Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hunger, oh hunger [ åben ]
Come out and play EmptyMan 15 apr 2019 - 0:09 by Zakaroff

» Fælles projekt for alle online RPer!
Come out and play EmptyLør 13 apr 2019 - 18:31 by Gæst

» Jeg tror jeg er klar nu (Caleb)
Come out and play EmptyOns 3 apr 2019 - 23:01 by Caleb

» Face Claim
Come out and play EmptyMan 1 apr 2019 - 19:09 by Gæst

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Come out and play EmptyMan 1 apr 2019 - 9:12 by Jay Wu

» Why settle for less? (Alexa)
Come out and play EmptyTors 28 mar 2019 - 22:23 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Come out and play EmptyTors 28 mar 2019 - 20:47 by Alexa

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Come out and play EmptyOns 27 mar 2019 - 11:32 by Euphemia

» En hyggelig aften forud - Alexa
Come out and play EmptyTors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Come out and play EmptyOns 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Top posting users this month
Caleb
Come out and play Vote_lcapCome out and play Voting_barCome out and play Vote_rcap 
Euphemia
Come out and play Vote_lcapCome out and play Voting_barCome out and play Vote_rcap 
Zakaroff
Come out and play Vote_lcapCome out and play Voting_barCome out and play Vote_rcap 
Jay Wu
Come out and play Vote_lcapCome out and play Voting_barCome out and play Vote_rcap 

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivienne

Vores brugere har i alt skrevet 253760 indlæg in 12799 subjects

Come out and play

Go down

Come out and play Empty Come out and play

Indlæg by Amara on Ons 19 apr 2017 - 21:22

Informationerne kommer til at stå i emnet.

Påklædning::Come out and play 6a6ab3b7c6fbcb45eff2197c59da17cd

EMNET ER TIL SACNIETE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[]b]” Shh… It’s okay.. I’m not going to hurt you.. Shh”[/b] hendes stemme var nærmest blid som hun gik rundt om kvinden hun havde lokket med ned i den forladte bunker. Hun havde sin grund, men denne unge kvinde kunne ikke vide det, ikke allerede, for så ville hun sikkert ikke følge med. Hun vendte ryggen til den unge kvinde og et dystert smil spredte sig på de røde læber. Hun elskede dette, at have muligheden for at være så modbydelig, men skulle fremstå som en sød person overfor personen, så de ikke fattede mistanke. Hele hendes krop sitrede ved tanken om hvad det var der egentlig skulle ske, hvad denne unge kvinde skulle bruges til. Igen vendte hun sig mod kvinden og gik over til hende og strøg hende over kinden ” Baby.. Don’t cry… I know it’s nasty down here, but there’s something I want you to do… And I promise.. I’ll fool around afterwards” sagde hun og blikede til kvinden der bed sig kort I underlæben og tørrede de få tårer af hendes kinder. Hun forlod rummet og lukkede døren bag sig, låste den sågar og betragtede kvinden gennem den store glas rude, der indefra ville fungere som et spejl, mens fra hendes eget synspunkt virkede som et ganske almindeligt vindue. Ude foran denne rude var der en masse gamle instrumenter der var blevet brugt da bunkeren stadig var funktionsdygtig. Ganske vidst var det nogle oldgamle instrumenter, men de virkede. Hun hold en knap nede og begyndte at tale ” Let me clear this out…” højttaleren i rummet skrattede, men man kunne godt høre hvad hun sagde ” There’s a doll in the room… I need you to pull off, or crack the head open” sagde hun og bed sig kort i underlæben da hun så hvordan kvinden begyndte at se rundt omkring sig og gik nærmest i et angst stadie. Man kunne tydeligt høre hvordan hun stadig græd, men hun var ligeglad og fortsatte ” If you don’t I’ll get in there… And it’s your head that is bashed against the wall” sagde hun og betragtede kvinden hvordan hun rystede, nægtede at røre ved den gamle dukke der var omkring en meter fra hende. Hun slog mod ruden ” DO IT FOR FUCK SAKE!” hvæsede hun og kneb øjnene sammen. Det var ikke blot en tom trussel hun netop havde fyret af, for hun havde ærligt tænkt sig at gå der ind og enten tvinge kvinden eller dræbe hende i forsøget. Hun knækkede kort sin nakke og sukkede og som hun lige skulle til at sige mere så hun, hvordan kvinden i rummet rakte ud efter dukken og forsøgte at rive hovedet af dukken, men i stedet slog den ned i jorden og der gik hul. Et kynisk smil spredte sig på de røde læber og  hun smed frakken ned på jorden og grinede nærmest da hun så hvordan mørket nærmest tog over i rummet, hvordan de i forvejen dårlige lyskilder flakkede ” Come out and play baby..” sagde hun og smilede stort som hun betragtede seancen i rummet.
Amara
Amara
Novice (Rank 1)

Bosted : Fin villa i Quartier de Saint-Jean.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum