sådan at jeg efterhånden har haft fat i et par stykker som Hjælpe Admin på grund af at de har misforstået selve 'Svaghed' konceptet! For at få det sagt én gang for alle, så er svagheder noget der er til for at opvarier din karakters overmenneskelige styrker. Vi har alle sammen seje fantasi kroppe men det gør os på ingen måde uovervindelig. Som for eksempel kan Ild dæmoner under ingen omstændigheder tåle for meget vand, det vil svække deres kræfter da de bliver våde: det er samme princip som hvis man hælder vand udover et bål, når bålet/dæmonen er blevet våd kan grenene/dens krop ikke tænde/fremmane ild.
Det samme gælder for vampyrer, de kan ikke gå ude i sollys, og hvis de kan skal de have en anden svaghed der gør dem lige så sårbar overfor noget andet som de ville have været for sollyset.
Note: at her er der ikke tale om en ny svaghed som at: denne vampyr kan ikke lide hvidløg, eller at han har en svaghed overfor hundehvalpe. Blive brændt til aske, og sætte sig ned foran en hvalp og sige: nurrrh hvor er du sød! Det kan i godt se, det opvarier ikke helt xD! Så en anden god svaghed til en vampyr kunne måske være at denne ikke kan tåle sådan noget som kors, hvis man viser den et kors viger den væk da korset kan udsætte den for det samme som solen: brænde den til aske.

Psykiske Svagheder:
Jeg vil stærkt opfordre folk at fortælle om deres psykiske svagheder i deres profi tekst i stedet for under svagheder, i jeres profil tekst kan i evt. Skrive: Andre Svagheder: balh balh blah, kan ikke stå for lange spændstige målebånd..eller what not xD! Da jeres karakters trauma ikke skal ind under egentlig svaghed da den ikke svækker deres overmenneskelige kræfter, og hvis den gør det, skal der stå hvorfor og hvad det for jeres karakter til at gøre. Som fx, hvis ens karakter hører en bestemt fløjten eller noget i den stil, så tager den hænderne for ørene og bukker sammen i kramper et stykke tid, hvilket vil svække jeres karakter da denne ikke ville kunne gøre andet i en periode udover at ligge på gulvet og ralle. Det vil give jeres modstander en stor åbning for at skade jer, uden at jeres kræfter spiller ind og kan beskytte jer, da man nu engang skal kunne koncentrerer sig om at bruge sine kræfter eller tænke over at man gør det.

Hvad er forskellen fra Psykisk til Fysisk svaghed?
Jou, fysiske svagheder er det der ligger i din karakters gener, noget der er medfødt og som dens krop ikke kan tåle. Ligesom at mennesker ikke kan trække vejret uden ilt. Det er meget simpelt hvad din krops grænse er, hvad den ikke kan holde til i længden selvom din karakter mentalt godt kan, så er din krop ikke ligeså modbydeligt stærk.
Psykiske, er som nævnt tidligere, ting som barndoms traumer der måske gør at din karakter for tvangs tanker, tvangs handlinger der gør at han/hun skal gøre noget lige præcis i det øjeblik! Eller det kan være noget så simpelt som at den her karakter ikke kan lide at se små børn lide, så brister dennes hjerte af sorg. Men disse små ting svækker ikke din krop, og gør ikke din krop svagere direkte, de kan faktisk gøre dig stærkere, da din karakter så pludselig kan få den her ekstra styrke til måske at ville beskytte disse børn! - His det er en psykisk svaghed der påvirker din krop så du bliver sårbar og ikke i stand til at kæmpe i noget tid, kommer an på hvor stor en traume det er.

”Jeg vil ikke gøre min karakter svag!”

Jeg tror der er mange af jer herinde der tænker sådan.. efter hvad jeg har set, så er der mange der gerne vil have en stærk og sej karakter, men i min mening bliver karakteren meget mere sej af at have svagheder, at have grænser. At vide der er noget den ikke kan tåle så derfor prøver den konstant at flygte fra det. Som den måde Ma'lakel i sin tid flygtede fra Kajika, fordi han var bange for hun fik en meget traumatisk oplevelse til at blusse op i ham, og det gjorde ham svag da han ikke kan forsvarer sig i de øjeblikke det sker. En svaghed gør ikke ens karakter mindre sjov at spille, eller mindre sej, tvært imod gør den jeres karakterer unikke, og specielle på en helt anden måde end hvis de kunne dræbe ti tusind mand med deres lille finger.
Ens karakter for fejl, fejl der lige som os kommer til at afspejle deres personlighed, og deres væsen. En karakters svagheder er lige så vigtige som en karakters styrker. Ma'lakel er bygget op af fejl. Han var overhovedet ikke stærk i begyndelsen, jeg vil faktisk vove at påstå at sådan en som Kajika sagtens ville have kunne tage ham, Ahngel nakkede ham meget meget hurtigt xD. Det der gjorde ham farlig var hans ord, så det jeg var gået efter var ikke at han kunne løfte højhuse, det var det faktum at det kunne han ikke selvom han rigtig gerne ville! Han kunne ikke slås med sværd, han kunne fremmane ild, men ikke i så forfærdeligt store mængder, og så havde han sin pistol. Det var lidt det. Jeg spillede på at han gerne ville gemme alle sine svagheder så derfor gik han amok med at finde alle andres, for at få fokusset væk fra ham selv. Det var i idéen med ham til at begynde med. Og Ma'lakel er sku ikke blevet svagere af den grund, eller mindre frygtingydende. Selvfølgelig har han ændret sig In-Game, og blevet meget mere hårdføre efter Zane fik fat i ham. Men min pointe er, at det ikke er så slemt at give sin karakter en masse fejl! Det er derimod sjovt at sidde og finde på en karakter der har nogle ting som gør at han opfører sig sådan og sådan, på de og de tidspunkter! Så i skal ikke være bange for at lave svagheder, så prøv at sætte jeres karakter i en lille boks og studere den indtil i finder den perfekte svaghed!


MVH Hjælpe Admin Ma'lakel/Anne-Dorthe.
- hvis der er nogle spørgsmål vil jeg med glæde besvarer dem. Pm mig, eller skriv her nedenunder.


Malakel the Vanquished
Proficient (Rank 17)

Bosted : Nid de la Voix i Frankrig.

Antal indlæg : 1466


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Man 5 Jul 2010 - 15:52

Ihh hvor er du dog bare god, sådan at skrive alt det ned :D
- Men det er noget som har givet mig idéer til nye ting med Sjaytan, og du skriver det på en god måde så ALLE (selv blondie her) har kunne følge med xp
+ 1 respekt til dig^^

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Man 5 Jul 2010 - 15:53

lige mine ord Malakel

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Malakel the Vanquished Man 5 Jul 2010 - 16:23

Jeg er glad for at det inspirer jer ^^!! .. Og at jeg har kunne fange dig Sjaytan :P, og du ikke er blevet forvirret på halvvejen, håber jeg heller ikke at andre bliver :D Og tak for respekten (y) XD

Malakel the Vanquished
Proficient (Rank 17)

Bosted : Nid de la Voix i Frankrig.

Antal indlæg : 1466


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Man 5 Jul 2010 - 17:47

Hehe, havde Damia ikke været i Spanien nu ville hun sige at når jeg forstår det så gør alle xD (Hun finder mig uendelig blondie-dum af og til .__.' xD)

Men så lidt, du har fuldt ud fortjent det! :p

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Man 5 Jul 2010 - 21:26

Uha... Jeg er forvirret xD
Tæller min som fysisk eller psykisk? O.o

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Man 5 Jul 2010 - 21:32

(( Samme person som den bag Malakel))..
Den tæller som en Psykisk ^^.. da du skifter personlighed, erko er den psykisk da du ikke direkte skifter krop, men hvis du vil have den skal være en svaghed, skal din skiftende personlighed ikke gavne dig men tværtimod gøre det modsatte, blokere dine kræfter så du ikke kan forsvarer dig. Og du skal forklarer hvordan man provokere den frem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Tirs 6 Jul 2010 - 8:50

Jamen den gavner langtfra
Noget i retning af:
Når der er brug for blod=/=kamp, bliver Pitch ond, og meget mere villig til at slås.
Så snart tørsten er slukket, begynder englen at kæmpe imod, og både fysisk og psykisk bliver kroppen svækket. Virker også den anden vej rundt. Problemet er bare, at hvis der står så meget ude i siden af hver post, bliver siderne meget længere, og for nogle computere sværere at loade
Jeg skriver det lige ind i profilen...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Gæst Tirs 6 Jul 2010 - 11:36

Altså du kan jo ikke undgå at forklarer din karakters lille 'forvandling', det skal man nu engang s folk ved hvad der sker med din karakter og ikke bare sidder tilbage og tænker: okay, hvad fanden skete der lige der?! Men ejg vil sige at din svaghed er tænkt godt igennem, jeg ved bare ikke om jeg vil kalde det en direkte svaghed da du også bliver stærkere af det, jeg vil sige at det kommer helt an på hvor stærk din karakter bliver af det og hvor store bivirkningerne er bagefter. Men det en psykisk styrke/svaghed, da du som nævnt mentalt ændre tilstand hvilket på sin vis ikke har noget med kroppen og gøre da dit hoved er det der tillader dig at låse op for mere voldsomme kræfter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Angelie Man 18 Okt 2010 - 10:32

Wooooop...
Jeg løfter lige dette emne, da mange brugere herinde nok har fået en lille pm om at deres svagheder skal ændres... Nemlig.. Så dem der er i tvivl om hvad svagheder går ud på, læs dette her.. xD
Angelie
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1681


Tilbage til toppen Go down

svagheder - Svagheder - hvad er de til for? (Læs!) Empty Sv: Svagheder - hvad er de til for? (Læs!)

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum